Thursday, October 21, 2010

Genting Highlands Part 3.

Sambung citer Genting Highlands lagi... Adam tak berani naik roller coaster....hubby selalu usik dia, nak ajak naik...apa daaa...hero tak berani naik roller coaster...mama dia lagi le penakut!! :-p Yang ni adam suka....bumper car!! Mula2 pegi bumper car kids punya....mana boleh adam dah terlebih size hehe....pegi le bumper car adults....dulu2 dia tak reti main benda ni...naik je mesti lari dari kete lain...sekarang dah pandai....tujuan utama naik bumper car adalah utk langgar bumper car lain kan adam :-D


Waktu ni Hannah nangis2...sebab apa ye..lupa la...sebab Adam naik bumper car kot....dia ingat adam nak tinggal dia :-p


Suka gambar ni...nampak tak hero kat belakang hannah tu?? Cute kan....diaorg sempat main kejap sementara tunggu adam naik bumper car....


Comelnyer hero tu...usik2 Hannah :-)


Naik merry go round kuda....tapi hannah time ni takmo naik yg ada kuda...terketar-ketar takut....ingat kuda tu hidup ke...kuda hidup mana ada kaler2 pelangi hannah dear :-p Semua ni kat indoor...tapi sekejap je kat indoor time tu coz sesak dgn orang ramai...ada pertunjukan fesyen pengantin la pulak....so kami keluar balik ke outdoor...petang skit baru masuk indoor balik...

Bersambung.... sorry yg ni je dlm draft...yg lelain tak sempat nak edit2 lagi... :-D





23 comments:

Sidratul Muntaha said...

lama tak singgah sini since sakit aritu...

Ena said...

heheh..

kak eynda, ena pun suka kalo dapat main bumper car tu tau.. tai takut nak bawak sendiri.. so, naik la ngan huby.. memg kelakar.. ramai gak adult yg sama2 jd kids.. hehehe

Comei sungguh hannah tu kan,. tu yg senang dapat pakwe.. eh! kawan.. hehe

mamaaerish@eb said...

bestnyer... lama dh x gi....

Softtouch [Hanim] said...

syg sungguh hannah ngan abg adam yer...takut sgt abg dia tinggalkan dia...

yangyuyu said...

wah hannah ni kecik2 lg dah ada peminat, comel lak tu..sweet tul

cantik background baru ni

-iLLa- said...

gerammnya rambut hannah..mcm barbie doll...

memorisusuanku said...

comelnya hannah gambar last tuh:)
rambut cantek......

sLEEping BEauty said...

comel hero yg ngorat hannah tu ..
padan lah diorg dua nie ..
heheeee

bun_nee said...

comel hannah.. cuteee

i_sofia said...

lama saya x melawat sini.. heheheh.. saya dok plan nk pg genting.. best tgk gambar2 akak..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hero kecik tue muka mcm hero slumdog millionare...
hehehe...

Tihara said...

cute la kawan
baru hannah.. :)

~ Lady ell ~ said...

phewiitt..ada boy nk ngurat hannah..:)

Lady of Leisure said...

indoor tu ada rumah hantu kan.. akak masuk tak hehe

Yan said...

Eynda, akak rasa Eynda hantar gambar Hannah and Adam ke Karangkraf bahagiam kanak2. Jadi model. Anak kak Yan tak comel pun dapat jd model. Lagi kaku.. Ni Hannah lagi pandai bergaya..heee..

Intan Inn said...

ermm mmg seronok kan adagame mcm nie..erm hana sgt cute di kacau oleh pakwe kat belakang tue..jhehhehe malu 2yer

Anne said...

rambut hannah cantik la eynda!! :) orgnya pun kiut...ngam rambut+hannah.

ieda said...

seronoknya hannah tuu .. sesekali bawa anak2 ke sini best kan .. tapi poket kena penuh lah kan hehehhe

dah lama juga ieda x dtg sini .. plan nak bawak kidos cuti sek nieh :))

ummu luqman said...

eynda mai ler jenguk blog saya.. ada sesuatu.. hehehe.. jangan mara aaa..

Eye_nee said...

Seperti telah dijodohkan pulak tgk Hannah dgn hero comel tu..kiut miut...

Chik Na said...

anak chik na, faiz pun suka naik bumper car.. masa pergi last year sampai 9x dia naik bumper car tu..nasib baik masa tu org tak ramai so boleh la ulang banyak kali

zailamohamad said...

alahai geram sungguh tengok Hannah ni, rase macam nak cubit2 je pipi Hannah!!

Shu Shinju said...

SUKANYE TGK RAMBUT HANNAH..RAMBUT HANNAH ORI YER KAK??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails