Thursday, October 28, 2010

Asiari, SACC Mall.

Last Saturday pegi SACC Mall....sebab keluar tengahari, lunch kat sana le...makan kat Asiari.



Tak tau nak order minuman apa....eynda order oren jus je...ada asam boi le....bila asam boi campur dgn oren jus sedap le pulak... 





Nasi goreng yg tak pedas...order 2 pinggan...satu utk adam...satu utk Hannah.... 





Beef kueteow...satu utk eynda...satu utk hubby....kalau you all perasan, setiap kali keluar makan kerap jugak kami order menu yg sama kan hehehe....kekadang hubby macam merajuk...suruh eynda order dulu...sebab kalau dia cakap nak makan apa, eynda tiru!! Eehhh....kekadang dia pun cam tu.... :-p 




Beli majalah Barbie siap2 so tak banyak karenah masa nak makan....barbie yg dia pegang tu hadiah besday dari paklong & maklong....usung merata :-D



Ni le tujuan utama kami ke SACC Mall....cari hadiah utk wedding....entry wedding akan datang ye....apa hadiahnyer? Nanti eynda citer....selain tu beli hadiah utk birthday party anak jiran setaman...birthday party tu hari ahad....kisah pegi wedding yg menjadi sejarah dalam hidup kami hehehe...nanti kan ye ;-)






6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bukan tiru..
tapi sehati sejiwa...
hehehe...

sisdee said...

mcm sedap jek :) oh hannah n adam tak tahan pedas ek......syahmi leh tahan sarah lak kdg2 tahan kdg2 air lebey :D

Softtouch [Hanim] said...

itu namanya sehati berdansa eh sehati sejiwa..he he he..

yelah kdg2 kita xtau nk order apa tu main tiru2 jer.he he he

hannah pun dah mcm barbie dah..cntik sgt..

ME said...

Eynda, next time kalau ke Asiari lagi try dia punya drink herbal hi ball (kalau tak silap nama dia) sedap sgt. Kalau me tak cukup 1 gelas, pastu makan dia me selalu ambik set varieties utk buat vietnamese popia, tapi kena buat sendiri .. pun sedap. Kalau pergi w my 2 girls, enuff ambik satu set for 4 of us, plus another side dish .. sesuai juga kalau nak diet, tapi mengenyangkan. Hmm dah lama tak gi Asiari ..

ComeyBelako said...

haih...syioknya jadi jiran eynda...hehehe

IxoR@ said...

tengok air tu kan...

terus teringat air asam boi!

sedapnya... sluurrpp!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails