Thursday, July 29, 2010

CELCOM Broadband Akhirnyaaaa....

Salam semua...

Semalam eynda register Celcom Broadband...Alhamdulillah coverage kat sini bagus...so boleh connect netbook guna broadband...tak payah guna bluetooth internet mobile lagi....sementara nak tunggu TM/streamyx masuk area sini kan....legaaa sangat sebab celcom ni bukan EDGE network macam guna bluetooth....bermula sekarang eynda dah boleh baca2 blog kawan2 tapi tak sefree dulu lorrr...kena habiskan keje rumah yg double triple baru boleh lepak2 kat blog....malam ni hubby nak setup bb ni kat iMac pulak....eynda tak berani sentuh iMac tu....sabar je la tunggu hubby balik malam ni...malam tadi dia letih sangat tak sempat nak setup iMac...netbook ni eynda setup sendiri tu pun dlm keadaan cuak2 takut tersilap...teruk kan...padahal senang je...autorun install je hehe...

Ok la nak keluar awal...beli barang dapur b4 ambik adam kat sekolah....petang ni insyaallah ada entry baru ;-)

tata...titi...tutu...




17 comments:

sLEEping BEauty said...

wahhh .. bagus2 eynda dah de bb ..
heheee...
cepat2 wat entry!

Ezzah said...

yeaayyy..pasni blh la baca entry2 kak eynda mcm selalu. sbb skrng dah jarang update kan. dah ada celcom bb nih boleh la update selalu, :)

bspotgurl said...

ada bb senang kan, eynda

myranaqi said...

rindu nyer nk bc entry akak..
dh agak lama x berupdate cete2 best kn..lps ni leh ar update kn leh myra bc..huhuhu..

mrs.ecam said...

dh lme tnggu n3 k.eynda ni...cpt2 x sabo nih...hekhek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaaa...
bakal banyak entri pas nihe..
;)

♥ αmynαbillα ♥ said...

hehe. sy juge ade celcom bb.
pasni boleh ar akak update blog selalu an??

:))

Farra Dhelina said...

happy ber bb kak eynda!

delour said...

rndu nk baca entry kak eynda cam dedulu...pembaca setia nih=)

sheila said...

kite pakai celcom BB ni gak..tp kalo balik sermban menangislah.. kejap laju kejap terkial2..

Dayung Serian said...

boleh la baca blog eynda lagi:)

Yan said...

akhirnya ya eynda..semakin rajin lah N3 eynda kuar..

Yan said...

akhirnya ya eynda..semakin rajin lah N3 eynda kuar..

Sue Lynnda said...

salam kak eynda,

pasni sehari satu entry boleh ke kak eynda..heeee

Sue Lynnda said...

salam kak eynda,

pasni sehari satu entry boleh ke kak eynda..heeee

Sofiah Shariff said...

hehe...celcom BB kdg2 buat hal jugak tau Eynda...so harap bersabar bile ragamnye tibe...

~^_^~

ERMAYUM said...

kitapun celcom gakbut ada hari2 kadang dia mengong gak :) adatla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails