Sunday, October 24, 2010

Genting Highlands Part 4.

Citer pasal genting highlands belum tamat ye....layan gambar je la malam ni...eynda malas nak buat karangan panjang :-D


Naik benda pusing2 ni....eynda sibuk dgn kamera...


Gambar kat lokasi ni eynda snap banyak kali...setiap kali snap aksi hannah berlainan....leka dia bersembang dgn ayah dia...ntah apa yg dia citer tu :-)

 
Clown tu tengah tanya Adam...kenapa adik kamu takut dgn saya? Hahaha....Hannah tunggu dari jauh je..clown tu baik hati...buatkan bunga belon utk Hannah walaupun Hannah takmo datang dekat dia...


Leka tunggu belon siap....


Naik merry go round kuda lagi...kali ni Hannah nak naik kuda...yg ni berani pulak...indoor punya dia takut...


Lagak macam main pedang sambil naik kuda...


Masuk rumah coklat....eynda borong coklat 3 kotak...last year pegi tak beli apa pun...last year slim...tahun ni eheemmm....see...beli coklat lagik :-p


Makan2 depan rumah coklat...time ni cuaca dah sejuk sangat....kabus tebal...angin kuat....


Sedapnyer makan maggi panas2....


Pas tu kami masuk indoor semula.....tak banyak gambar la kat indoor sebab kami tak terrer ambik gambar dlm gelap :-p


Paparazzi sudah dapat snap gambar sape tu? Ehemmm...pompuan yg bawak beg besar tuuu...shopping apa agaknyer kat situ ye? :-D


Sambung lagi nanti...sekian....


9 comments:

Just Call Me Bitt said...

ismeth buleh geng dengan kakak hannah la kan..hehehehe dia pon takut sangat dengan clown...pastu tempat gelap dan hitam...macam kat indoor tuh...haihh

dilaOHdila said...

shuntek gambar nyda ni...
terang berkilau. Bokeh menarek xppecially hanna punya POTRAIT tuh

Lady of Leisure said...

hehehe.. cantik bunga clown tu buat untuk hannah.. clown ni buat untuk kids je kan, lady berkenan sangat belon tu, tapi kalau jumpa clown pun mana leh dapat belon lagi dah, dia bolayan je kat lady kikiki..

Yan said...

tengok gambar2 eynda kat sini rasa macam nak ke sini lak...

Yan said...

tengok gambar2 eynda kat sini rasa macam nak ke sini lak...

Tudung Anggun said...

heheh..chumil je gambar2 ni..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

keluarga bahgia...

m.q said...

syioknya pi gentingggg...

shabiela said...

sedapnya maggie.... huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails