Friday, October 8, 2010

Cek Nuffnang Yang Pertama!!

Alhamdulillah penantian berakhir sudah....eynda dah dapat cek dari nuffnang....di hari ulangtahun perkahwinan pulak tu!! So boleh kira ini hadiah dari nuffnang ye tak :-)



Rasanyer nilai cek tu setahun jugak la yg eynda kumpul....lepas ni tak tau boleh kumpul sebanyak tu lagi ke tak....entry pun agak kurang tak macam dulu2 atleast 3 entry sehari hehe....boleh ke rajin menulis macam sebelum ni ek....kita tunggu UNIFI masukkkk...kita tengok macam mana ok....


Terima kasih nuffnang....

21 comments:

bizzonline said...

rezeki enibeseri eynda tu..hehe

ifan said...

Salam Eynda,

bestnya.. kena blanja ni

ifan said...

Salam Eynda,

bestnya.. kena blanja ni

reena said...

Alhamdulillah rezeki :)

Boleh open table :p

Rinna said...

Alhamdullillah tu laa namanya..rezeki sempena ulangtahun.. :)

ComeyBelako said...

tahniah eynda. jelesss...;)

farra8979 said...

wah, tahniah kak eynda.. me blum sampai bley cash out g.. maklum la, jarang update...

Ayu said...

wah, congrat sis..rezeki w/pn sedikit..

NONIE ABDUL AZIZ said...

WAAA BEST!BEST!nonie ni huhuhu... tak cecah pun lagi ratus...

Rozita said...

jadik ler eynda..rezeki dtg bergolek.
cuba lah byk kan lagi ntri..

Mr feckry said...

masyuuukkk

Farra Dhelina said...

taniahhhhhh...bestnyaaaa

Mummy Dasy said...

congratsssss kak... rezeki tu...

NeenaAnuar said...

bestt nyer kak! congratss!

wahhh UNIFI! bestttttttt!!!

h4ni3 said...

wahh... ratus ratus jugak tu eynda.. boleh shopping! hehe

~lama x singgah sini :)

ratusiput said...

tringin gak nk buat blog under nuffnang.tp tak geti.dh register 2x.pastu bila nk desing2 blog cam kematyu gitu otak..ehehe..

Anne said...

rezeki di ulangtahun. tahniah Eynda!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

alhamdulillah murah rezeki .. happy anniversary eynda..

a.z.n.e.e said...

sy pun dpt hadiah besday dari nuffnang... tp tak sebanyak kak eynda.. sy kumpul 8 minggu kot tp tak sabo nk cashout... huhuhu

^wirda^ said...

hepi anniversary..congrats kak eynda..

oh sy masih tertanya2, mcm mana bleh earn money kat nuffnang selain dari org rajin nk click kat logo nuffnang kat blog tu? huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

belanjew akak..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails