Ya Allah...lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, hilangkanlah kekeluan pada lidahku agar mereka mengerti... Ameenn...

Kita Kawan...

Tuesday, October 5, 2010

Safi Rania Gold : Krim Kontur Mata.

Akhirnyaaaa....eynda beli jugak krim kontur mata Safi Rania Gold....maka lengkap la satu set 100% guna Safi Rania Gold ye.... cuma tunggu company tu panggil buat iklan je ni muahahaha....dia mula dahhhh...perasssaaannnn :-p
 

Jeng jeng jengggggg......    
 
 
Testimoni tadak ye sebab baru beli semalam .... cehhh...permulaan entry begitu bersemangat macam dah lama guna kan....so tunggu la testimoni eynda bila eynda dah dapat resultnyer nanti...adakah garis2 halus di area mata berkurangan?? atau lenyap teruss?? Adakah "beg mata" akan hilang terus atau kurang skit?? Kita tunggu dan lihat....kalau eynda tak buat entry testimoni pun rajin2 la belek mata eynda dalam gambar ye hehehe....atau terjumpa eynda kat mana-mana ke jangan lupa tengok mata eynda tau....
 
Harga satu tiub itu kat Giant ialah RM14.99...... semalam beli stock pencuci muka jugak...harganyer ialah RM14.99 jugak ye....sangat la murah tapi bagi eynda sangat berbaloi....ada tempat lain yg jual lagi murah ke?? Kalau sesape rasa nak try skincare ni, eynda memang rekemen....tapi kalau tak sesuai jangan marah eynda tau....hehehe....tak cuba tak tahu...nak tahu kena la cuba .... dah cuba kena sabar....nak cantik bukan sekelip mata ;-)
 
Malam ni nak start guna...last nite terlupa.... :-D
 
 
 
 
 
 

26 comments:

Jiejah @ Iza said...

saya pakai celam celum hehehe
yg rajin pun cuma pencuci muka & scrub jek ,hat lain² jadi perhiasan dulu sampai mood rajin bertandang ekeke

eynda said...

jiejah...eynda pun lebih kurang jugak...kekadang nak tido malas pakai krim2 ni...tido muka kering gitu jek :-p

lydzar said...

bau safi rania ni mmg best kan. wangi jeeee

chugie said...

ramai dh yg guna safi rania ni.. berkesan ye? murah pun murahkan?

akak guna dulu ye, nanti baru kasi resultnye.

eynda said...

lydzar....haah kan :-)

ratusiput said...

ramai yg bg review positif psl safi rania ni...rase cam nk cube tp produk sedia ade ni still ade lg...nk servey la nanti tgk mende lg yg ade under safi rania ni..

LiN said...

kak eynda...lin dh pnah try 1 set safi rania ni...tp tak sesuai utk lin...lpas sminggu, naik jrawat byk sgt...muka lin pon mmg jnis brminyak n brjrwat sket...so saje nk try safi rania gold sbb ramai ckp bagus...tp ngan lin tak jadi la...ape2 produk pon rasenye ikut kesesuaian kulit masing2 la kan? ^^

p.s: kulit kak eynda cantekkk sgt...jeles...hihi

eynda said...

chugie....akak guna rania ni sejak nov/dec last year...hampir setahun dah...so far alhamdulillah...cuma utk mata ni baruuuu nak try hehe...insyaallah kalau ok akak citer :-)

eynda said...

ratu....tak beli satu set terus pun takpe...beli yg mana stock lama habis tu je dulu....lama2 jadi satu set lengkap :-)

aLiYaHaRiZ said...

kak eynda try la beli kat mydin. Kat sana harga jauhhh lebih murah. wani dah buat servey...heheheh...tapi x tau la kalau sehari dua ni dah naik harga pulak..:)

eynda said...

Lin...ye ke...ala ciannyer...tapi yg akak tahu kalau kita tukar produk, awal penggunaan memang tak brape stabil kulit sebab yg baru tu baru nak biasa dgn kulit kita...kena sabar skit...takpe maybe tak sesuai betul dgn lin la...selain tu try minum air masak banyak2 tau...kalau boleh 3-4 liter sehari...boleh kurangkan jerawat secara semulajadi ;-)

FaiHash said...

sekarang eye bag ijah pun dah makin membesar mcm panda -__-'
tak tahu nak pakai jenama apa sbb tgh kemalasan nak mencari itu ini. ekekekek.

Yan said...

Salam Eynda,

bagus kalau muka jenis sesuai pakai apa aje..Muka k yan tak boleh.. nnt alah..gatal2 dan kering.. Kalau AVON lagi tak boleh langsung.. Sensitive tak tentu pasal..

Nnt tunjuk kan resultnya ye..

yanie said...

i pakai ni. mmg berbaloi n berkesan dr eye cream yg mahal2. finelines hilang kedut hilang,eyebag hilang...mmg bagus!

ana said...

ana pun pki safi rania gold..pencuci muka. beli rasanya dlm RM11++ jer. yg mata tu blm try lagi...nak cuba gak la lepas dgr testimoni eynda nnti :)

Tihara said...

tp muka eynda mmg nmpak len sket sejak pkai ni..tgk pic kt open house muka eynda lg berseri2 dari azizah.. :)

yangyuyu said...

kakeynda..sy dah takpakai safirania..sebab sy rasa muka sy kesan sementara je

huhu

Azmiezas said...

kita pun baru jer tukar pakai Safi Rania Gold..baru 2 minggu..hehehe..

::i.e.r.a:: said...

eynda.. jgn lupa sms alamat rumah tau,tengok eynda buat entry safi rania nih..tu yg teringat balik tuh.. :)

reena said...

Boleh jadi spokeperson Rania ni. Hee :D

Farra Dhelina said...

rjn nya kak eynda jg muka

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

farra..
memang la..
tue akak eynda cun..
hehehe..

Ena said...

heheh.. sama la kak.. ena juga guna Safi Rania Gold sbb kulit muka makin kering dan jeragat mula tumbuh.. sejak guna dah ada rasa kelainan.. cuma ena terlupa nak beli pelembap safi rania tu.. huhu.. so, belum 100% la kan kak.. ;D

sheila said...

silalah try test pastu kasi testi kat sini..

kite punya eye bag pun dh buleh buat isi barang dah...tekanan perasaan disitu

Alin Marlini said...

Kak Eynda ..kalau nak beli brg safi leh try kat sini http://eyfabeauty.blogspot.com/

Elyn Herlina said...

Hi Freinds...

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Safi Rania Gold. Bolehlah menghubungi saya di emel:

tasnim.haikal@gmail.com

Saya boleh berikan special price compare with market price. Produk diperolehi terus dari Pengilang.

Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails