Monday, June 7, 2010

Jumpa Blogger Di Taman Warisan Putrajaya.


Masa on the way ke Putrajaya eynda sempat tulis status di FB....eynda ada di Putrajaya..... Neisya call eynda so kami pun jumpa2 le lepas eynda turun dari dusun.... Neisya sebelum ni keje kat Perlis...now keje kat Putrajaya tapi hubby still kat Perlis. Eynda harap hubby Neisya cepat dapat pindah ke Putrajaya ye...

Tak sempat sembang lama2 sebab Hannah dah makin tak duduk diam....mulut pun takmo diam....sempat le kami bergambar....tapi eynda tepek sekeping ni je sebab Neisya dah pesan jangan tepek gambar yg lain2....nanti eynda email kat Neisya je la gambar2 lain....kalau tag kat FB orang lain tengok jugak kan :-p

Ini kali kedua eynda jumpa Neisya...kali pertama masa kat Sungai Petani....time tu Neisya tengah peknen anak ke 4...sekarang anak ke4 dia dah besar pun...

Semoga persahabatan kita yg dah hampir 5-6 tahun ni kekal sampai akhir hayat kan....bukan senang nak jumpa kawan melalui alam maya yg boleh terus menjadi kawan rapat dlm jangka masa panjang....


"Some friends come and go like a season. Others are arranged in our lives for good reason." ~Sharita Gadison~

Ada masa kita jumpa lagi..Insyaallah :-)





24 comments:

zailamohamad said...

bagus ah Eynda ni, semua orang nak jumpa ngan Eynda;)
maksudnya Eynda dah makin femes ni..bolehlah ganti RM nanti;D

Snowwhite Zone said...

sesekali berjumap blogger... anis x pnh lg jumpa blogger.... setakat bertemu dia alam maya aje..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile lak kite nak jumpa nie kan sis...
hehehe...
;)

ana said...

kiki...seksa sgt gmbar...lenkali pakai jgk la inner hitam walau panas terik ...ehe

eynda....pssttt..ada sesuatu nak habaq....

dilaOHdila said...

ramai dah rakan blogger Nyda
alhamdulillah jalin kan ukhwah sesama insan

Azmiezas said...

bagus juga ada FB n blog ni yer..boleh dapat ramai kawan..

Ena said...

syoknyerrr...

bile la ena nak jumpa akak kan! heheheh..

Huda said...

keep in touch ye kak eynda :)

IdzaLia said...

wahh bestnya klu tetiba jumpa rakan2 blogger kan.. merapatkan siratulrahim.. hihi

sLEEping BEauty said...

ku pun teringin nk jumpa eynda yg femes nieh :)

baby berry said...

hehe trn la png.nk jmp..ley sain otograph hehe..

eynda said...

Zaila...takde la femes pun..yg kenal2 aje...segan pulak bila selalu dikait dgn blogger femes tu...eynda ni takde apa pun...btw thanks...mana tau masin mulut zaila kan...tapi bukan ganti...nak jadi macam RM kena ada komitment yg tinggi dlm dunia blogging...eynda belum sampai tahap tu :-D

eynda said...

Anis...insyaallah satu hari nanti Anis mesti jumpa mana2 blogger :-)

Rashidah Ibrahim said...

Seronok gak dapat jumpa kawa blogger, mula-mula nak jumpa mesti berdebar-debar, macam nak jumpa si dia he he.

eynda said...

ceroi...insyaallah...bagitahu le restoran family tu kat mana...kot2 akak cuti2 malaysia tersinggah situ ke hehe...

eynda said...

Neisya...eynda pun nasib baik pakai baju tu... tahan panas skit :-D

eynda said...

Dila...alhamdulillah...bila niat kita betul, apa yg kita usahakan berbaloi kan :-)

eynda said...

Azmiezas...ha'ah betul..actually ramai yg start kenal dari forum2 dulu tapi sekarang masing2 trend ada blog & fb...rasa lagi dekat sebab melalui blog kita kenal dgn siapa kita berkawan...so bila jumpa pun tak kekok ;-)

eynda said...

Ena...insyaallah satu hari nanti :-)

eynda said...

Huda...yes..keep in touch jugak ye :-)

eynda said...

Lia...memang best...pas tu kalau jumpa mesti rasa tak puas bersembang hehe...

eynda said...

Intan...insyaallah...malu le kata femes...kalau femes semua orang kenal tau...eynda belum sampai tahap tu hihi...

eynda said...

baby berry...uikkss...marah artis2 nanti...blogger ntah apa2 ni pun ada yg mintak otograph :-p

eynda said...

Kak Shidah...betul tu...sebab kita rasa nanti apa tanggapan pertama blogger yg kita nak jumpa tu kan...tapi alhamdulillah so far eynda jumpa kawan2 blogger jarang terasa kekok...cuma kalau terserempak dgn silent reader tu eynda rasa malu2 kucing pulak hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails