Friday, July 30, 2010

Rambut Anak Dara Tuuu....





Salam Jumaat...

Wahhh...rasa macam banyak benda nak update kat blog...jangan terkejut kalau yg dah basi pun eynda citer ye hehe...tapi buat masa ni nak update pasal hannah dulu....entry kelajuan 90 km/ph ni..sebab jap lagi nak kena keluar ambik adam kat sekolah & beli barang dapur skit...

Gambar ni bila punya ntah tapi dlm minggu ni jugak...rambut hannah lepas mandi & disikat....dah panjang tau...tapi bila kering rambut tu akan bergulung-gulung naik ke atas & nampak pendek pulak :-)

Rambut dia takde la perang gitu....cahaya flash camera agaknyer....

Owwyeaahhhh...lepas ni boleh round-round singgah blog kawan2....sebab dah boleh bersiaran guna iMac yg besar ni....takde la pening2 kepala tengok screen kikiki.....gambar2 pun nampak besaaarrr & jelasss.....

Ok jumpa lagi di lain entry....terima kasih kerana korang support blog eynda dari dulu sampai sekarang....nanti eynda buat house warming insyaallah oktober lepas raya....eynda jemput korang ye..muahhhsss....daaaa...







30 comments:

-iLLa- said...

macam rambut anak patung..cantik!!

NeenaAnuar said...

lawaa giler rambut hannah! sama lawa cam rambut mama dia! ;D

waaa... syokkknyer guna iMAC! skg en. teman tengah gilerkan iPAD lah pulak! confirm susah nak dptkan iMAC lepas nie dari dia! hehehee....

house warming? best.. best... :D

Mummy Dasy said...

lawanya rambut hannah...

kakngah said...

geram tau tgk gegirl yg rambut pnjg2 ni..
mmg xpernah potong ke rambut hannah ni??

Queen said...

kecik tak best kan?...heee.....

Shu Shinju said...

cantiknye rambut hannah..cam rambut anak patung...:)

Jiejah @ Iza said...

tomei rambut hannah.

eynda guna celcom yer?
saya guna dulu tp mcm hampeh..sakit hati nak tggu huhu
sekarang dah terminate , ingat nak cuba digi plak ekekek

Just Call Me Bitt said...

cantik macam rambut barbie :)

nurulhudaresad said...

ni la yg slalu auntie nurul suke klik belog mama kamu hannah....hehehhehe.....soke la rambut dia....jangan luruskan ye kak.....biar je.....rambut idaman caya niiii....

Alida Ali said...

ctk rambut mcm anak patung...

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya rambut hannah..mcm rambut doll..yey! lepas ni boleh bc blog kak eynda hari2...update2 selalu yer..

Ena said...

cantik ny arambut hannah.. original gitukan kak.. ;D

mrs.ecam said...

ni rmbut ori ke??? lawonyerr.....

cik omey said...

skali tgk mcm rmbut pelsu gitu... chantekkk ah...jeles ai nengok kekeke

Huda said...

cutenye..curly2..suke sgt rambut curly2 n perang camni..

zarin said...

cantik rambut hannah...rasanya masa jumpa itu hari memang nampak lah rambut hannah perang...comel sgt hannah

Farra Dhelina said...

mmg dari mula bc blog kak eynda ni, mmg suka sgt tgok rmbut hannah!!

Me said...

panjangnya rambut hannah, cam rambut barbie, klu my damia tgk sure mnjerit2 dia nak rambut cam hannah, sbb dia slalu ckp nak rambut cam brbie :D

Dayung Serian said...

cantiknyer rambut hannah!!:)natural curl, takyah buang duit nak gulung2 rambut.

luv ur hair hannah.

Mr & Mrs Ai said...

Kak Eynda...syatilla dah tukar url blog tau.nnti singgh lah blog i nnti ek



http://mrmrschenta.blogspot.com/

mummy_ayu said...

ah ah..cantik rambut hannah..mcm anak patung..sukanye..

Farah said...

cantik rambut anak eynda ni...dari belakang macam anak mat salleh plak hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak simpan rambut mcm hannah la...
;)

IdzaLia said...

geramnya tgk rambut mek ni... hihi..

eynda said...

terima kasih semua :-)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

serious i ingat ur daughter hair brunette okkkkkkkk! ;D
lovely wavy she got there :)

Chik Na said...

wah cantiknya rambut hannah

Ya ALya said...

yahooo...kak eynda sudah kembali.....

snowwhite664 said...

suka tgk rambut budak yg bgulung2

ZAREENE SAIFUDDIN said...

wah.. dah panjang rambut hannah... panjang & perang....rambut yasmine, anak zareene pon cm rambut hannah, eynda... curly... bila basah nampak panjang tp bila dah kering, jadi pendek plak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails