Tuesday, June 8, 2010

Brands InnerShine.....


Yuhuuuuu.....nak citer ni....sejak jerawat bermaharajalela kat bawah dagu ni kan...eynda jadi bertambah concern dgn kulit eynda....rasa sedih pun ada....macam tak reti jaga kulit.....macam terpinggir je kulit....ehh..padahal ada Safi Rania Gold kan....takleh la kata tak kesah kat kulit ni....okkkk....nak buat cemana bila jerawat timbul tak reti2 nak blah dari muka ni....

So eynda buat keputusan nak tambah satu lagi supplement utk kulit....yaaaaaa betullll....Brands InnerShine.... Pati Prune utk malam....Pati Beri utk siang....baru minum 4 botol maknanyer baru start 2 hari lepas le....nanti kita tengok ye kulit eynda jadi cemana...nak tengok especially kat jerawat & parut2nyer sekeluarga....kalau boleh hilang parut memang marbeles la....InnerShine juga adalah utk kecantikan kulit secara keseluruhannyer bukan setakat kulit muka aje ye....

Kat atas tu adalah stock hingga hujung bulan ni....tak cukup pi beli lagi la :-p

Ada sape2 yg dah amalkan InnerShine ni?? Share la citer...kalau dah pernah buat entry share la link dgn eynda ye...boleh jugak baca2 :-)

Eynda dah start guna InnerShine....anda bila lagi?? Cewaaahhhhh......ala-ala iklan TV pulak...ada sape2 nak sponsor InnerShine stock setahun kat eynda?? Eehhh sudah...sudahh...boleh sponsor dlm mimpi ye puan eynda :-D








21 comments:

ratna said...

kak eynda.. dulu saya amalkan innershine ni.. bagus gak..tp utk kulit muka saya tak tau la.. tp kalau dari segi penghadaman dan pencernaan mmg terbaikkkkk...

eynda said...

Ratna...haaa...dari segi tu akak dah rasa walau baru start 2 hari lepas hihi...memang bagus! :-)

ana said...

selamat mencuba eynda... ^_^

tp rasanya memang bagus eynda...tak rugi melabur

LiAnA said...

ku penah guna dulu.. tapi stop sebab malas nak ngulang beli wakakaka... yelah nak beli sekali byk mcm tamak je kan.. ku guna dalam 3 bln.. so far ok...

baby berry said...

me pn dl amalkan innershine prune, dlm 2 bln gak amal. siyes mmg kulit ok..jdik seri cmne tah. Tak sdar, tp kwn tegur pakai produk pe. as i kno mmg tak amik pe2 produk pn kecuali innershine je at dat time. tp time tu ngah wet byk..so blh la amalkan haha.

Kancilbiru said...

mak sy minum jugak,,memang bertenaga...

Ena said...

huhu..

ena tak pernah try lagi la.. ena oun tengah mencari produk utk kulit muka ena yg sebahagiannnya kering dan sebahagiannya lg berminyak.. pastu jerawat pun asyik muncul jekk.. dah tu parutnya tak mau pulak ilang.. huhu

eynda said...

Neisya...janji tak menggemukkan badan ni dah hahaha...

eynda said...

Liana...stop ke..beli banyak tamak ke? kekeke...eynda beli banyak tu...sebab sedar skit kena ada komitment...kalau beli takat yg 6 botol tu takut minum main2 je :-p

eynda said...

baby berry...skin jadi glowing ek..bestnyer..tu la nak start amalkan ni siap buat bajet baru berani cuba..hopefully boleh continue minum dlm jangka masa panjang :-)

eynda said...

Kancilbiru...bab bertenaga pun eynda suka! :-)

eynda said...

Ena....tak best kan kalau kulit muka bermasalah...kekadang kulit kita bermasalah sebab ada masalah penghadaman/percernaan so kena rawat dari dalam jugak...

lydzar said...

saya tak penah try, tp ada kawan yg try. kulit muka dia memang takdek masalah pon. then bila minum innershine ni, nmpk mcm glowing jer. cantik sgt kulit dia

Just Call Me Bitt said...

itu la rahsianya :) rasanya lepas ismeth bersalin kot start makan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah try lagi sis...
kene cuba gak nieh...
;0

meenyusuf said...

Hi there,

I blog-hopping nie..:)I used to take brands inner shine dulu..its actually utk release toxin from inside and serikan kulit muka.Rasanya not really for pimples or scar..Kalau scars I suggest you ambik mederma or Vit E oil..insy...Tapi for inner shine,memang muka naik serila bila pakai..you can visit my blog and tgk my pics there..Time i took the pics,mmg I discipline makan..but now I dah migrate to UK,so tak dapekla..hehehe

Mummy Dasy said...

dah guna pati prune sejak awal tahun, ok ah hasilnya...

illa said...

Heehe...saya pernah amalkan...baru2 nie jer stop...tp kak jerawat halus kdg2 tu timbul jugak tau...nasib sy nie jenis jerawat yg kecik2 hehehe....

Huda said...

harus try juga ni :) innershine..hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahh.. harus cube jugak nih.. sumi pun ade mslh kulit skrg..

Zana said...

zana pun dok kata nk try tak try2 lg innershine ni, baca kat blog mimi dia cakap ok, ni tgk kak eynda pakai nk try gak lah...

act zana byk gak follow kak eynda, kak eynd pakai safi rania gold, zana pn ikut pakai, yg ni pn nk ikut gak...blh tak? hehehehe..
cuma bab nk kurus tu blm ikut lg huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails