Friday, August 27, 2010

Testing Photo Size 166kb & Watermark Eynda's Diary.....

Testing....testing...
Eynda edit setting kat kamera size dari MB ke KB....nampak gaya macam kualiti gambar macam tak bagus kan....takleh nak tengok betul2 coz guna netbook memang gambar tak brape cun...nanti eynda check kat iMac...tapi boleh rasa beza la....tengah bereksperimen dgn benda2 baru ni....
Dan sekarang eynda ada watermark baru utk gambar2 kat blog...ok tak?? Kalau nak watermark cantik2 boleh terjah blog eya . Dah ramai yg guna watermark macam ni cuma eynda je ketinggalan hihi...
Ok la nanti nak godek2 lagi apa yg perlu...sampai eynda puas hati!! :-D

14 comments:

ibh said...

Kak!..ya la..gambo hannah mcm blur2 gitu..

bizzonline said...

a'ah..gmbo blur sket..
pastu watermark tu,kalo nk resize,jgn tarik bghn sisi ye,tarik bngn penjuru watermark.
skang watermark nmpk cm memnjng..x sm cm asal..kih2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kualiti kuwang la akak...
;)

eyndayusoff said...

sue...tu la akak pun tau...tengah cari solution lain...

eyndayusoff said...

eya...haaaa...eynda silap la tu hahah...baru nak biasakan diri..memang tarik bahagian sisi tu yg nampak pelik kan...ok nanti eynda try lagi ..tq..:-)

eyndayusoff said...

ceroi...bukan kuwang...kuwang banyaaakkkk....akak tak puas hati sungguh...nak try sampai jadi elok :-p

ani said...

hi Kak Eynda salam perkenalan.. selalu gak bc blog akak...watermark ni mmg kena bayar ke kalau nak?

Mr feckry said...

cambest je ade watermark

LiAnA said...

eynda... ku pun covert to kb gak kalau guna broadband.. sbb lembab.. tp ok gak kualiti pic.. takder beza.. cuma kalau kita hantar print mmg kureng ler.. eynda guna apa utk resize.. ku guna picture manager.. sbb tak byk beza pun dia edit..

ieda said...

cantik watermark .. mahal tak ??

Farra Dhelina said...

not bad jgk watermrk kak eynda..ctk

chugie said...

not bad watermark tu.. suke tengok!

m.q said...

cantiknya watermark tu

Mia-Ina said...

jd blur sikit le gmbr nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails