Friday, August 20, 2010

Trima Kasih Pembaca Unik!!


Klik kat image utk tumbesaran yg hebat...


Eynda sangat terharu sebab semakin ramai mengunjungi blog eynda yg tak berilmiah ni :-D Pada tarikh 18hb Ogos pembaca unik mencecah 978 orang!! Alhamdulillah.....

Tapi ni semua bergantung pada entry yg eynda buat jugak kalau dikaji....berbeza sungguh masa baru2 pindah Cahaya SPK...kan eynda jarang update blog...paling tinggi eynda dapat pembaca unik dlm 500 lebih je....tapi tetap bersyukur walaupun takde entry masih ramai yg sudi jenguk....

Buat eynda bersemangat nak terus menulis walaupun rasa macam skill menulis macam dulu2 dah kurang hihi....

Tak lupa jugak kepada yg datang berkali-kali jenguk blog eynda dalam sehari tu....trima kasih jugak...kamu adalah pembaca unik  blog Eynda's Diary yg tegar!! ;-)

Sayang kamu2 semua...trima kasih sebab meriahkan blog eynda walaupun ramai yg belum sempat eynda balas kunjungan...komen2 kamu pun ada yg tak sempat eynda balas walaupun eynda ada membaca...errkkk...sape nak jadi PA blog ni?? Over kan hahahaha....

Teruskan berkunjung ke sini ye....eynda harap dgn membaca blog ni kawan2 semua dapat mengenal eynda dgn lebih rapat coz blog ni melambangkan tuan belognyer....tapi satu je eynda nak jelaskan....apa yg eynda paparkan bukan la utk menunjuk-nunjuk...hati orang eynda tak tau...maybe ada yg rasa macam tu....eynda cuma berkongsi apa yg eynda ada....kegembiraan....kesedihan pun kekadang ada....tapi tak semua eynda citer ye :-p

Tetiba je entry ni banyak perkataan "walaupun" :-D




Keep on blogging, friends!!




19 comments:

Adrina Adi said...

wahhh... ramainya.

ed paling tinggi pun 80-100 jer.

hehehe.

anyway, tahniah!!

Mimie Hamdan said...

haaa... bestnyer... ramai pengunjung blog eynda yer... congrats yer... teruskan menulis...

ieda said...

alhamdulillahhhh ramai kawan tu bagus .. kita akan rasa suka kalau apa yg kita buat dihargai dan org selalu update dgn kita ..

soo kita kenalah rajin2 jengguk umah kawan2 yg x jemu2 menjengguk kita kann :))

berkawan biar ramai .. bermusuh biarlah satu :)

Adlina Husaini said...

bestnya kak ^_^ ina punya UV dalam 100 je

Softtouch [Hanim] said...

sama2 kak eynda...he he he
tahniah akk eynda...sy paling ramai pun 78 org jer...jenuhlah nk kejar kak eynda nie...

xpelah kak eynda..sy faham...sy tau kak eynda bkn nk menunjuk...kita boleh bc dr tulisan kak eynda...

Shirin Ibrahim said...

best baca blog eynda..teruskan berblog..

chugie said...

mmg ramai pun pembaca akak ye.. followe pun ramai, dh cecah ratusan dah.. tahniah!

baby berry said...

sama2....
hehee..tak malu gi jawab pulak. kih3.

happy blogging!!

Farra Dhelina said...

sama2 kak eynda!! hiks

taniah yea..

Alin Marlini said...

samer2 kak eynda...

::fadxieza:: said...

banyak betol..
nak kene mintak tips ni..
hehe..

Anne said...

Tahniah! Blog eynda memang interesting.Keep it up.

Lady of Leisure said...

keep it up and keep blogging kak eynda.. :)

Sofiah Shariff said...

hehehehe......~sofi suke bc blog eynda~

eynda said...

Ed...kira ramai gak tu :-)


mimie...thanks...


ieda....kalau boleh memang semua blog nak ziarah...tapi masa tak cukup...bloglist aje pun dah tak larat nak kejar update dioarg hihi...

eynda said...

adlina..ok la tu :-)


hanim...thanks sebab memahami...kekadang serba salah..ada permintaan nak tengok itu ini kan...tapi ada jugak yg suka salah tafsir..tu yg tak best...nak jadi blogger ni memang kena kuat semangat...tutup telinga...tak kisah apa org kata...


Shirin..thanks...


Chugie...thanks...

eynda said...

nad...happy blogging to u too :-)



farra..thanks :-)


alin... :-)



fad...nak bagi petua pun tak reti :-p

eynda said...

anne..thanks...



lady..blog lady pun best...rajin memasak... :-)



sofi...trima kasih...

HOn3YB33 said...

waH...RAmaINyaaaaaa!!
tahniaH KAk eyNDA...
LAgiPUN Blog ni mmg besH..SELAin tuaNNYA YAng caNTIK...BANyaK GAk r dpt diKONGSIkaN LAm ni...chaYOK!! cHAyok!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails