Friday, July 30, 2010

GCB Oh GCB.....


Mesti ramai dah try makan GCB kan....eynda termasuk hari ni dah 2 kali hihi....apa pendapat korang?? Sedap?? Tak sedap?? Sempat jugak la jenguk blog2 yg buat review & status2 di fb...ada yg suka...ada yg tak suka....



Eynda suka!! Sedap!! Eehhhh....takkan tak kenal eynda...semua sedap hahaha...maklum le hobi makan!! :-p  Kalau la bukan kerana kalori...setiap minggu eynda nak makan...dasyat kan :-D

Ok la...saje buat entry ni...sebab tengah lapar huwaaaaa....tapi takleh makan apa-apa dah...nanti makin tembun ini badan :-D

Telan air liur je la tengok gambar GCB malam ni *sigh*



** Enjoy ur weekend!!





10 comments:

NeenaAnuar said...

neena dah cuba semalam... malangnyer neena tergolong dlm golongan yg tak suke tu! huhuhu... entah lah.. to me Mc'Chicken much better kott! :D

myranaqi said...

salam...myra pun dh cbe..myra suke...suke sgt..

eynda said...

Neena..b4 keluar GCB akak pun suka mc chicken :-D Kan dah cakap...takde yg tak sedap bagi ahkak kekekek...

Anonymous said...

dalam bnyak2 burger kt MD yg ni pling best kot...
tekat YADAM boleh telan GCB..hihihi

eynda said...

myra...isi ayam tu lembut kan :-)

eynda said...

Yadam...sebab yg ini lain dari yg selalu ada kat mcd kan :-)

pearl jade said...

hi kak eynda.da lme x update..sgt excited nk komen.hehe
isi ayam 2 lembut sbb bahagian thigh.
mmg GCB khas amik bahagian 2.hehe
mase mula2 bite,rse mcm mkn burger ayam masak kicap...=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pade pendapat sye...
great....
sgt2 sedap...
;)

Anonymous said...

dah rs last week, x sedap sgt. ms sy mkn tu, berminyak je. tp licinnn!

* mkn jam 1pg.. lapo nak sgt beger.

Mia-Ina said...

mia jarang gi MCd..selalu pilih zinger burger kfc je...dah lama x mkn burger la....kdg2x beli burger kat warung jln lbh sedap lg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails