Thursday, August 5, 2010

Eynda Pun Ada Ofis Ye....

Salam ceria :-)))

Tadaaaaaaaaaaaa.....

Hehehehe...ni le ofis eynda cewaahh....cantik tak?? Alamak!! Macam dah ala-ala Eric Leong pulak...kan sekarang dia dah ada siri TV terbaru  tu..."Cantik Tak??" . Sape tengok yg siri terbaru malam lepas2?? Show unit Cahaya SPK masuk dlm siri tu yuuuuuuu....kebetulan sama hari dgn eynda buat entry pasal show unit cahaya spk jugak...so sape tiru sape ni?? :-p




Actually ni lokasi terbaru meja pc ni...last nite meja ni melintang kat blind tepi tu...tapi atas sebab2 tertentu hubby kata nak ubah lokasi meja pulak...padahal dia tak puas hati letak meja pc macam dlm gambar ni...sebelum ni eynda le pandai2 ubah meja macam ni jugak sebab macam ni je signal tenet 3G 5 bar!! Hubby jugak le yg ubah melintang kat blind tu...pc membelakangi blind...ada boleh imagine?? Hubby kata lokasi meja macam dlm gambar tu merosakkan pemandangan curtain aje...merosakkan material curtain aje...coz curtain ni harga paling mahal antara lain2 curtain huhu...mahal2 letak dlm bilik kan...nak letak kat ruang bawah tahu aje la brape meter nak kena guna....pokai la cam tu :-p

Apa-apa pun dah ditakdirkan meja pc ni sesuwaiii kat situ...takleh kata apa dah...redha aje ye cik abangku...tak sanggup nak letak pc kat tempat yg kurang signal pas tu dok bebal depan pc sorang2 sebab line lembab!! :-D

Best wooo bersiaran dari tepi tingkap...angin sepoi-sepoi bahasa....boleh tengok pemandangan kat luar jugak :-) Teringat pulak zaman duduk kondo...online dalam bilik tido sampai kekadang sesak nafas coz tingkap takleh bukak...takde grill :-D Alhamdulillah atas segala yg dipermudahkan sejak pindah ke Cahaya SPK :-)





40 comments:

MRS. K said...

meja putih! cantik! berkilat lagi

eynda said...

MRS K...hari2 kena lap sebab senang nampak habuk :-D

Softtouch [Hanim] said...

cantik meja tu..n comel je yg warna pink tu..he he he

eynda said...

Hanim...tq..yg pink kecik tu penyeri meja hihi...

zarin said...

zarin tengok sesuai je letak meja tu kat sini...cantik la tu :-)
tenet laju kat situ kan! laaagi best nak berblog hehe

ratusiput said...

lawa k.eynda...kemas je...sejuk mata memandan..ehehe..

nurulhudaresad said...

meja tu beli kat ne kak?santek leee

Intan Inn said...

cantiklah meja tue kak eynda... duduk tepi tingkapa dapat tgk pemandangan

cc said...

smart meja pc tu. panjang tp kecik. jimat ruang :)

btw sis, i've change my blog address. this is my new link yp2kl.blogspot.com :)

eynda said...

zarin...tu la mata eynda pun nampak ok...nampak seimbang kan..hubby tu sayang kat curtain dia hehe...

eynda said...

ratu...tq...kena menten bagi kemas cam tu selalu la..kekadang semak gak haha..

Shariz said...

Cantik !!! Sesuai sgt letak macam tu...Nanti ada masa nak pi singgah rumah eynda la...hehe

eynda said...

nurul...beli kat IKEA :-)

eynda said...

Intan...tq..haah sejuk je duduk tepi tingkap...nampak la luar tu :-)

mrs.ecam said...

wow cantik lah opis k.eynda...bestnyer la klu idop daku pong begini...hihihihihi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nice
betul tu. biarla pandanganmata tak lawa janji line tenet cantik..takdela bebebebebel sorang2 depan pc BERUK LEMBAB...ngeee

sLEEping BEauty said...

wah smart nye ofis eynda ..
kemas jew ...
meja tu mmg santeeek sesgt ...
wink2

bspotgurl said...

Eynda, sesuai sgt meja tu kat situ. siap warna putih lagi.. Cantiklaa

Farra Dhelina said...

ctk nya opish kak eynda..meja putih tu jd perhatian sy..msti nk kena lap selalu kan..sbb putih..senang nmpk habuk

NJ said...

Eynda..my opinion..
Mmg cun dan sesuai sgt lokasi meja ofis eynda ni...cantikkkk...i likeee..

Shu Shinju said...

cantiknye......

ratna said...

wahhh..makin semangat la akak berintenet..

Eye_nee said...

tenang jer Nmpaknyer kat meja tu..makin byk la idea nak berblog yer....

NeenaAnuar said...

waaa.. best ah 'office' kak eynda! I wish I can have that office! heheehe....

Queen said...

AHAHA..BETUL TU...SANGGUP LAGI SUSUNAN OVER SIKIT...ASALKAN DAPAT LINE INTERNET..HIHI


sorry ter caps lock plak

peah @ peps said...

dah boleh buat bilik server ni...ada 2 laptop satu desktop...kalah patik programmer ni...:)

Anggun bersama Kashfee said...

kak eynda:
a'ah.. harus.. langsir plg mahal letak dlm bilik... lebih romantik gitu.. semua yg best, semua dlm bilik... hehehe..

Dayung Serian said...

sesuai sungguh posisi meja tu mengadap tingkap :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selesa nye dok situ...
;0

shabiela said...

Lawo meja akak.. amboi, kalahkan org bkerja, siap ada meja cm opis lg.. cun kak, best la.. :)

Queen of Pirus said...

yg mahal2 biar di bilik...bilik kan tmpt privacy & bersantai...so it is ok to spent more here.

zailamohamad said...

Eynda letak mana pon semua cantik!!!

Mia-Ina said...

nice pemandangan utk posting..set meja cantik la kak

fatenton said...

sukenye tgk ur office nih..lagi2 Mac tu.. :D

adha said...

cantiknya.............

** psst psst bunga kat taman tu pun cantik la.....

Liyana said...

You're right about curtains! Mana yg berkenan mesti mahal, kan... Kalau nak langsir rumah cantik, mmg kena put aside a big budget for the whole house.

MARXism said...

First time masuk BLOG nie.. :-)

I agreed with the position of the PC right now.. cantik gitu..

::Ida:: said...

ive been stalking ur blog since.. i cant remember :P

i suke tengok rumah u.. n ur landscape.. isk...jeles aiii :P

i pon been wanting nak buat my own space jugak tapi tak tau biler.. huhuhu

ikea mmg best.. tapi penang takde :(

Selly Buke said...

eynda..

cantiknya meja.. suka tgk umah eynda.. simple n kemas.. cantik sgt... bila la nk dpt duk umah cantik mcm nie.. hehehe..

posisi meja tu sesuai sgt2...

blog-tips-kurus said...

memang menawan! :)
(nak komen jugak even dah expired. hihi!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails