Friday, August 6, 2010

Cash Out Akhirnya....

Hari ni eynda akhirnyer buat keputusan utk cash out kan gaji dari nuffnang...lambat benar nak tunggu jadi RM1K :-p Plannyer nak tunggu jadi RM1K le...tapi ntah tahun bila nak cecah RM1K tu hehehe....



Terima kasih nuffnang sebab baik hati bagi duit dgn hanya berblogging....terima kasih kawan2 yg rajin klik iklan2 kat blog eynda...

Akaun sudah zero...mari kita gigih kumpul balik duit yehaaaa....


** Harap2 cheque nanti sampai dgn selamat ler...aminn..



16 comments:

Tihara said...

wow..1k!..kalo sy, cam ciput laa nk tgu byk tuu..huhu

eynda said...

Tihara...berpuluh-puluh bulan lagi kot baru cecah RM1K :-D

Farra Dhelina said...

sy msh syg nak cash out..hehe nak peram lagi..

* wah kak eynda nk watpe dgn hasil nanang tu? nyibuk lah hehe

eynda said...

Farra...ikut hati nak peram gak...tapi iklan lama2 dah panjang berjela...semak perut tengok... :-p

eynda said...

farra...tak tau la duit tu nak buat apa hehe..

Shu Shinju said...

acc. shu baru RM1.25... hehe...

HajahFizah said...

salam..k.eynda sy hajah fizah silent reader blog akak...nak tanya la camana nak daftar blog kita ni kat nufnang...leh share...tq

Ummi said...

a/c in apun baru RM 1.25...camna ye nak cepat dpt byk2...

Willie a.k.a Reptoz said...

tahniah.

Suejoshua said...

Waaa...balik Mesia sok nak cash out jugak r..buat duit raya..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile la agak2 nye mase sye plak kak..
;)

noradzlina.kamdani said...

wa..bole buat tmbh nk raya nih

peah @ peps said...

syoknye...walau sikit..sape nak bagi ye tak..

my-niezzareena said...

eynda, leh tambah pokok2 bunga kat laman umah kan... hehehe

Softtouch [Hanim] said...

ni mesti byk ni kak eynda..nape xbg tau amounnya?..xpe..lepas ni rajin2lah akk eynda update yer nk kumpulkan duit nuffnang tu..:)

ibh said...

Wahh dah tuai hasil ya..meh sue tolong penuhkan akaun akak lak..hehehee
Sue nya..lambat lg la nak penuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails