Wednesday, October 6, 2010

Sudah 10 Tahun Daaaa...


Awak...

Pejam celik pejam celik kejap je dah 10 tahun kita hidup bersama kan...

Macam-macam pengalaman yg kita harungi bersama...

Awak suka saya sebab saya tak suka mendesak....saya suka awak sebab awak tak sentiasa kata "YES' setiap masa....


Pendapat kita tak selalu sama...tapi baju yg kita pakai walau tak tanya dlm masa yg sama sentiasa sama kaler.....

Awak belajar cara saya makan....saya belajar cara awak makan...dulu kita sama-sama slim....sekarang kita sama-sama diet....

Awak tak romantik.....saya pun tak romantik....tapi dlm hati kita ada taman....seindah taman kat halaman rumah kita....

Awak tak panggil saya sayang....saya tak panggil awak abang....tapi masing-masing tahu tanggungjawab siapa itu suami...siapa itu isteri...

Awak layan saya seperti queen....saya layan awak seperti king.....tapi awak tetap kena mesin rumput kat halaman....saya tetap kena cuci 5 bijik toilet....

Awak ada Adam & Hannah....saya pun ada Adam & Hannah....mesti le sebab mereka zuriat kita...penyambung kebahagiaan rumahtangga kita....

Awak tak minta hadiah apa-apa....saya pun tak mintak hadiah apa-apa....yang penting ingatan & penghargaan....

Awak melengkapi hidup saya...saya melengkapi hidup awak...semoga terus kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...

Selamat hari ulangtahun perkahwinan yg ke 10 buat kita berdua.....errkk...malam ni dinner kat mana ye?? :-p







66 comments:

aquahartz said...

Happy 10th anniversary. semoga bahagia & murah rezeki ke akhir hayat + beyond :)

Mr & Mrs Ai said...

Happy anniversary kk eynda.semoga kekal hingga akhir hayat.amin

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniversary kak eynda..semoga kekal hingga ke akhir hayat....amin..bila nak tambah bb?he he he

mamaaerish@eb said...

so sweet... hepi anniversary yer... ;p

imma`jamal said...

Happy Anniversary kak Eynda.. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. :)

Suhana said...

hepy Anniversary eynda..moga bahagia hingga ke hujung nyawa....

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer kak enyda dah seploh taun, kita yang baru ni rasa payah je...selamat ulangtahun!!! :)

IdzaLia said...

HAPPY ANNIVERSARY Kak Eynda...
moga terus kekal bahagia selamanya... ^_^

Dilily said...

happy anniversary eynda.....

Just Call Me Bitt said...

aekkekeeeke kelaka jek bunyinya..happy anniversary again!

Alida Ali said...

Sweet je madah pn eynda...happy anniversary...

Anne said...

Happy 10th wedding anniversary Eynda:) Semoga rumahtangga Eynda & Hafiz sentiasa berkekalan & bahagia hingga ke akhir hayat.

Zareene Saifuddin said...

Happy Anniversary Eynda & hubby.. smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin...

crvmin said...
This comment has been removed by the author.
makcikrehan said...

congrats. sila buat anak lagi yer :-p [tambah zuriat] ekekekek

crvmin said...

Happy anniversary..mogasss sentiasa dirahmati n bahagia sampai anak cucu,cicit bagai.....kejap jeeee 10yrs...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahhh~ sweettt ^^ selamat ulang tahun kak :D

sisdee said...

eynda..tak pnggil abg panggil apa ek ...hehhehehe..suke the way eynda tulis this entry..sempoi jek..hehehhehe...btw happy anniversary..kita muda setahun dari pkahwinan eynda...this year baru 9 years :)

err masak ke today or dinner date???

I want to lose weight said...

Selamat ulangtahun ke-10
Semoga dipanjangkan jodoh sehingga ke akhir hayat :)

Mrs. Eeza Herman said...

happy anniversary kak eynda..
semoga terus bahagia dan berkekalan hingga hujung nyawa..amin...

Amelia Khalik said...

Happy 10th Anniversary eynda. Semoga u n family akan terus menyambut ur next..n next anniversary bersama, insyAllah. Selamat menjamu selera..:))

Ena said...

Happy Anniversary yg ke-10 kak.. Alhamdulillah.. semoga berkekalan buat selamanya..

noradzlina.kamdani said...

kak
hepy 10th anniversary
may ur marriage will last 4eve

KV said...

hepi anniversary eynda. Moga kekal bahagia selamanya. Amin

-iLLa- said...

happy anniversary kak eynda

aLiYaHaRiZ said...

tahniah.. dah 10 thn kak eynda berumahtangga...cuci toilet 5 bijik ye kak eynda...fingsan laa wani...hikhikhikhik...semoga kekal bahagia tanpa sengketa selamanya...

Janna Wan Muhammad said...

happy anniversary kak eynda...semoga terus bahagia selalu....kita pon masuk 10 tahun gak...cuma saya bulan 11...dulu kak eynda sikit.... =)

sLEEping BEauty said...

happy annivesary Eynda !!!
semoga kekal ke akhir hayat .. :)
sweet je ayat2 eynda ... suka !

lydzar said...

suka la sajak kak eiynda buat nih hehe

haapy anniversary!

nokia said...

eynda, happy anibeseri....sweet sgt eynda tulih camni..rasa nak nangis baca.....semoga kekal bahagia ke akhir hayat

Yan said...

Tahniah Eynda,

selamat berbahagia

NeenaAnuar said...

nice entry!

akak.. happy 10th anniversary! semoga berkekalan hingga ke syurga.. happy always keh!

Ummi said...

Happy Anniversary buat Enyda dan suami.Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke hujung nyawa.

ComeyBelako said...

tahniah eynda! dunno why...sedih pulak baca entry eyna. congrats again dear. moga diberkati Allah swt.

Adekniza said...

Happy anniversary eynda & hubby!!

Zana said...

Alololoo....sweetnya kata2 kak eynda...
Happy annuversary....

Intan Inn said...

happy anniversary..semoga berbahagia selalu dan berkekalan abadi...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bait2 akak leh wat nanes la...
:(

Syikin said...

so sweet la baca entry ni..suka sngat baca.. epi aniberseri ya kak..:)

aanie said...

happy anniversary kak eynda.....
tahniah....semoga kekal...
comel je entry....

NJ said...

Salam eynda..tahniah dari kak N kerana eynda dah jejak ke angka 10..semoga akan kekal bahagia keakhir hayat bersama anak2 tersayang..semoga hepi selalu dgn en hubby..dugaan akan dtg x kira waktu..so tabah dan sabar harungi semoga eynda lebih matang dan kuat lepas angka 10 tu ye..

Ehem..hadiah mesti ada tu walau x mintak kan..hehe

reena said...

Happy anniversary!!!!

Moga bahagia hingga akhir hayat!

sheila said...

tahniah eynda
harap2 ... the more number u have the merrier yr marriage will be...amin

Rinna said...

Happy Anniversary yg ke 10 tahun Eynda & Hubby. Moga terus kekal bahagia..hingga ke akhir hayat.. Amin

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hoho..kita 4 okt..kak eynda 6 okt..dekat2 la aniversary kita eh..
bezanya kami baru setahun jagung..akak plak dah berjagung2..wekkekeke..jgn mare arr..

hepi anniversary..may god bless this relationship..aminnn

SMK BANDAR BARU DARULAMAN - BUDIMAN said...

HAPPY ANIVERSARY!!!...Semoga ikatan abadi ini akan berbahagia selamanya...will last ever after...

Willie a.k.a Reptoz said...

Selamat ulangtahun ke 10 awak berdua! Takder makan - makan ker?

Drama Mama said...

happy anniversary! wahh 10 tahun dah ya...harap2 perkahwinan saya jugak akan seindah perkahwinan kak. ameen!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

tukang karut said...

5bijik toilet?ko mmg kaya toilet..hahaha!

Tihara said...

happy 10th annivesary..nampak serasi :)

**byk nye toilet, larat ke??

It's Me said...

komen ke-50....

alhamdulillah.....1 dekad dah....hidup dekat2....kadang mungkin jauh dimata...tapi sentiasa dekat dihati...tak romantik tapi tak bermakna tak boleh bahagia.....hati mesti rasa berbunga-bunga sebab tak sangka tiba2 cinta petang semalam dah berusia 10tahun....rasa macam baru jer jumpa.....kan eynda kan....

hohohohoho.....apapun tahniah kerana masih menjadi ratu dihati sang raja selama 10 tahun....victory....victory...victory

mirah said...

so sweet k eynda mcm poem dah ayat-ayat tu..
happy anniversary ya.. moga kekal hingga ke syurga.

Ayu said...

best wording tu...

Amin..semoga bahagia kekal shngga hjung nyawa,,happy anniversary, sis

::i.e.r.a:: said...

eynda.. happy anniversary yg ke 10 ya... kalau iera masa raya hari tuh 6 thn eynda lg lama ya 10 thn... tahniah.. semoga ikatan suami isteri kekal hingga akhir hayat.. AMIN..
p/s:anniversary eynda sama ngan besday daddy iera.. :)

Queen of Pirus said...

happy anniversary Eynda & husband...tersentuh baca catatan Eynda kat entry ni..walaupun simple...tapi mendalam.

honeyza borhan said...

happy 10th anniversary kak eynda.. semoga kekal bahagia hingga ke pintu syura.. suka sangat baca kata2 kak enyda.. wp simple tapi mendalam n sincere..

ibuayu said...

happy anvrsary eynda.semoga cinta semakin mekar...indah sungguh bait2 kata2 entri ni

kisahwanida said...

Happy Anniversary Kak....! Semoga berkekalan hingga hujung nyawa......Amin

Nana said...

kak eynda,
tersentuh nana bace entry ini. happy anny 10th kak :)) semoga dilimpahi kebahgiaan dan keberkatan dari-Nya, insya-Allah.

congrats !

nani said...

tahniah..dh masu satu dekad dh..semoga kekal bahgia ever after..
syok bc sajak...nmpk bersahaja namun ada makna...
kena reshoot photo kawen lg sekali la utk ulgtaun kawen ke-10..

Snowwhite Zone said...

selamat ulangtahun yg ke 10!

Mimie Hamdan said...

so sweet.... happy anniversary enyda... tahniah dan mimie doa kekal ke akhir hayat... :)

Anonymous. said...

sapa cakap eynda tak romantik? sweet gila ok ayat-ayat ni......

happy anniversary, dear!

Farra Dhelina said...

waaaa so sweetttt la sisssss...

hpy annvsry ye kak!!

Alin Marlini said...

Happy belated annivesary kak eynda..10 tahun..samer ngan Alin..tapi Alin 5 March....kawin muda...kikikiki

Alin Marlini said...

Happy belated annivesary kak eynda..10 tahun..samer ngan Alin..tapi Alin 5 March....kawin muda...kikikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails