Saturday, July 31, 2010

KFC Bukit Jelutong...


KFC Bukit Jelutong dah bukak.....baru bukak seminggu dua ni....senang la tak payah nak pegi KFC seksyen 13 shah alam kan....teringat pulak hari tu masa bawak hannah gi klinik area BJ....lepas pegi klinik kononnyer nak lepak makan2 kat KFC...parking betul2 depan KFC....tengok2 sunyi sepi...sebab belum bukak daaaa...meja kerusi pun belum masuk hihi....punya la bersemangat nak pi KFC tu kan :-p



Weekend hari tu pi dinner kat KFC.....weekend bila ek..alaaa lupa la...tapi weekend la....lepas makan snap2 gambar kat tingkat atas tu....atas tak ramai pelanggan....so boleh posing2....kat tingkat bawah sesak le...orang malas panjat tangga tinggi kot :-p

Adam kata dia nampak tinggi dalam gambar ni....susah wooo nak ambik gambar hero sorang ni...asyik takde di persekitaran je kalau kat rumah....sebab dah ramai geng...naik beskal la...main bola la....main games la....


Ni masa Hannah masih belum sihat dari demam betul2....suam2 je badan dia....tapi dah aktif tu tak la susah hati sangat....



Cantik jugak la deco dlm KFC ni.....konsep moden...tapi takde playground la...patut buat mini playground kat tingkat atas ni...boleh gak budak2 main kan..boleh gak mak pak makan dgn enjoynyer hehe....

Jom la kita lepak kat KFC bila2...cewaahhh....mengoffer tuuuu :-D






14 comments:

sLEEping BEauty said...

ahaa.. cantik jgk deco !
adam dah nmpk dewawa lah ;)

IdzaLia said...

wahh.. hero kak eynda dah besar ye..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

offer mcm nak belanjew jew kak...
;)

mariam said...

ada gak gi haritu tapi tak naik atas. takleh la buat besday party kalau takde play area. hehehe

satu hari mesti tertembung kat sana.

M

ieda said...

skrg nieh deco di KFC ada stail gituuu best kalau makan kat situu .. selesa dan luas .. kebanyakan KFC memang selesa skrg nieh .. ala2 kat umah gitu ..

cumeinya budak2 tuu kak .. cute :))

ps : akak nanti buat TAQ , mata menawan tuu , jgn luper tau .. :))

ibuayu said...

wah seronoknya dapat baca entri eynda hari2..kalau tak sepi je akak rasa

ArELeEz said...

kfc dah advance skang esp dari segi interior design la.. kan2..??

Mr & Mrs Ai said...

kalo kk eynda nk belanja...anytime nk pg sane =P

Rashidah Ibrahim said...

Membalas permintaan eynda dalam ulasan blog akak - ini emel address akak: rashida.ibrahims@gmail.com
(www.idarashida.blogspot.com)

eynda silap tulis kut, ada titik ada ibrahims ada s kat hujung tu jgn lupa/ tq

Shirin Ibrahim said...

Salam Eynda. Mana KFC BJ ni? Senang le nak pegi lepas ni..

ERMAYUM said...

kecut hannah demam get well soon comel

Chik Na said...

memang cantik deco KFC ni.. colourful

Yan said...

boleh gak.. nak gak jumpa Eynda ni..

Mia-Ina said...

deco amat menarik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails