Tuesday, June 15, 2010

Sabtu @ Cahaya SPK.

Hi semua!!

Eynda nak pindah dah esok...Insyaallah kalau takde halangan esok bermalam kat Cahaya SPK. Esok jugak le curtain baru nak dipasang...rumah masih belum lengkap sepenuhnyer...kekurangan masa nak settlekan semua...

Last saturday ada kat Cahaya SPK...





Pasang Astro....lepas ni tengah tunggu Astro Beyond utk activate...



Bincang hal lanskap....dapat pokok kemboja 2 pokok hihi....konsep BALI la konon-kononnyer :-D



Diaorg ni datang ukur cermin utk toilet & cermin utk meja makan....



Dah siap...macam kenal je sape dlm tv tu...yg pakai baju merah tu laaaa....ada "ong" la kebetulan RM muncul dlm tv hihi...



Ruang family kat atas....budak2 ni nanti lepak kat atas je la sebab kat bawah hanya ada channel 611...katun lain semua kat atas...



Malam tu kami datang pulak ke Cahaya SPK sebab hubby nak tengok bola..kalau Argentina lawan memang dia takleh miss...kat kondo dah takde Astro...so kami lepak kat Cahaya SPK sampai 12am lebih hihi...

Petang ni eynda dah miss citer Benci Bilang Cinta laaaa....tapi takpe eynda gigih tengok dlm Youtube lalalalala...




36 comments:

nurulhudaresad said...

chantek nyaaaaaa....
nnti tunjuk gmbr landscape ok....

bape la agak2 kos kak eynda buat rumah jdik cantik...heehheh

dilaOHdila said...

selamat berpindah Nyda..
mesti tak sabaq nak duk umah baru na
umah nyda yang shuntek:-)

Me said...

tempias juga rasa2 excited org nak pindah umah baru ..hehehe,

mrs.ecam said...

agak2 smpt x nk hapdate belog ms ngah pndah2 nnti...hee msti x kn...bizi+pnat...tp nk tngk la umh k.eynda canee.....kompom lawo kn...pasni snap gambo umh manyok2 lg ek...heeee

sLEEping BEauty said...

ku pun jadi teruja jgk eynda ....
hehee
tak sabar nk tunggu en3 pindah sepenuhnya... :)

Siti Shuhadah Zainol said...

dah macam deco bersama eric plak..hehehe... tp, yg ni deco bersama eynda...;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nyaris youtube ade...
ehehe...
;)

eynda said...

Nurul...trima kasih...insyaallah akak update apa saje yg berlaku hihi...kos nak masuk rumah tak terucap dahhh...lepas ni holiday pun dlm rumah je kot haha..

eynda said...

Dila...tq...tak sabar tapi penuh suspen hehe..

eynda said...

ME...sharing is caring kan...kalau kita takde chemistry mesti Me tak rasa apa-apa kalau akak nak pindah rumah ;-)

eynda said...

mrs ecam...insyaallah eynda try update blog kalau sempat...ni tengah buat schedule entry utk 2-3 hari supaya tak sunyi blog eynda ni hehe..

eynda said...

intan...tq...kalau sempat eynda update lepas pindah :-)

eynda said...

Shu...deco bersama eynda ni hentam ikut hati je haha..

eynda said...

ceroi...nasib baik ada youtube...hehe..

MURNI MASREENA MOHD DISA said...

Bilalah leh dapat jemputan melawat umah Eynda ni...?? Heheh...

q-nizam said...

wow..slamat berumah baru...raya jgn lupa jmput dtg :)

kak mas said...

nak jugak tanam pokok kemboja kt umah ni tapiiii... mcm ada yg tk setuju jer.. hehehe

Alida Ali said...

Isnin ada ke Benci Bilang cinta....selama ni igtkan tak tahu....

Si Kenit said...

waaa
canteknya rumah kak eynda
hahahaha
layan bola ke?
cayalahh =p

ratusiput said...

wah kak eynda takde lagi ke pic2 utk umah baru..suke beno menengoknye ni ha...skang umah ratu pun ngah dlm penantian utk pasang cornice dgn cabinet dapur sme...tak sabar...

fizamior said...

oh wow! cantiknya rumah!

eynda said...

Murni..insyaallah satu hari nanti :-)

eynda said...

q-nizam...insyaallah :-)

eynda said...

kak mas..ye ke..hubby eynda mula2 tak setuju tapi lama2 dia ok pulak :-)

eynda said...

Alida..laaa eynda lupa hehe..tapi cepat2 tadi otak tak sempat pikir....nanti eynda edit..

eynda said...

liza...tq..hubby je layan bola...akak try tengok jugak tapi tertido daaa hehe..

eynda said...

ratusiput...tunggu pindah ni baru tepek gambar latest ;-)

eynda said...

fiza...trima kasih :-)

sheila said...

bestnye dpt duduk umah besar..umah sendiri..

kite ni bilalah nak bli umah

Dayung Serian said...

Cantik umah. selamat berpindah Eynda & family :) jgn lupa share gambar2 terbaru ye.

yan said...

Pindah rumah ada seronok dan ada tak seronoknya..excited rumah baru tapi penatt....House warming boleh lah jemput..tak jauh dah tu..hee...

dianna said...

wah cantiknyaaaaaa umah :) hehe
redmummy ade dlm tv, nnt bg ong kat eynda leh jadi cam redmummy jugak hehe

ana said...

elo eynda...lmbat wish...sibuk kat PD kelmarin..

nnt dah siap jemput tau...nak p rumah eynda..ehe

noradzlina.kamdani said...

wah..tv flat screen sampai 2..

mJ said...

cantik la umh eynda....teringin nk umah cam nih, tp tak mampu huhuhu...nnt wat house warming jemput ek hehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

pandai kak eynda letak channel katun kat atas.kalo bebudak dtg takdela nak lenjan sofa living room,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails