Wednesday, June 9, 2010

Muslimah Cilik!

Last night Hannah sibuk nak pakai tudung eynda.....pakai takmo buang pulak tu...siap nak tido bertudung hehe...nasib baik bila nak bukak kan dia tak mengamuk....

Pagi ni lepas mandi dia dah siap ambik tudung eynda yg semalam nak suruh pakai kan....tetiba teringat ada satu tudung wyra hadiahkan utk Hannah....nasib baik belum bawak ke rumah baru...iron skit2 terus pakaikan kat Hannah...kemain hepi dia :-D



Sejuk mata memandang....sejuk lagi hati mama yg mengandungkan Hannah 38 minggu.....



Bila dia tersimpul malu....aduhhhh cair hati mama....alamak!! dah nampak lengan daaaa... :-p



Oppsss!! Ni pesen datang dari mana??


Apa-apa pun memang terkejut last night sebab dia nak pakai tudung eynda....pagi ni mau pulak dia berposing dgn tudung...sebab selama ni cuba banyak kali nak pakaikan dia, tapi dia takmo...

So lepas ni boleh la sape2 ambik Hannah jadi model cilik utk gayakan tudung kanak2 ye....muahahahaha....tak habis2 mama Hannah berangan :-p

Thanks wyra sebab hadiahkan tudung tu utk Hannah....lama dah bagi...baru hari ni dia nak pakai :-)






43 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau comel tue...
comel gak...
;)

Si Kenit said...

comelnyaa hannah
hahah
macam mama dia lah
hiks =p

ibh said...

Hahahaha..memang ada gaya model tu...
Siap posing lagik..
Passsttt!!!..Cam mama dia la tuh!..ekekekekeke

superheroes' mom said...

alahhhhlahhhh, comey nye diaaaaa... tudung pun cantiklah eynda...sweet je

sLEEping BEauty said...

so suweettt ...

Siti Shuhadah Zainol said...

comelnye hannah pakai tudung...

mrs.ecam said...

ayuu jek nmpk ms hannah tunduk tersimpul malu tu...ahaks

Queen said...

budak kalau pakai tudung memang terus nampak cute...ini pulak yang dah sedia cute

Dayung Serian said...

kiut nyer hannah bertudung! so sweet...ada gaya2 mamanya jugak.

Ain said...

chumell dan kiutttt.....

pandai hannah posing ya....

idahani said...

alololo..comeinya hannah..mang cfm leh jadi model nieh..

IdzaLia said...

hehe... mcm2 ragam hannah ni ye.. klu takda dia mesti kak eynda boring kan..

Alida Ali said...

comel sgt hannah pakai tudung...

Zana said...

comelnya hannahh..eee gerammm...

cikbedahlaser said...

aalalalalla hannah....
smoga kekal mcm ni ye syg...

budak2 skrg nak kan pakai tdung..mgkin sbb skrg nye style tudung... masuk dgn taste budak2... byk design n colour..

Azmiezas said...

Tomeinya..muslimah seksi ni!!..

aku gadis biasa said...

wahhhh...
gojes+comel la hannah ni...
hiihhi...

aku gadis biasa said...
This comment has been removed by the author.
yan said...

Sweet sesangat dia..

tiefazatie said...

comel nye hannah..hii

lydzar said...

alololoooooo..comel nya itu budak!

A.I said...

sebijik rupa kau Eynda! (^_^)

CiK NuYu said...

alalala comelnye hannah... muslimah giteww..

baby berry said...

amboi cute nye pakai tudung..tp bwh seksi sket hehehe.

dianna said...

heee comel sgt hanna ni kakeynda. rase nak nangis tgk. :')

synn said...

cute sgt hannah ni:)

S.u.F.e.E said...
This comment has been removed by the author.
S.u.F.e.E said...

asm eynda

nak ty pasal wowzio widget tu.. mcm mana yer nak letak dekat blog? dah cuba few times email dia tapi mcm takdek apa2 jer..

many thanks

::i.e.r.a:: said...

hannah, boley aunty iera pinjam tudung, aunty nih crazy bout butterflies nih... sukanya.....
eynda, sangat comey hannah bila bertudung, tp yg nak tergelak tuh bila sampai tang gambar berskirt... cute la plak....

Lady of Leisure said...

comelnya hannah.. macam anak patung!

zailamohamad said...

kalau saya jual tudung budak-budak, dah lama amik Hannah jadi model;D

nigina said...

cutenya hannah pakai tudung...boleh didik dia dari awal... gerammmmnya tgk hannah

nigina said...

cutenya hannah pakai tudung...boleh didik dia dari awal... gerammmmnya tgk hannah

nazliahnazeer said...

mashaAllah comelnya hannah!!
comels2! bkn hati mama dia je cair, hati akak naz pun cair.hahahaha.akak ke. ;p

AIN RAZAIN said...

comelnya hannah..
ni yg tringin nk baby girl..huhuhu
sy suka sgt ngn blog kak eynda ni..

ratna said...

memula ayu jer.. sekali tgk pakai skirt.. ha ha ha.. kelakar la hannah..

Suejoshua said...

Cute r dak Hannah ni! tapi yg buat lagi cute tang tudung tu, ada butterfly2, ingat tudung dia, ghopernya mak mama dia punya, minat butterfly eh Eynda? cute kan?

MommyCT said...

adoiii,...comel dan seksaa kih kih kih..;D

ira_kecik said...

comel nyer hannah pakai tudung...... cantik cam mama dia...
balqis pon ada mood gak nak bertudung....

Farra Dhelina said...

wallahhh comey nya kak!!..comey2 :)

Just Call Me Bitt said...

wahh sangat comel....best betul la ade gegurl nihh

coconutt said...

she's so adorable !
betul la, sejuk perut memandang nya ya.
Hannah - "precious"

:)

sheila said...

wahahahhaha..
kat belah atas gile alim..cam ustazah...skrol bwh sikit "fail"...

apalah mama hannah ni hhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails