Wednesday, August 18, 2010

Apa Dah Jadi??


Apa dah jadi dgn ruang tamu utama eynda ni?? Sape2 yg datang rumah buat masa ni jangan terkejut ye....lapang je kat depan tu takde sofa....dah ubah susun atur pulak :-p

Insyaallah seminggu sebelum raya sofa baru siap...tak tau la sesuai ke tak..hubby yg nak sangat beli sofa baru....yg ada sebelum ni setengah letak kat pergola....setengah lagi bawak naik ke tingkat atas....

Karpet kalerpool dah ubah ke ruang menonton....yg dari ruang menonton letak kat ruang utama buat masa ni...

So kawan2....gambar2 hiasan dalaman rumah eynda yg sebelum ni semua dah expired ye...nanti2 eynda tepek hiasan terbaru....banyak lagi yg belum beli...coffee table pun takde lagi hihi...pasu2 bunga pun takde lagi.... :-D






17 comments:

Shu Shinju said...

byk fulus tu nak kena kuar kan...hehehehe....

IdzaLia said...

mesti cantik sofa baru tu ye...

Yan said...

pindah umah br ni pocket mmg nak kena tebal Eynda. tak pe slow2

Lady of Leisure said...

update banyak skit pic ye kak eynda maklum la nak tgk kat pesbuk lady takde akaun hehe

yantz-yeem said...

sofa baru tuk raya mesti lagi cun!!!

salam..jom jenguk blog saya n komen yea!!!ada GA..saya nak menang!!TQ

mrs.ecam said...

rajin tol k.eynda nih tuko2 susun atur ek...dlm ms sbln jek plak tu...klu sye sthn skali kot...hihihihihihi

peah @ peps said...

awww.sofa baru...tak sabar nk tgk ni....

Iman said...

Cantik nyer rumah..saya suka tengok orang hias rumah...tak sabar nak tengok...hehehe

ratusiput said...

amboi k.enyda bestnye leh main tuko2.bru bli hari tu kan.ehehehe...sronoknye...ratu nk bli satu set sofa baru pun pk 10 kali.ehehe...tp ske tgk karpet k.eynda yg coklat tu.bp ratus ye k.eynda yg camtu.kalau kat jb ni dh 5 ratus ke atas...pening!

Softtouch [Hanim] said...

ni mesti meletup n vogue sofa baru kak eynda nie...xsabar nk tgk...

sLEEping BEauty said...

persiapan awal nk beraya ke sis...
wauuu ... bestnya .
tak sabar nk tgk =)

Zareene Saifuddin said...

wow.. sofa raya... hmm.. x sabar nak tengok sofa baru & deco baru rumah enynda... :D

Mia-Ina said...

x sbr nk tgk gmbr2x brg baru umah akak

snowwhite664 said...

bila le nak de umah sendiri ni??

hehhe suka tgk org hias umah.. x sabar nak tgk eynda hias living room dgn sofa baru

iswatie "colours of life" said...

x sabaq nak tgk sofa baru Eynda

Liz said...

Waaahhh Liz tak pindah pindah lagi, Eynda dah nak tukar sofa! Upload gambar cepat okay?

'AsYiKiN MoHaMeD said...

salam kak....just for your blog waktu duk gugel nak carik idea deko tuk rumah....

rasa2nya akaknyer curtain tu samalah ngan curtain yang kita...hehehe...
dan kita pun memang dok plak nak buat tinggi cam akak tu....=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails