Saturday, August 14, 2010

Gelagat Hannah Yg Terbaru.

Tengahari semalam kannnn....seperti biasa rutin ambik adam kat sekolah...tapi keluar awal sebab nak singgah pasaraya Hero beli barang utk memasak....parking....lintas jalan...ambik troli...letak hannah dlm troli....tetiba kannn....




Staff pasaraya hero datang usik2 hannah.... "hannahhhh....ini pasal apa kasut lain-lain kaler??..." Uikkkkssss....terus eynda tengok kasut hannah...haaaaaa???? Lorrrr...pasal apa hannah pakai macam ni?? Kekekekek....semua staff kat hero yg nampak gelak2....malunyer....tapi hannah cool je...siap bagitau org yg ada kat tepi2 dia...tunjuk kasut dia yg lain2 kaler tu....eynda saje je sambil tolak troli cover2 skit kasut dia yg tak betul tu....dia relaks je iskkk....


Terpaksa jugak bawak turun dia pegi kat bus stop sekolah sebab nak tunggu adam keluar dari sekolah lambat lagi...nak tunggu dlm kete panasss...nak on enjin biar berekon, nanti minyak kete habisss....nak beli minyak kete mahal sekarang kannn hehe....mesti ada orang perasan...budak2 sekolah pun perasan kasut hannah lain2...biar le hehe....lucu jugak bila pikir2....mamanyer boleh pulak tak perasan masa nak keluar dari rumah....bila benda nak jadi gitu la kan...padahal hari2 check kasut apa dia pakai :-p


Ni satu lagi habit baru hannah.....pakai stokin dlm rumah.....kekadang siap buat stokin macam sarung tangan....stokin sekolah abang adam...stokin ayah...dapat kat dia mesti dia pakai....mula2 terkejut sebab dia pandai sarung sendiri stokin tu...coz adam masa umur 4 tahun tak reti lagi pakai stokin gitu....sampai sekarang kekadang adam bebal time nak pakai stokin kekekeke...ada je yg tak kena :-p

Cuma bila hannah pakai stokin tu kena suruh dia hati2 skit...lantai licin....naik turun tangga takut jatuh pulak coz tangga pun licin...tapi eynda biarkan aje habit2 dia ni....coz ini semua bagi hannah benda2 baru yg dia discover kan...tapi jangan sampai jadi macam Winda dlm Benci Bilang Cinta udah le....pakai stokin belang2...pakai slipar kekekekek.....(gelak popeye..) :-D





18 comments:

dilaOHdila said...

hehehe......x prasan mama hannah erk
tapi Hannah tentap control comey.
Nyda rambut Hanna tu sukaaa aa, curly lagik

zarin said...

hahaha cute je pakai kasut lain lain kaler...takpe hannah..itu trend terbaru ye:D

IdzaLia said...

macam2 lah hannah ye.. hehe

Intan Inn said...

hannah nie cute lah buat mcm tue..hehhe da saja jer tue nak suruh org tgk dia yg sememangnya cun

Ena said...

heheheh.. kelakar la hannah nie.. tapi kan kak eynda.. budak2 pakai ok je.. tapi kalo la kite yg pakai cenggitu naik biru merah hijo agaknye muka kita ye kak.. hahaha..
apa pun hannah tetap maintain cute.. ;D

♥ αmynαbillα ♥ said...

mesti mama hannah penah wat camtu dulu an? hehe :)

Mr & Mrs Ai said...

ala comei bdk srg ni.hannah tak sebuk nk puasa ker kk eynda??

Suhana said...

cutenye Hannah..ye la eynda kadang2masa kita check semua ok..tp bila kena hari x check tu la yg nak kantoi.. kena pula time tu x bawa kasut spare..hihi..^_^

MommyCT said...

kreatip lah hannah, nak jadik trend setter ni ;D... walopon kasut lelain, hannah menten cute n cool, mamanye lah yg kena cover line ye.

sLEEping BEauty said...

mcm2 si hannah =) comel je....

Shu Shinju said...

BIJAK LA SI HANNAH NI.. GERM TGK DIA..;)

cikbedahlaser said...

waa adakah hannah cube wat trend baru....
cayalah hannah... bijakkk bijak...

illa said...

hehe..mcm2 ler hannah nie..pening kepla mama kamu tuu hehe

FaiHash said...

ngehehehe ;) comel je hannah dgn perangai dia skang ek ;) ;)

ArELeEz said...

dah abis dah kan benci bilang cinta?! mase memula tayang, leez xminat! dah tgh2 baru tgk. tu pun mak yg dok b'zikir suh tgk, best katanye.. he3..

Gorjes Ke?? said...

perangai pakai kasut lain2 tu sebijik la cam peach kecik2 dulu..bukan tak reti nak match tp suka design lain2..huhu

IxoR@ said...

Hehehe...

Tak apa la Hannah...

Janji bahagia sudah...

;)

kisahwanida said...

Tak per Hannah, kasut lain sebelah pun Hannah tetap cun.....!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails