Saturday, July 3, 2010

Ruang Tamu Berkarpet Sudahhhh.....

Eynda pernah kata kalau boleh tak nak karpet dalam rumah kan...tapi hubby asyik pujuk...lantai sejuk katanyer...betul la jugak...kalau mil atau mama datang kesian pulak semua tempat berlantai kan...so pegi la beli kat SSF....extra work utk eynda sekarang...vacuum karpet & sentiasa sapu sampah kat lantai coz karpet tu suka keluarkan sisa2 karpet hihi...



Di ruang menonton karpet dark brown....adam & hannah suka coz gebusss..



Ruang tamu utama letak karpet kaler lebih cerah....beige kaler...



Ruang tamu utama....belum beli meja kopi sebab payah nak jumpa yg eynda & hubby berkenan...ambik masa nak survey...


Ruang makan kami.....



Layan gambar2 dulu ye....eynda sibuk weekend ni sebab MIL ada kat rumah....mengemas pun belum habis...eynda nak blogwalking tapi tunggu iMac hubby belum pasang2....meja pc baru je DIY semalam...tapi masalahnyer hubby tak tau iMac boleh connect ke bluetooth atau tak utk online huhu...

Kesian kat blog eynda ni....sunyi sepi je takde citer.... Utk kak shidah dari Anjung Seri, kalau terbaca entry eynda ni....nanti eynda email akak ye....tak sempat lagi nak reply email2 & komen kat blog ni....

Apa lagi nak citer ek...aduuuhhh...hilang idea...takpe nanti2 eynda tepek gambar landscape pulak ;-)

Sangat2 rindu nak baca blog kawan2....










22 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahhh.. cantek rumah akak ^__^

sLEEping BEauty said...

rindu kat sis jugak .. huhu ..

apepun , rumah sis mmg mabeles ....
cun melecun ..
hehehe

ibh said...

Rindu kat akak juga..tapi nasib la fb still aktif lagi..hehehhehee

Mia-Ina said...

hi kak eynda...cantik langsir...tempah mana?

Ms Syatilla Rozaini said...

nice

Ms Syatilla Rozaini said...

nice

Farra Dhelina said...

sies ctk kak! sukaaa

ERMAYUM said...

lawa :)

ERMAYUM said...

lawa :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile nak sampai nieh eh..
ermmmm...
;)

Ya ALya said...

so beautifuLL....

Ya ALya said...

so beautifuLL....

Lady of Leisure said...

cantik rumah kak eynda..
:)

Tihara said...

cantik sangat !! :)

TK said...

Wah..nice and pleasant sight..cantik umah dia..Suka langsir tu!

a.z.n.e.e said...

kak eynda:
tempek gmbr byk2 lg yea... ini hadiah pujukan sbb akak x update blog.. kalo ade gmbr byk2 ktorng tak kesah... hehehe

Huda said...

bestnye rumah baru kak eynda :) cantikkk sgt..

shabiela said...

sunguh2 cantik umah akak.. suka tgk.. :)

Liyana said...

Cantik! Taste kita lebih kurang.. modern & simple. Suka your window dressing, tak pakai complicated curtains, but using the venetian blinds instead.

hazeleyed lady said...

cantik sangat...
kak hazel tunggu keluar Anjung seri ek!

alQasam said...

kak saya nak tanya berapa agak2 carpet di ssf? Tq kak.

Btw: cantik rumah kak sekeluarga.:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

boleh tak bagitau kat mana beli meja makan mcm ne.. ila mmg nak meja makan yg dua, dua, dua, dua..
kebanyakkannya mesti 3,1,3,1

boleh tau berapa rm?/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails