Monday, July 19, 2010

Hannah Interprem!

Hello semuaaaa....entry hari ni cuma nak letak gambar2 hannah yg terkini....lama kan tak tepek gambar anak2....asyik2 gambar rumah je....macam le orang lain takde rumah kikiki....



Hannah tak brape sihat lately....demam tapi tak teruk....pas tu ada masa2 dia ok...ada masa dia demam...selalunyer malam....petang semalam demam...malam & today ok pulak...hopefully jangan berterusan cam ni la...musim agaknyer....cuaca pun tak menentu...



Last friday pegi ambik abang adam kat sekolah...spek mata tak tinggal ye....tapi bila berpeluh takmo pakai dah le...peluh melekit-lekit kan....

Hannah seronok tinggal kat cahaya SPK sebab masa ayah/mama siram pokok, hannah boleh main air....sebab tu hannah demam kot....dulu kat kondo mana boleh main air kat balkoni melainkan terjun kolam renang je hehe....sini hannah boleh main beskal....kat kondo pun boleh tapi mama malas bawak hannah main beskal kat lobby :-p

Hannah boleh panjat pagar rumah sebab dulu kat kondo rumah takde grill :-D Kekadang hannah terlepas ke luar rumah & join abang adam and the geng main bola sepak kekekeke...sini semua boys cuma sorang gegirl tapi gegirl tu pun kekadang takut nak dekat dgn hannah sebab hannah suka jerit2 tak tentu pasal :-D

ok tu je citer hannah buat masa ni....nanti2 citer lagi ye...daaaaa....






26 comments:

mrs.ecam said...

hape??? pnjat pagar??? aish....tp bestkn hannah duk umh de laman...hi hihihihi

Ms Syatilla Rozaini said...

lame tk dgr kk eynda cite psal hannah.mmg rindu pon nak tgk muke die=P

sLEEping BEauty said...

muke hepi si hannah ... rinduu. hehe

Shibam Jelita said...

hannah comeyyyyy !

Shu Shinju said...

hannah comell... geram tgk dia..

Me said...

nampak besar sket dah hannah ..:D

cikbedahlaser said...

demam umah baru ni...

Alida Ali said...

comelnya hannah ni geram tgk...mmg baby doll....

Queen said...

panjat grill paling best...pastu goncang2 sampai tercabut..agagaggaga

Softtouch [Hanim] said...

hannah nmpak mcm dah besar lah...cantik..

NeenaAnuar said...

alololo.. makin tomeyy anak dara kak eynda nie taw! gerammm tengok dia! :D

Farra Dhelina said...

comel lah hannah ni..mcm ank om puteh tau!! :D

ratusiput said...

uishh....cantiknye anak dara k.eynda ni...leh wat menantu...(dh ade yg booking lom ni...?eheheh)

IdzaLia said...

lama tak tgk anak dara kak eynda ni..

A D I A said...

pinjam basikal 3 roda leh tak hannah

dilaOHdila said...

Hana yang comey
dah lama tak nampak hannah
rambut curly yang di rindui selalu...........

FaiHash said...

comey je hannah dgn spek nya itu.hiks!

Mia-Ina said...

nape hannah jerit ke?pelik ..

mybeloved said...

Askum kak Eynda,

Comelnya hannah.

Macam anak orang putih.:)

Kak guna kamera apa ye ambil gambar. Cantik2 gambarnya. Sy ada tanya di chatter box. Tp takdapat jawapannya. Hopefully untung badan dapat tau. Sy memang minat photography. Tapi tak secantik nilah gambar nya walau dah beli kamera mahal.Huhu

shabiela said...

comelnya dia.. basikal tu cute.. maybe la kak pasal hannah demam tu.. dlu dok dlm kondo jer.. skang dh leh main2 kt luar.. hrp cpt sembuh..

Just Call Me Bitt said...

hannah dah besar...best dpt tanah lepas ni kena cek ubat cacing la plak hehe

Rozita said...

cantiknya rmbut hannah

Yan said...

cepat sihat...

HOn3YB33 said...

hannah omeyyy!! omey sangat2222!! kem salam sayaNG KAt dia yerp kak eynda....~~

lily lotus said...

makin comel anak dara u ni sis..tgklah mama diakan

mJ said...

hannah sayanggg biler nk jumpa auntie nih? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails