Monday, September 27, 2010

Mereka Meningkat Dewasa...Eynda???

Blog eynda kalau takde entry perasan atau poyo tak sah kan....ini adalah entry yg ada sedikit perasan ye....serius setiap tahun bila balik beraya ini la yg eynda rasa!!
Ini adalah anak2 sepupu eynda....dah besar2 semuanya....bukan diaorang aje dah besar...ramai lagi anak2 sepupu yg lain meningkat dewasa.....yg dah keje ada...yg dah kawin ada anak pun ramai....
 
 
Masalahnyer di sini....maklong diaorg yg sorang ni masih rasa macam diusia 20-an lagi hahahahahahah.....ok perasan sungguh kan...serius...setiap kali balik beraya aje sempat jumpa diaorg ramai2...pas tu makin lama makin dewasa...makin lama makin tinggi dari maklong diaorg ni.....tapi maklong diaorg tetap rasa muda kekekekke....padahal diaorg ni masa baby2 dulu maklong ini la yg dukung sana sini...mengasuh....main2....gomol2...sekarang semua dah jadi anak dara mak dara anak teruna pak teruna...lengkap!! Dah jadi macam geng sekepala pulak yg setengah tu...ewahhh!! tengok tu siap rasa macam "geng sekepala" :-p
 
 
What to do ye anak2 buahku....maklong kamu memang suka perasan terlebih sekarang....dari dulu lagi tapi kamu semua tahu apa ..kecik2 lagi kan...sekarang sudah tahu kan? heheheh....
 
 
Kamu2 semua tunggu ye....kalau sempat kita beraya lagi tahun depan mesti nampak maklong kamu ni lagi muda dari tahun ni ahahahahha...layaannnnn... :-p

14 comments:

makcikrehan said...

Maklonggggg... lamanya maklong menyepi.... mentang2 maklong ada henfon canggih... buleh main fesbuk kat henpon.. maklong abaikan belog maklong ekkk.... :))

mamaaerish@eb said...

esok biler turn ank kiter camner lah ek?... ;p

Lady of Leisure said...

kak eynda anak2 buah panggil maklong eh.. lady kat kampung belah husband jadi maklong, kat kampung lady sendiri jadi maksu hihi

Softtouch [Hanim] said...

xpe kak eynda kalu kita persan muda..baguslah mcm tu sbb buat kita sentiasaaaaaa rasa muda

ratna said...

hik hik.. tak per.. itu terapi diri tu kakkk.. terapi utk awek muda.

yangyuyu said...

betul2...sy pun rasa gitu..kiki

Farra Dhelina said...

maklong p manaaaa...sunyi nya bloggg..hehehe..

maklong ttp nmpk mudaaaa.. :)

chugie said...

heheh.. tp tetap maintain lg tu..

Azmiezas said...

Apa ada pada usia, itu cuma angka..

Alin Marlini said...

Kak Eynda..takper perasan sendiri..untuk diri sendiri..lagi bagus untuk nmpk muda..kikiki

reena said...

Amboi, mak long tak nak kalah :p

ieda said...

x sabar nak tunggu anak2 dara I besar .. heheheh

shafida said...

baru saya perasan...nape semua dalam gambar nampak lawa2 ajer....sah2 keturunan lawa2 nie....pic pun lawa.....kamera ape guna...nak beli sebejik seketoi punya...hahhahahah

Mia-Ina said...

sedar x sedar, kte mkn tua & anak2x sedara kita kian membesar kak..same with my situation..ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails