Tuesday, October 26, 2010

Happy 2nd Blog Anniversary To Eynda's Diary!!


~ Kek itu digoogle & ditambah perisa ~

Yeayyyyyyy......satu lagi celebration di bulan oktober!!

Dimulai dgn 6hb oktober, wedding anniversary..... 9hb oktober, besday Adam..... 20hb oktober, besday Hannah....diakhiri dgn 26hb oktober, anniversary blog eynda ni....alhamdulillah....

Ini entry hari pertama eynda menulis blog : entry hari pertama di blog . Blog lama tu pun dah bersawang...gambar pun banyak dah hilang hihi...

Baru dua tahun kan....kalau baby, baru boleh berjalan dgn konfiden skit...tu pun kekadang jatuh tersembam jugak....terlentang pun ada hehe...gitu jugak la dgn blog eynda ni....kekadang tuan belog rajin...kekadang malas nak buat entry...kekadang rasa macam nak tutup aje blog ni....tapi alhamdulillah hingga hari ni blog ni masih wujud...terima kasih utk semua yg bagi sokongan kat eynda utk terus menulis....insyaallah akan terus menulis selagi terdaya...

Lupa lagi tahun ni....ingat nak beli kek yg betul2...pas tu celebrate kecil-kecilan kat rumah...tapi lately banyak sangat kek kat rumah hehehe...maklum la bulan kemeriahan :-p Maybe satu hari nanti bila blog eynda dah "femes" (amboi berangan takleh lupa tuuuu...) eynda nak celebrate tarikh ni dgn kawan-kawan blogger pulak...Insyaallah :-)

Terima kasih kerana sudi baca blog eynda yg tak berilmiah ni....kalau ada susunkata yg pernah buat kawan2 kecik hati, maafkan eynda ye....tuan belog pun insan biasa....selalu lakukan kesalahan jugak...utk bloggers yg lain...KEEP ON BLOGGING!!

Sekian....jom makan kek :-D








33 comments:

FaRah Baharom said...

Congrats Eynda..:)
Enjoy reading ur blog

chugie said...

tahniah kak eynda.. keep up a good work! mana tau blog ni bleh jd salah satu blog termasyur..

mamaaerish@eb said...

congrats... kira otai la nih.... enjoy dtg sini... ;p

myranaqi said...

hepi anniversary blog akak...congrates..blog alwiys...

Ieda Al-Habsyi said...

tahniah! :)

Ena said...

happy 2nd anniversary wat Enyda's Diary.. ;D

Mimie Hamdan said...

happy anniversary to blog eynda!! hehe... igt masa2 1st time wat blog... konon2 utk YN.. sudahnya tak abis2 citer pasal shopping! wahahahaha...

Just Call Me Bitt said...

happy 2nd anniversary eynda's diary, hopefully kite berkawan till the end kak eynda...wish u all the best & keep in touch!

ibh said...

Happy 2nd annivesary kak. tahniah coz masih aktif..dan hope terus aktif berbloging..

eynda said...

Farah...trima kasih :-)


Chugie...tq..insyaallah...satu doa tu :-)


EB...thanks...1% otai je kot hahaha...


Myra...tq ye :-)


Ieda...thanks! :-)


Ena...trima kasih...


Mimie...ye la dulu2 ingat lagi...mula2 citer pasal YN je...sekarang macam2 adaaa hehe...sama la blog eynda ni...caca merba :-D



Bitt...tq...akak pun harap persahabatan kita kekal sampai bila2...dari alam maya bertemu di alam realiti dah kan :-)

eynda said...

Sue...tq..insyaallah akan terus berblogging :-)

Mrs. Eeza Herman said...

hepi 2nd anniversary...
sedap nye tgk kek tu..
ingatkan kot2 beli kat mne2, rupanya google...

sLEEping BEauty said...

hepi 2nd anniversary to EYNDA'S DIAry .. !!!
enjoy reading here ... =)

Lia said...

Tahniah kak.. daripada takde komen ape-ape, terus ramai pengikut.. apa petua??

ibuayu said...

tahniah...ibuayu memang suka baca entri eynda..kiranya tak nak lepas membacanya....
semoga blog ini membawa kita lebih mengenali....

yangyuyu said...

nice blog, cepat je org dtg terjah

congrate

norh said...

tahniah eynda :)

reena said...

HAppy anniversary!

Tihara said...

hepi anibesari..hehe,
same le kite,
kadg2 rajen,
kdg2 terlebih rajen
tp eyda mmg rajen..
terutama snap2
gambo.. :)

zailamohamad said...

pejam celik pejam celik, rupa2nya blog kita membesar bersama dengan kita kan??
keep on blogging!!!

Lady of Leisure said...

keep blogging kak eynda.. :)

ieda said...

congrats & happy aniversaryy .. ieda x pernah ingat bila berblog .. dah lama berblog tapi xtive baru2 nie lahh heheh sbb dah teror lahhh katakannn :))

Cikgu ILi said...

Baru 2 tahun Kak Eynda?
Tak caya rasanya sebab blog ni sangat femes dan mantop lagi meletups.
Kalau diikutkan, blog Eynda mcm baby 2 tahun yang advance drpd baby seusia yg lain.
Umpama baby fully bfeed 2 tahun...:)

Anne said...

Happy 2nd Anniversary to Eynda's Diary!! yeayyyy.

Keep blogging as I enjoy reading your blog :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak keke tue...

Diyana said...

happy 2nd blog anniversary..

best bace blog ni :)

Zareene Saifuddin said...

Congratulations!!! Happy 2nd Anniversary Eynda's Diary... saya seronok membaca postings di belog ini.. (chewah.. ayat.. cam slogan kata la plak.. hehehe)

eynda said...

eeza...nampak sedap kan kek tu...kat secret recipe ada kot :-)


intan...trima kasih...


lia...tq...kena tanya kawan2 ni kenapa suka baca eynda's diary hehe...akak tulis je apa yg akak suka :-D


ibuayu...thanks...moga perkenalan berkekalan :-)


ummi...tq...


norh...tq ye ;-)

eynda said...

reena...thanks...



tihara...sama la kita ye...eynda minat sangat ambik gambar...tapi tak sepandai photographer la kan...suka hasil dari snap2 tu :-D

eynda said...

zaila...haah kan...blog dah jadi diari hidup :-)



lady..thanks...lady jugak macam tu ok :-)



ieda....apa kata lepas ni celebrate hari lahir blog jugak...mesti rasa best :-)


ili...tq..terharu akak baca...alhamdulillah....maybe sebab anak2 akak semua fully bf sampai 3 tahun kot...ada kena mengena tak? hihi...


anne...tq dear :-)


ceroi....copy gambar kek tu simpan dlm pc ceroi :-D


diyana...trima kasih :-)


zareen...tq...hahah...macam slogan tapi kena tambah ..."keranaaaa".... :-D

Softtouch [Hanim] said...

tahniah kak eynda dah 2 tahun...n tahniah jgk sbb blog kak eynda ni glamer n ramai reader...

Alin Marlini said...

3 tahun sekali baru sambut annivesary blog kot..hihihi..hepy annivesary kak eynda

Chik Na said...

tahniah.. semoga bertambah rajin berbloh ;-)..blog eynda ni antara blog feberet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails