Tuesday, October 5, 2010

Open House Raya Ana Suzana 2010....

Last week eynda pegi banyak jugak open house....tu pun ada dua tempat tak pegi....actually setiap weekend ada invitation tapi takde snap2 gambar pun...segan sebab baru kenal2...jiran baru kat cahaya spk le....
 
Hari ahad eynda ada 3 invitation....nasib 3 aje...tu pun dah rasa mengah perut hihi....salah satunyer rumah ana suzana... open house paling awal eynda pegi... 12.30pm dah sampai....sebab lepas tu ada 2 lagi nak kena pegi kan....sejam je kat rumah ana....
 
Makanan best!! Tapi tak sempat nak makan semua daaaaa....sebab kena simpan bahagian perut yg masih kosong utk open house lain kikiki....masa sampai tu tak ramai lagi yg datang...so boleh buat macam open house sendiri :-p
 
Sila layan gambar ye... gambar anak2 takde sebab diaorg dah buat rumah ana macam rumah sendiri hehe....pegi open house mana pun macam tu....anak2 mengasuh diri sendiri :-D Pastu balik rumah diaorg sibuk cari makanan grrrrrrr....mama tak masak uiitt....naper la takmo makan banyak2 macam mama kat open house tadiiii.... :-p
 
Owhh yer...hubby pun takde...sebab...nanti la eynda citer...last year hubby datang open house ana ni....tahun ni je keadaan tak mengizinkan....
Kami yg tiba awal....dari kiri diana ( http://amidida.blogspot.com/) ...eynda... su (http://suriza-eryna-batrisya83.blogspot.com/) .......ana (tuan rumah)
 
 


 
Eynda & Diana   
 
 
 
 
 
 


What a small world...boleh terjumpa member tempat keje lama hubby dulu kat rumah ana!! Rupanyer wife dia kenalan ana, pembaca blog ana...lepas ni baca blog eynda jugak ye hihi.... rugi la hubby eynda takde....sebab dah lama kami semua tak berjumpa....lepas ni harap2 sentiasa berjumpa la...alaa...duduk pun dah dekat2 kan :-)     
 
 
 



Sambil makan2 sembang2 dgn tuan rumah, eynda ada tanya...ana tak jemput jiran belakang rumah ke....ana kata jemput...tapi orangnyer bz selalu tak tahu nak datang ke tak.....lebih kurang gitu le dialog2 kami...tetiba kan...beberapa minit kemudian ... pandang belakang....speechless!! Panjang umur dia kan....cantiknyer....natural beauty....tak rugi datang awal2 kat open house ana...dapat jugak bergambar dgn Azizah Ariffin *wink*
 
 
 
Azizah Ariffin kata eynda ni macam familiar...macam pernah nampak kat TV...alahai...                  

23 comments:

Ena said...

wahhhhhh..

siap bergambo ngan artis lagi.. hehehhe..

Softtouch [Hanim] said...

oklah tu kak eynda anak2 pndai mgasuh sndiri senang kita nk mkn apa saje..he eh he..

eh azizah arifin plak ckp muka kak eynda pernah masuk tv..sape yg selebriti yer?he he he

Snowwhite Zone said...

eynda ada mirip2 artis kut?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

berkat mai awai..leh jumpa personaliti tv..ehehe

eynda said...

Ena...peluang yg ada jangan disia-siakan hehehehe...

eynda said...

Hanim...haah senang bila anak2 pandai bawak diri tapi diaorg lupa nak makan pulak... panggil makan takmo sebab syok main2 kan...

eynda said...

anis...ada ker? :-D

eynda said...

rose..tu la pasal...tak sangka :-)

Adlina Husaini said...

hehe eynda lagi tinggi dari pn azzah tu yer ^_^

*suka theme baju eynda, kaler biru

ratusiput said...

wah k.eynda...azizah arifin pun ade...dia bli umah kat situ gak ke...ehehe..

ComeyBelako said...

macam 2 beradik pulak eynda + azizah. ori beuty gitu.

Mia-Ina said...

wah sempat gambr dgn artis tu kak eynda...marvellous

sLEEping BEauty said...

cantiknyer azizah ariffin .. :)
tapi eynda pun seweet jugak ...
hehehee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang la..
kak azizah nieh..
akak eynda sye nie memang artis la..
hehehe...

Zana said...

k.eynda,
zana pun pegi jugak tp lambat skit....kalo tidak blh jumpa k.eynda...huhu...
pegi sama2 dgn syikin...

muka. k.eynda mmg ala2 artis gitew...

mamaaerish@eb said...

wah...bestnyer...

Tihara said...

eynda mcm ezah aziz fawzy kut,, kawan dia..hehe ;)

lily lotus said...

semua wanita2 dalam entry ni adalah cantik2 belaka :)

tukang karut said...

ggrrrr...oh azizah...

chugie said...

bestnye..

akak nampak slim lah.. diet menjadi ni!

Farra Dhelina said...

kak eynda nmpk kurus la kak!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

aik nih bukan ke kawasan umah perumahan baru kat nilai x silap sbb ada kawan tggal kat kawasan nih ..kawasan umah org berada kan kan...heheheh

crvmin said...

Wahhh ada gak terselit gambar kt sini..hehhhh...n da bestnya sue da jadi pembaca tegar da niiii...pepagi jee msk terus tatap blog lu...best2...ilang busan gak...!!!!!wah hhhh tak sempat snap ngan artis....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails