Thursday, October 28, 2010

Sesi Memotong Kek Besday.....

Tahun ni tak buat besday party utk anak-anak....cukup la besday Adam hari tu dah bawak diaorg enjoy2 kat "gunting highlands" kan....pas tu malam besday Hannah, hubby bawak balik dua biji kek...satu utk Adam, satu utk Hannah....ikut hati Adam dia nak kek yg bentuk padang bola...ada pemain bolasepak atas kek tu....next year la adam ye...tahun ni sibuk dgn pindah....tak sempat nak pikir2 bab besday party ni...anak2 pun tak kisah....adam tak ungkit apa-apa....dia sibuk main dgn kawan2 je hahaha....hannah pulak tak tau apa....lagipun Hannah ni sejak dari besday yg pertama agak sensitif kalau org nyanyikan lagu happy birthday....mesti time tu dia melalak...sayu agaknyer....teringat perjanjian sebelum keluar dari perut mama dulu kot hehe..



Kek ni utk Adam....... 





Yg ni kek Hannah....hubby cakap kek adam tu diaorg takleh tulis2 atas kek sebab bentuk tak sesuai kot....takpe adam tak kisah pun....





Sesi memotong kek...tak payah nyanyi lagu hepi besday pun....kalau nyanyi sure mood larik...





Uihhh...gigih potong kek...macam le keras sangat kek tu...



Nampak tak potongan kek sebelah kiri gambar? Hannah makan sorang je tu....makan kenyang sampai nak tertido :-p



Tahun depan umur panjang insyaallah kita buat besday party utk Adam & Hannah....maybe masa tu Hannah pun dah cerdik....dah tak cry2 lagi masa org nyanyi lagu happy birthday utk dia.....ataupun kita baca doa selamat je cukup la...pas tu nyanyi lagu "Allah Selamatkan Kamu..." kot dia tak paham tu lagu apa kan muahahaha.....lagipun tahun ni dah sediakan bajet utk housewarming....bajet besday party kita simpan utk next year ye :-)






14 comments:

Ena said...

cute je kek kedua2nya tu..

ena tak pernah buat party setakat.. tak pandai nak manage.. InsyaAllah.. lain2 tahun agaknya.. ;D

CT said...

eppy besday baby...hi3 Comey la

FaiHash said...

dua-dua kek tu mmg buat rasa terliur sgt. terutama kek hannah.. coklat dia mak aii...nmpk shedap! hahaha

ieda said...

eppy bday buat budak2 cumei tuuu ;)
sedappp tuu kek hannah , aunty nampak stoberi :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantiknyer dua2 kek tu.. kalau mimi biasanya buat sebiji kek ajer.. tak de beli sampai dua pun.. eh besday anak kita sama ek.. bulan 10.. best betul bulan 10 ni kan.

tak pe eynda, next year hannah dah best, tentu dia lagi happy nak sambut besday tu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

eh salah taip.. nak sebut next year gini "hannah dah besar" .......

reena said...

Tu diaaa Hannah sampai tertido. Adam macam garangnya masa potong kek tu. Hehe.

dilaOHdila said...

happy birthday to hannah & adam...
acik tak sanggup tgok kek hannah & adam tu
terliur dibuatnya......

Chik Na said...

cutenya hannah tertido kat dining table tu..

Lepas ni jenuh la Eynda habiskan 2 biji kek tuh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak rase kek sedap tue...

Zareene Saifuddin said...

alalalala... hannah... kenyang mkn kek sampai tertido kat dining table... hehehehe

Softtouch [Hanim] said...

comei kek2 dorang tu..

ala kak eynda dorang mmg xkisah pun party2 nie..dah ada kek dah cukup dah..lagi best ari tu dorang pg genting kan...

a l y a a a h m a d said...

comei kek adam...
& hannah sgt cute tdo kt meja sambail mengadap kek...

norh said...

sedapnya kek hannah tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails