Monday, November 29, 2010

CROOS....

Croos???





Apa tu??












Boleh teka sekarang??






Jom tengok model menggayakan kasut2 jenama CROOS hehehe.....





Yg ni harga RM25 sepasang... 




Yang ni harga RM30 sepasang....
 
 
 
 
 
Cantik kan?? Sangat kena dgn taste eynda....comfortable jugak...kat mana beli?? Selalu ada jual tepi kaki lima tepi pasaraya Mydin Bukit Jelutong setiap hari ahad...hari sabtu tak tau ada ke tak....weekdays memang takde....eynda tak sure design lain guna jenama Croos jugak atau Crocs imitation coz semua design2 menyerupai crocs....dah beli, balik rumah baru perasan...jenama Croos rupanyer...tergelak jugak mula2....so crocs takleh nak saman la kan :-p
 
Eynda tak kisah jenama...janji murah..berbaloi...selesa....kalau rosak beli aje yg lain sebab harga affordable kan :-)
 
 
 
 
 
 

14 comments:

Ya ALya said...

yg penting selesa di pakai....kalu mahal pun tak selesa pakai sakit hati gak membelinyer.....

tifa said...

Tifa pun ada sepasang dok beli kat tepi jalan sangat comfy and yang pentingm murah

Queen said...

yang kedua tu santek...tapi nik wedges gitu dah tak larat nak pakai..sakit tumit

honey amour said...

pic last tu cantik...hehehe :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

betul yang penting selesa kan.. cantik kasut enyda tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang nampak selesa...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xkisah mahal ke murah janji selsa...tapi kan nmpak kasut2 tu mahal lah kak eynda...

adha said...

cantik... harga dan jenama bukan ukuran kak.. janji selesa... murah.. kalau rosak ada alasan beli lain.. hihihii

sLEEping BEauty said...

yg 2nd tu sgt santekk..
amat selesa tgk ..

MummyYana said...

betul kak eynda....yg penting selesa...saya suka design yg first tue...

Mieja@2001 said...

cantek....yg penting murah....

blh beli benda lain yg lebih afdal hehheheh:) Boleh beli cik coach poppy satu :)

Farra Dhelina said...

yg penting selesa kan kak!

Alida Ali said...

ctk..tp crocs ada ke design mcm ni..

ieda said...

cantik ... cross ker crocs nie .. :)
sambil2 gosok2 mateee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails