Monday, October 25, 2010

Good Luck Adam!!

Exam hujung tahun bermula hari ini....semoga Adam terang hati masa jawab exam ....baca doa sebelum mula jawab soalan....jawab soalan yg senang2 dulu baru jawab soalan yg susah...jangan berangan masa jawab soalan exam ye...check balik jawapan2 Adam....jangan habis cepat pas tu relaks tak buat apa sampai masa tamat....


Normal la bagi mak2 kan....kalau anak nak exam, kita yg berdebar-debar....lepas ni kalau hannah pun dah sekolah lagi le bertambah debarannyer :-D


Adam....ayah kata kalau Adam dapat score semua A, ayah nak bawak kita gi Disneyland...Disneyland mana tak tau la kat ayah....so keputusannyer berada di tangan Adam sekarang....mau pegi Disneyland?? Straight A's okeh....Mama pasti ayah tepuk dahi kalau Adam betul2 boleh score semua A nanti hahahah...go Adam!! Go Adam!! Aminnnn.....

Apa-apa pun keputusan exam nanti, mama tahu Adam dah lakukan yg terbaik....result tak bagus tahun ni, kita try masa darjah 4 pulak ok.... :-)




18 comments:

yangyuyu said...

hong kong disneyland...huhu mesti best gile

doa byk2 doa ibu kan mujarab

mamaaerish@eb said...

wah disneyland tuh.... go adam go... chio chio... ;p

Just Call Me Bitt said...

gud luck adam...score semua A okeh..nanti buleh p disneyland...weee

mrs.ecam said...

ok mama...hikhik

gud luck adam....

Alin Marlini said...

Kak Eynda..anak Alin pun exam hari ni..siap ckp kalau score ok..dpt Nokia C5 kaler pink..kikikiki

Lady of Leisure said...

all the best adamm.. ingat disneyland hehehehe

Ena said...

All the best 4 Adam!!.. InyaAllah.. ;D

Queen said...

semoga berjaya adam....wish u best of luck..nanti kalau dapat pi disney belikan auntie FM ye..heeee

m.q said...

good luck Adam!!

dilaOHdila said...

Go adam Go!! (hehehe) syok dpt gi DLANd
mesti mama adam suka tu (hikhikhik)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck adam...smeoga mndpt keputusan yg sgt cemerlang...

betul kak eynda anak pekse kita yg lebih2 berdebar2...

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

go...go...adam....go..adam...score A...Amin...

ComeyBelako said...

gud luck utk semua ibu di malaysia. my kids dah setel exam. chinese school sellau awal 1 week frm sek kebangsaan.

aanie said...

good luck adam....wah, best tu dpt g disneyland...

shabiela said...

good luck adam.. semoga berjaya...

perrrggghhhh.. disneyland tu.. :)

Suhana Shuib said...

all the best to Adam... good luck...

Suhana Shuib said...
This comment has been removed by the author.
sLEEping BEauty said...

betul tu , kita yg lebih2 berdebar kan ...

all the best ADAM!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails