Friday, November 19, 2010

Aidil Adha @ Sg. Penchala....

Selesai majlis korban kat surau Cahaya SPK, kami balik bersiap-siap menuju ke rumah abang ipar kat Sg penchala pulak...kat sana keluarga mak mertua berkumpul....



Ni eynda order khas utk bawak ke rumah abang ipar...RED VELVET.... 1st time sebenarnyer rasa flever ni...semua orang asyik cakap sedap je, tu yg order ... google2 jumpa Azian @ bukit jelutong ...order dari dia...tapi self-pickup ler...dia tak buat delivery....dah sampai rumah abang ipar, cupcake ni eynda terkam dulu hahahah....sedaaapppp!! Lain dari rasa cupcakes biasa ye...alahai jakunnyer hihi...next time boleh order lagi...sekarang hobi order2 je...nanti order dari orang lain pulak :-) 




Rumah abang ipar ada kolam ikan kat pergola....atas pergola ada lantai cermin...boleh tengok ikan kat situ..Hannah suka lepak situ :-) 



Hasil kejetangan anak2 sedara eynda hehe....tak sempat rasa :-D


Adam buat muka mogok sebab tak dibenarkan tido kat rumah paklong dia...mama dia kejam! :-D 




Rumah paklong ada buaian baru beli...Hannah suka...tu la ayah takmau beli...tunggu mama belikan la ahahaha....Hannah & cousins....yg tengah tu besday girl :-) 




Tengok tu isskkk.....hannah kena buli tapi  mama tetap menten posing pandang kamera :-D 




Snap lagi sekali....Hannah sekarang kalau mama nak bergambar dia mesti nak join...kalau dlm gambar tu dia takde mula la macam merajuk "hannah nak ambik gambaaarrrr..." asalnyer gambar2 ni nak posing dgn adam jek...



Malam ada BBQ....sempat makan sikit sebelum balik rumah....kena balik awal sebab esok tu hubby keje....kalau tak, boleh le melantak BBQ banyak2...cover balik yg tak sempat makan masa housewarming rumah sendiri hehe...



Sekian citer seharian beraya korban......







9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat hari raye akak...

Alida Ali said...

hannah nampak tembam dah skrg...makin berisi..

Rinna said...

Menariknyaa..kek red velvet tuh..hmm..tgk pun tau seaap.. :)

sLEEping BEauty said...

wlpun sehari je sambut raya , berbaloi sis dpt mkn mcm2 kan ..
hehe.

chugie said...

sedapnye tengok cup cake tu!

Ena said...

bestnyerrr...

mcm2 ada... menu2 tu sangat menggugat rasa tekak ni.. huhu

hannah menten comei..

posing kak, harus tu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon sker cup cake!

Amelia Khalik said...

Hi Eynda, u order cupcakes tuh dari kawan i!! Hehehe..tapi mmg dia buat sedapppp. Next time blh order lagi kan. Anyway, sorry hari tuh tak sempat dtg ur hse warming cos anak i ada concert kat sekolah. Lain kali jgn serik jemput yea..:))

Mimie Hamdan said...

nnt try RV kita pulak yer... :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails