Friday, October 29, 2010

Wedding @ Kampung Pengantin, Setapak.


Kami terima jemputan kahwin....tapi pecah rekod, kami tak bawak anak-anak hehe....nasib baik biras boleh tolong ngasuh jap....


Dapat doorgift....



Eynda ingatkan dlm kotak doorgift tu kek...rupanyer bekas ni...utk apa ye...tak reti guna hehe...






Pengantin sedang berjalan menuju ke tempat persandingan.....nyesal pulak tak bawak hannah & adam...nampak je girl kecik2 sayu hati teringat hannah kena tinggal....hannah tu 1st time kena tinggal di malam hari...




Zoom dekat skit...eynda duduk jauh dari tempat persandingan....cantik pelamin...white kaler....




Ni pun zoom hehe....tak sangka plak dapat snap gambar pengantin perempuan tengah posing "peace" :-p





Eynda dapat kawan baruuuuu....nama dia Zalina...sekarang jadi kawan fb pulak *wink*. Zalina wife kepada member hubby.....





Masa nak balik sempat bergambar dgn pengantin....habih stuck org kat belakang2 tu sebab kami halang lorong keluar dari dewan tu hahahah....janji boleh posing dgn pengantin ....pengantin lelaki tu dulu keje bawah hubby...cantik kan pengantin perempuan :-)



Masa nak balik dapat cenderamata...buku surah Yassin....Alhamdulillah...



Cian hannah...kena tinggal...masa kat wedding eynda sms cousin hannah...hannah ok tak...cousin hannah kata hannah ok....on the way nak balik pegi ambik diaorg, dah 10pm lebih...tu masa hannah nak tido...bila dia ngantuk, dia cari eynda...apa lagi....15 minit lagi nak sampai, cousin hannah dah call.....dia bagi kat hannah suruh cakap dgn eynda....adehhh...sudah melalak teruk!! Macam kena histeria hehehehe...kesian...pujuk pun tak jalan...dengar suara eynda thru phone lagi kuat dia melalak....last2 letak telepon....lepas 5 minit gitu cousin hannah sms...hannah dah tido....masa kami sampai, dia tido..kesian tengok...angkat dia...dia terjaga....merengek nampak eynda...takmo org lain dukung dia kecuali mama dia je...mata dah bengkak...suara pun sengau2 sebab melalak teruk ... nasib baik balik rumah dia tido nyenyak....tak bangun sambung melalak tengah malam :-p



Abang adam relaks je...dia selalu kena tinggal.....alah bisa tegal biasa...ehhh...hannah pun dah selalu kena tinggal masa kelas tumble tots dulu....itu 45 minit aje...tak pegi jauh...mama dia dlm area tu jugak...tapi sebab dah stop sejak ramadhan...dia macam manja balik la....next year hannah masuk tadika ok dah kot...

Masa eynda taip entry ni kan....hannah kata "jangan pegi situ!! Jangan pegi dgn ayah tau.....pegi hannah tau..." maksud dia, bawak dia sekali la lain kali heheheh...
Sekali sekala kena gak jauh dari anak-anak kan....asyik berkepit je susah jugak :-p Tapi perasaan tinggalkan hannah tu sangat la teruk....rasa pedih ulu hati ni....sayu je huhu...




15 comments:

Anne said...

cantik bekas tu eynda...buat simpan jewelleries yg kecik2:)

Hannah cute laaa.

Yan said...

bekas tu leh buat letak cincin... atau simpan je lah..

sian Hannah.. Akak dulu pun cam tu.. rasa sedih je bila tinggalkan anak kalau keluar.. lama2 dah biasa dah..

FaiHash said...

selalu dpt bekas2x mcm ni kalau pergi wedding saudara mara. sbb dh byk sgt , kitaorg buat perhiasan terus. heheh. kalau nk letak brooch pun ok jgk. heheh.

alala , sian hannah ye. *me selalu kena tinggal kalau parent me dpt jemputan ke hotel. sadis sgt. haha*

Shu Shinju said...

ala.... ciannye hannah kene tinggal erk... nape mama x bawak hannah sekali??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meriahnye majlis tue...
:)

reena said...

Alololo sian Hannah. Manja ya dia :D Btw bekas tu boleh buat bubuh kerongsang ke..

nasazfrog... said...

cantk bekas tu kak,,, ermmm leh simpan brg2 kecik je tu,, suka la tgk rambut hannah.. curl2 gitu..

peah @ peps said...

wedding yg sangat cantik...

sLEEping BEauty said...

pengntin pmpn cantik :)
meriah majlis tu ...

lama2 hannah biasa la tu ..
hehee

Tihara said...

ye laa kan eynda..
sbb hanna
kecik lg..
kalo sy pon
sian nk tgal,
nk kepit gak..
hihi

ieda said...

cantik bekas tuu .. ieda ada jgk dpt . ieda isi pin2 tudung dan ecessori yg lain heheh

cantik kad dan pelamin tuu .. gah tul majlis di dewan lagi .. :)
aah sweet jer pengantin ..

kan kalau kita x biasa tinggalkan anak2 kat umah rasa x syok kan :)

ratusiput said...

yela k.enyda...mmg sayu kalau tgglkn anak2.sbb dh biase ngan dorang kan....takpe sesekali kena ajar dorang berdikari jugak.. :)

Just Call Me Bitt said...

hehehe...pernah mengalaminya...konpem lepas ni lagi haru kalo akak bersiap ke kan...btw bekas tu buleh letak accessories hannah...getah rambut ke sepit rambut ke..hehehe

zailamohamad said...

bekas tu boleh buat simpan brooch yang kecik2, nak buat hiasan/koleksi pon ok juga..

manjanya Hannah, camne nak dapat adik ni*ngee*

Me said...

bekas tue leh ltk potpori... brooch kecik2... cinicn dan benda2 yg seangkatan dgn nya.. hi actually i'm your follower n silent reader jugakkkk.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails