Monday, October 25, 2010

Genting Highlands Part 5 (last).


Masa kat indoor adam & ayah dia masuk rumah snow....last year bawak hannah masuk sekali...kesian kat dia terketar-ketar tahan sejuk....so tahun ni eynda & hannah tak join...kami jalan2 cuci mata kat kedai2 yg ada dlm indoor je la...tapi semua barang yg ada kat tangan hubby & adam pass kat eynda...ada le locker dlm area rumah snow tu tapi takkan DSLR pun nak simpan dlm locker...bahaya kan...so had muatan kat badan eynda terlebih sudah....masuk satu kedai beli beg berharga rm20...semua eynda masukkan dlm beg tu...rasa ringan skit nak pegang....


Macam2 adaaaa...hubby tengok design bag tu  awal2 lagi dia kata jangan suruh dia bawak bag tu haaa....malu la tu...bag polkadot gegirl hehe....takpe eynda bawak janji ambik balik DSLR yg berat tu....


Malam dah letih baru kami check-in kat awana....on the way ke lobby berselisih dgn seseorang...tersenyum-senyum dia tengok eynda & anak2....macam familiar...eynda senyum balik....dah lepas tu baru teringat....rupanyer anak Fairuz Hussein, kakak Faizal Hussein tu...apa nama dia...Ayang kot....yg dulu2 ada problem badan chubby & now dah kurus giler sebab diet....memang slim habis-habisan la dia.....kira ok la dia nampak friendly.....
Bilik kami ok la jugak...bilik tak moden pun...janji boleh berehat & tido...ada kitchen...ada meja makan...ruang menonton tv besar jugak...apartment style....


Eynda beli keychain ni sebelum turun dari genting...cute tak? Tapi asyik tercabut je kalau letak kat handbag hehe.....



Bangun pagi breakfast kat awana...



Food boleh tahan sedap...cari tempat duduk yg ada pemandangan padang golf dah penuh pulak...pepagi syok tengok pemandangan hijau sambil sarapan kan... Eynda dah pernah sampai awana dulu2 sebelum kawin...tu pun sebab ada team building kat situ....so dah familiar skit area dlm hotel...hubby je tak pernah sampai situ...



Ini gaya elephant....



Ini pun gaya elephant jugak....nak ambik gambar adam sebenarnyer....anak dara ni sibuk interprem....layan aje...



Termenung pikir apa tu?



Dia pun nak posing termenung jugak....



Hambekkk....sampai tertonggek-tonggek posing maut  hannah muahahaha....



Kat awana kan ada swimming pool...gian le budak2 ni nak berenang....mana bawak baju renang hehe...tengok swimming pool aje la...nasib baik hujan renyai2 so adam tak la rasa sedih sangat....hubby kata next time datang bawak baju renang...



Sesi menghabiskan duit kat tempat main games...



Pas tu balik bilik jap rehat2 sementara tunggu nak check-out....



Selamat tinggal awana...insyaallah nanti kami datang lagi....



Muka sedih sebab tak puas, satu malam je kat sana...lengkali kena datang 2 malam macam last year baru best kan....sampai hari ni Hannah asyik ajak pegi " Gunting Highlands" hehehe...gunting okeh :-p
Tamat la sudah riwayat pengembaraan ke genting highlands..peginyer satu malam je...nak bikin citer bermalam-malam baru habis hehe...lega rasa...boleh citer bab lain pulak nanti....

Sekian...





18 comments:

yangyuyu said...

cantik nya keychain itu..

and gambar2 semua cantik..

hannah ada talent jd model hehe daring tul

mama_izz said...

comei la HAnnah.. i like..hehhe

Mr & Mrs Ai said...

gmbar hannah mmg posing maut=)

peah @ peps said...

wah...kak eynda...

cuti sakan neh...5 hari kat Genting..bestnye...

suhailas said...

tomei nya hannah...geram tgk rambut dia...

Softtouch [Hanim] said...

comeinya hannah n ensemnya adam..sukalah dorang kan...pg genting...
keychain tu sukalah..comel..pink lagi..

Rinna said...

Pandai tul hannah posing yer..comei jerk....:)

Shu Shinju said...

WOW..HANNAH KASI POSING MAUT...HEHEHE....

sLEEping BEauty said...

keychain pink ! sgt comel ..
heheee ..

kesian hannah tak puas pegi sekejap ...;)

TopsyTurvyMum said...

cantik2 gambar..
comelnya hannah!! geramm..
sayang tak dpt jumpa eynda masa balik hari tu..
tak sempat gi genting tahun ni..pernah gak tido kat awana tu..best jugak:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kah kah kah
kelakar la hannah tonggek camtu

sy tak pernah g genting..percaya tak? wekekekkke..nnti nak pegi leh la tido kat awana ni..cam bes je

anie,Nagoya said...

hahaha....kelakar hannah...seksi na comei!!!!!

Queen said...

eh..tiba2 dah part 5..nampak sangat banyak dah tertinggal..hahaha

btw..nampak macam menarik juga awana tu...macam best je..hihi

CT said...

Bess tu coti2 mesia....

Ena said...

cantiknya picture2 tu semua kak.. geram pulak ena nie.. heheh

mrmm.. gambo hannah yg last tu nampak cam baby doll jekk.. comei sangat walaupun akak kata muka tak puas hati.. ngan rambutnya tu. alahai sweet nyer...

A.I said...

sronok tgk gambar2 eynda & family kt Gunting Highlands..hehe..

-dah lama x bawak bebudak ni jenjalan ke sana. kene kumpol duwit ni..huh huh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak nikon dlsr...
huhuhu...

shabiela said...

peeewwwwiiiiittttttttt.. hannah posing mauttt... sexyyyy... ahahahahahhah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails