Saturday, October 30, 2010

Adam & Piala Sultan Selangor.


Sejak world cup hari tu Adam mula minat dgn bola sepak....dulu tak brape sangat masa stay kat kondo....bila pindah sini, boys suka main bola petang2....dia join sekali...terus minat... Satu hari kat sekolah dia dapat tiket free tengok bola utk 2 orang....dia kata semua murid dlm kelas dia dapat....cikgu yg bagi...



 Kan sebelum tu ada kes gaduh2 dlm stadium....eynda risau jugak nak lepas adam pegi tengok bola tu...tapi hubby kata takpe duduk kat tempat duduk atas sekali....yg gaduh2 selalunyer tempat duduk dekat dgn padang bola...



Ramai penonton....1st time hubby bawak adam tengok bolasepak....dah lama hubby plan nak bawak adam...alang2 dah dapat tiket free tu bawak aje la... 



Duduk kat tempat atas...takde sape pun..sunyi sepi...tapi bising dgn bunyi benda yg adam beli tu....bawak balik rumah mama dia tak kasi le tiup sesuka hati...benda tu bunyi kuat :-D 



Ni dah turun ke tempat duduk bawah skit....



Rehat masa yg pertama diaorg dah balik rumah kekekeke....adam kata boring....masa diaorg balik tu Selangor 0 gol ...singapura dah 3 gol...sampai rumah kejap je singapura dah buat 6 gol....adam frust la tu...dia kata game tak best...baik layan bolasepak dlm tv...ewahhh....

Lepas ni boleh la pegi tengok lagi kan Adam :-)






10 comments:

=) said...

minat bola ye? kesian dia boring dok kat atas nun. tak brapa nampak la kan bola kena tendang tu. screen dia clear tak masa tu?
ye la adam, tgk kat tv lagi best, siap ada animasi lagi :D

Alin Marlini said...

Kak Eynda..maner shoutbox Kak Eynda..xder pon..ker Alin yg tak perasan

Yan said...

kalau menang, sure tak balik lagi tu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu vuvuvela jenis malaysia tue...

uMMisYa said...

kesian lak tgk adam dok sorang2 kat atas tu..

hampa je kan adam pi tgk selangor main macam apa2..tak pe yg penting minat.

ieda said...

rajinya eynda bawak kids tgk bola .. minat kan .. kalau ieda x minat sgt tgk bola .. tapi masa anak dara dulu ayah ada jugk bawak tgk bola ..
masa tuu masuk free sbb ayah polis .. jadi boleh lah tgk heheh

Mia-Ina said...

at last adam pun said yg same dgn mia.."baik tgk kat tv".ehehe..lawak la adam ni

tukang karut said...

dh brthn aku tk dpt tiket free...

peah @ peps said...

wah...mesti adam suker..tgk kat stadium neh..

deaf-angel said...

mintak2 Singapore join balik Malaysia Cup tahun depan, makin meriah la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails