Thursday, August 19, 2010

Jawab Tag Dari Lady of Leisure....

Wah!! Eynda suka tag ni...seronok nak menjawab hihi...dgn harapan kawan2 boleh kenal eynda dgn lebih rapat...kan...kan... :-D

Trima kasih Lady sebab bagi tag ni kat akak....


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Keluarga.


2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Nokia E72.


3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
Dah jadi kenyataan...di rumah mama & arwah abah...


4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
Hingga ke hujung nyawa..insyaallah...


5. Adakah anda di lamun cinta?
Setiap saat...


6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
Restoran Shuhaidah kat seksyen 13, shah alam....(restoran seafood)


7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
The Detox Health Plan Cookbook ~ macam le nak try resepi dlm tu kan :-p


8. Apakah nama penuh kamu?
Eynda Yusoff hihi...


9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Dua2 tapi sekarang dgn mama aje....


10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Dato Siti Nurhaliza boleh??


11. Christina atau Britney?
Kimora Lee ahahaha...


12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Ye sebab ada washing machine....dry clean pun boleh WM tu tapi masih belum belajar so hantar dobi je...


13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Yang ada pantai...


14. Pelukan atau ciuman?
Nak dua2 ye...


Takde soklan ke15 ke???


16. 8 perkara yang amat saya gilai:
Blog
FB
Henpon
iMac
Netbook
Baju
Tudung
Hubby saya!!


17. 8 perkataan yang sering di ucapkan:
Isskk
Lorrr
Alamak
Ye ke??
Haaaa???
Hhmm...
Haiyaaa
Hi!!


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
Saya baca majalah je...majalah bukan buku kan?? :-D


20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu:
Lupa dah sebab tahun lalu...kalau tahun ni masih ingat :-p



I wanna tag:
Pelangi (Suhana)
Ummi Aslina
Ratna
DesireQueen (nik)
Intan (sleepingbeauty)
Zur
Sue IBH
Alya




Sekian....semoga rajin menjawab tag ini ye :-)

3 comments:

Lady of Leisure said...

wah akak dah buat tag, samalah kita suka keduanya;pelukkan dan ciuman heheee...
:D

Sofiah Shariff said...

Hmmmm..sofi suka jugak kimora lee !

sLEEping BEauty said...

nice tag , insyaAllah nnti intan buat ..
thanks eynda .. hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails