Friday, July 30, 2010

GCB Oh GCB.....


Mesti ramai dah try makan GCB kan....eynda termasuk hari ni dah 2 kali hihi....apa pendapat korang?? Sedap?? Tak sedap?? Sempat jugak la jenguk blog2 yg buat review & status2 di fb...ada yg suka...ada yg tak suka....



Eynda suka!! Sedap!! Eehhhh....takkan tak kenal eynda...semua sedap hahaha...maklum le hobi makan!! :-p  Kalau la bukan kerana kalori...setiap minggu eynda nak makan...dasyat kan :-D

Ok la...saje buat entry ni...sebab tengah lapar huwaaaaa....tapi takleh makan apa-apa dah...nanti makin tembun ini badan :-D

Telan air liur je la tengok gambar GCB malam ni *sigh*



** Enjoy ur weekend!!





10 comments:

NeenaAnuar said...

neena dah cuba semalam... malangnyer neena tergolong dlm golongan yg tak suke tu! huhuhu... entah lah.. to me Mc'Chicken much better kott! :D

myranaqi said...

salam...myra pun dh cbe..myra suke...suke sgt..

eynda said...

Neena..b4 keluar GCB akak pun suka mc chicken :-D Kan dah cakap...takde yg tak sedap bagi ahkak kekekek...

Y@D@M said...

dalam bnyak2 burger kt MD yg ni pling best kot...
tekat YADAM boleh telan GCB..hihihi

eynda said...

myra...isi ayam tu lembut kan :-)

eynda said...

Yadam...sebab yg ini lain dari yg selalu ada kat mcd kan :-)

pearl jade said...

hi kak eynda.da lme x update..sgt excited nk komen.hehe
isi ayam 2 lembut sbb bahagian thigh.
mmg GCB khas amik bahagian 2.hehe
mase mula2 bite,rse mcm mkn burger ayam masak kicap...=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pade pendapat sye...
great....
sgt2 sedap...
;)

snowwhite664 said...

dah rs last week, x sedap sgt. ms sy mkn tu, berminyak je. tp licinnn!

* mkn jam 1pg.. lapo nak sgt beger.

Mia-Ina said...

mia jarang gi MCd..selalu pilih zinger burger kfc je...dah lama x mkn burger la....kdg2x beli burger kat warung jln lbh sedap lg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails