Saturday, August 28, 2010

Ok Tak??


Gambar ni dlm 257kb.....puas hati dari gambar 166kb semalam....so eynda guna size ni la lepas ni....thanks to aznee sebab bagi tutorial kecikkan size pixel.....actually baca komen liana mama Aqil pasal picture manager...dok tercari-cari mana picture manager hahaha...tak jumpa!! Maklum la last guna picture manager bertahun-tahun dah....nasib baik aznee bagi tutorial...jumpa jugak :-p
So lepas ni boleh la tepek gambar tanpa rasa sayang storage...actually eynda tengok anggaran 1MB = 1 entry bergambar (kalau gambar size MB) ....kalau storage 1024MB maknanyer eynda boleh buat 1023 entry bergambar....tapi kalau dah boleh kurangkan size pixel ke KB sangat la bagus kan...legaaa :-)

15 comments:

eqbalzack said...

cantek2...comei...hehe

eynda said...

eqbalzack...trima kasih :-)

chugie said...

cantik yang ni.. clear!

eynda said...

chugie...tq..harap2 akak tak lupa formula :-p

yangyuyu said...

comel sgt..watermark baru ye..nampak "remaja"

Mr feckry said...

ok..cun

Lady of Leisure said...

ok sangat tu kak eynda.. cantik.. :)

Huda said...

cun kak..clear sgt..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yang ini ok...
;)

LiAnA said...

haa ni baru ok.. nampak mcm picas yg sudah2 hihi...

Anne said...

ok cantik..sangat clear

a.z.n.e.e said...

uiks.. nama saya disitu.. glamour sekejap... sgt cantek dgn pixel yg kecik kan?? pasni boleh loading lg gmbr cun2 kan kak eynda?? hehehe..

AMALIN SHAHIDA said...

umah sis memang cantik lah! perghhhh ^____^

Yan said...

cantik nya..

ERMAYUM said...

wah water mark canggih :D- gambar ni terang n sharp dari gambar Hannah kat bawah tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails