Wednesday, June 30, 2010

Macam Chipsmore!

Salam all....

Kejap ada...kejap takde....

Pecah rekod nih eynda dah lama tak update blog...kalau tak hari2 mesti buat entry atleast satu kan....

Masih sibuk dgn rumah baru...plastik bag...kotak2....by friday pagi ni kena settlekan semua sebab petang insyaallah MIL & SIL nak sampai dari kedah...kena la kemas rumah elok2 kan hehe...rumah pun belum lengkap sepenuhnyer actually...my neighbour citer dia dah 2 bulan pindah, masih banyak yg belum lengkap...eynda ni baru nak masuk 2 minggu...boleh bayang tak :-p

Thanks ye yg sudi tinggalkan komen...sorry sangat2 eynda memang tak sempat nak reply....apalagi nak blogwalking....huwaaaa sangat rindu utk blogwalking....

Dengar citer nanti streamyx unifi nak cover area sini...ntah bila....hopefully cepat la...ku nak browse internet dgn laju & jayanyer ye....sekarang boleh la tahan...dgn henpon kat tingkat bawah laju gak tapi hanya baca email & fb....utk netbook line laju kat atas katil tidoku aje dlm master bedroom....mana boleh lepak lama2 atas katil kan....tak jadi keje la nanti hahah...

Nanti free eynda tepek gambar rumah lagi kalau takde yg jemu...ehhh blog eynda ikut suka eynda kan...kalau ada yg jemu boleh tengok blog lain yg lebih best....nanti eynda tepek gambar ye....ni nak bersiap-siap gi ambik adam kat sekolah...

Daaaa...jumpa lagi di lain entry...




16 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah jemu...
;)

lydzar said...

kerja2 unpack ni memanglah amat letih kan..sy pon tunggu hubby tolong, baru la siap

tayang tau gambar umah nnt..nk tengok

sLEEping BEauty said...

akan ku tunggu sis .... :)

Softtouch [Hanim] said...

xkan jemu kak eynda oi...rindu ngan celoteh kak eynda tau...

shabiela said...

sha xkan jemu la kak.. nk tgk lagi dan lagi.. heheheh..

kak, sha yg berbulan2 ni pon x siap kemas lg.. brg pon x complete lg.. huhu..

Zana said...

sentiasa menunggu entry kak eynda....

Huda said...

nak tgk nak tgk gambar rumah :) mesti cantik kan kak eynda :)

asiah said...

cepat2 ye tepek gambar..

yg setia menunggu

Mia-Ina said...

alwez baca blog akak dlm diam2x

ena said...

saya pon nak tgu gambar ekekeke

yangyuyu said...

oo patutla menyepi...hehe

ibh said...

Daaa...kak eynda..hehehhehe...
sok hapdet lagi ya...(^_^)

zailamohamad said...

menungguuuuuuuuuu;)

ratusiput said...

takpe kak einda...tak jemu pun tgk gmbo umah.ratu paham mmg sibuk kalau pindah umah.dh rase dah sibuknye camne...rase 24 jam sehari mmg tak cukup.u kak einda tak keje...ratu yg keje ni lg la...sibukkkkkkkkkkkkk tak nyempat2..

NJ said...

salam eynda
bizi la tu..faham la org pindah umah baru mmg la keja x abis2 nak buat nak settledown...amik masa 1-2bulan tu ada..biasa yg remeh2 tu la..baju anak2..baju2 kita..brg dapur..perabut mmg dah letak jer ok je..cuma nak re-position jer kalau tgok x ok tu..
Kak N nak tgok pic umah baru eynda.. org yg x nak tgok g la tgok blog lain kan ka.. hahahaha..ada kita kisah..huhu
itu lah dinamakan blogger..

Dayung Serian said...

rindu nak baca celoteh & citer2 menarik eynda...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails