Tuesday, November 30, 2010

Bila Bunga Dikelilingi Kumbang....


 
 
Nampak hannah tak? Kawan-kawan adam datang rumah last week....apa lagi lepak dlm computer room la....gambar ni adik eynda yg tolong snap kan...eynda suka gambar ni....nak ikut ramai lagi kawan2 adam kat cahaya SPK ni...tapi ada yg pegi holiday....ada yg tak keluar main2....kalau tak lagi happening gambar ni hehe...apa-apa pun Hannah akan tetap sorang je girl antara mereka semua :-p
 
 
 
 

9 comments:

Me said...

hehehhe... eden syak tak lama lagi hannah akan bakal menjadi rebutan dikalangan kengkawan adam... mesti adam susah nak protect adiknya nanti or pilihkan utk adiknya nanti... maklum la semua kawan hahhahahaha...... bunga yg bakal mekar..

zailamohamad said...

agree with Me, mesti Hannah bila besar jadik rebutan ramai jejaka ni;)

Lia said...

hannah tetap dgn pose yg menarik walaupun dikelilingi jejaka2 hensem...

Yan said...

Salam Eynda,

eemmm..bakal jadi rebutan tu nanti. Silap2 ada yg dah cop..

ieda said...

waduh2 ... tengelam si bunge :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bunga comel sgt kot...
hehehe...

suhailas said...

She so CUTE n gojesssss...dia ikut sapa aaaaaa.....iskkkkk geram tgk dia!!!!

Softtouch [Hanim] said...

alalalalla comeinya posing hannah ni...mcm model..yelah kak eynda, ni mesti ada kwn adam terpikat ngan hannah bila besar nnti...:)

sLEEping BEauty said...

kompem jadi rebutan ..
cumelllll ... hehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails