Wednesday, August 25, 2010

Award Dari Fatin Hanani...


Thanks Fatin sebab sudi bagi award comel ni kat akak....






Dah dapat award kena merekacipta pantun pulak...
Adeh...dah lama tak berpantun....dulu2 masuk pertandingan berpantun peringkat sekolah menang tanpa bertanding kahkahkah....



___________________,
___________________,
memang aku rasa blog aku comel,
kenapa korang jelouse ke ?


Ok ni pantun versi eynda ye...jangan geyak!! (jgn gelak versi hannah)


Tetiba teringin nak makan krim karamel,
Cari kat Giant aikkk...hari tu nampak..hari ni tak jual ke?
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jelouse ke?



Ahahahaha.....sah tak pantun ni?? Layan aje :-p


Nak kena tag kawan-kawan...haaa jangan tak buat ye...boleh asah bakat berpantun ni ;-)


Eynda nak tag :

1) Lady of Leisure
2) Honeyamour
3) Liana mama Aqil
4) DesireQueen
5) Shibam Jelita


Buat jangan tak buat ;-)







9 comments:

honey amour said...

ok eynda..honey try....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat jgn xbuat...
:)

Shibam Jelita said...

alaaaaaaa, pantun memang acik failed lah, takpe,nanti coba jugak, tq ehhhhhh

Queen said...

ahaha...ok2..segere nik buat..ahahahha

pinkydablueberry said...

kak enyda+caramel+gaint=mmg sinonim.. hehehhehhee

sLEEping BEauty said...

ok pe pantun tu .. berbakat jgk eynda nie.. =)

Lady of Leisure said...

hehe comel je pantun kak eynda..
tq kak nanti lady buat.. :)

normie said...

wah.. bestnyer pantun memantun ni..
nak try jugak la..

eynda's diary diberi nama,
pantun memantun suka suka,
blog comel ini lah habuannya,
dapat AWARD hati gembira.

ok tak eynda pantun akak ni.. hehe..

m.q said...

wow byknya dpt awards

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails