Monday, August 2, 2010

New Phase @ Cahaya SPK....

Salam semua....

Citer ni dah agak basi tapi simpan gak utk buat entry....bila ntah di hujung minggu yg macam takde aktiviti nak buat, kami jalan2 cuci mata di show unit cahaya spk yg phase baru....masih under construction....tapi gambar rumah area luar je ye...interior eynda tak snap sebab kurang mood snap2 masa tu....kalau nak tengok sila datang ke show unit ye... :-)



Semi-D.....


Semi-D lagik....ada banyak design....belakang semi-d tu nampak tak?? Itu salah satu bangunan club house yg masih under construction....macam2 facility ada kat situ nanti...



Banglo........



Besar sungguh banglo ni....


Harga semi-d yg baru ni masa awal launch dulu dlm RM900K++....pas tu sekarang dah naik lorrr...ternganga kami dengar harga...so takat cuci mata je la...mulut tak habis2 sebut "wow" bila tengok interior & landscape kat show unit tu....banglo pun harga juta2....mahal skit sebab rumah2 ni berdekatan dgn tasik...

Sape2 yg berminat nak beli sila la ke sales office cahaya spk....ada lagi ke tak yg belum jual...tak sure...kalau nak beli area eynda ni pun banyak yg for sale...ehhh tetiba jadi promoter plak hihi...





18 comments:

nurulhudaresad said...

umak aiiiii.....900++k......baru semiD....rumah nurul skrg......berganda2 murahnya...hehhehe....

eynda said...

nurul...tanah dia besar...berganda-ganda dari semi-d akak hihi....lokasi pun cantik :-)

sLEEping BEauty said...

terbeliak bj mata tgk banglo tue...
hikhik :)

hentakbelipat said...

nak cop satuh

Farra Dhelina said...

mahal nya..tapi ctk..

LiAnA said...

hahaha area rumah kami yg hujung dunia ni pun semi-D harga above 800k.. tapi view mmg ctklah sbb depan tasik.. atas bukit pun ada.. sejuk je.. duit yg kuar pun sejuk je :p

Softtouch [Hanim] said...

wah dkt juta2...xmampu sy..rumah sy sekarang ni pun mcm sempu2 nk byr..hanya mampu ckp syukur ape yg ada skrg..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lawanye...
nakk pakai jika ade rezeki...
;)

♥ αmynαbillα ♥ said...

wah akak. bestnye lau umah tu jd milik sendiri an?? huuu~

Shu Shinju said...

900k???? fuhhh... pakcik kayo... sampai mati pon xleh nak kumpul byk tu... kecuali pi rompak bank..leh la beli banglo tu..hahahaha....

ieda said...

cantik sgt2 .. tapi dgr rege .. telan air liuq lahh ... heheh kalau ada duit banyak leh aar :))

ieda said...

cantik sgt2 .. tapi dgr rege .. telan air liuq lahh ... heheh kalau ada duit banyak leh aar :))

Yan said...

double storey dia berapa besar dan berapa harganya Eynda? kata promoter kan..Byk SPK bayar awak?hee..

Kalau k yan balik umah MIL selalu lalu depan Cahaya SPK..Rasa mcm nak jumpa Eynda je..

Yan said...

double storey dia berapa besar dan berapa harganya Eynda? kata promoter kan..Byk SPK bayar awak?hee..

Kalau k yan balik umah MIL selalu lalu depan Cahaya SPK..Rasa mcm nak jumpa Eynda je..

Queen said...

erk,..tengok jela jawapnya..agagaga

Lady of Leisure said...

wow lawa banglo tuh...

Mia-Ina said...

mmg lawa sungguh banglo tue..aduhai, dpt tgk jela

ratna said...

wahhh harga.. tp okay la rumah pun cantik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails