Wednesday, June 2, 2010

Gaya Gedik Mesti Ada!

Ini adalah akibatnyer bila selalu baca majalah Barbie....anak dara eynda pun dah perasan dia Barbie...tapi bukan yg princess lagi....Barbie yg sudah dewasa....yg ada gaya berpakaian...yg posing senget sana sini...sengih sana sini...gedik2 manja...gedik mesti ada hokey....




Spek mata brand BARBIE...seperti biasa hannah akan kata " mama beyi kat giant!!"  Beyi=beli ye...apa-apa yg mama beyi mesti kat giant...beli la mahal mana pun tetap beyi kat giant....sebab tu eynda nak jadi duta giant muahahahah....



Pernah lihatkah gaya ini dalam majalah Barbie?? Kalau tak pernah lihat maknanyer korang tak pernah beli majalah Barbie kekekeke...


Senyuman khas dari Hannah utk pembaca blog mama Hannah ;-)





Kalau nak tahu, gambar2 ni diambik masa nak keluar ambik abang adam kat sekolah.....dia pakai spek ni masa tunggu kat bus stop depan sekolah abang adam hokey....alang2 dah beli biar bergaya kat mana jua!!





48 comments:

TK said...

Alamak tiutnya dia..Auntie pinjam spec bole? Nak pegi beach...

eynda said...

TK...hehe...banyak2 kaler & design yg tu dia nak..ok la nampak jugak jalan...yg lain dia kata gelap tak nampak jalan :-p

NeenaAnuar said...

alolololo.. makin besar makin chomel lah hannah nie!

eynda said...

Neena...thanks...makin besar makin banyak demand kekekek...

Si Kenit said...

comel dannnn
pandai bergaya
macam mama dia!
heee =p

eynda said...

Liza....tq...mama dia takleh posing terlebih gedik nanti cik abang cekak pinggang hihi...

sisdee said...

eynda kalau dah girl .. girl gak ek..

sarah pun camni tau...

suke2 nk bgaya heheheh..tp kira hannah tak fussy bab baju kan..tp sarah fussy gile

psst : eynda..daftar le kat agensi model tuk blakon iklan..sure BEST!! cute sgt hannah ni :)

eynda said...

sisdee...ha'ah hannah so far jarang mintak nak pakai baju itu ini...ada le sekali sekala tapi bila kita kata takleh dia ok je...

Hubby takmo expose anak2 dia sangat...nanti takde privacy dah susah... :-D

Cukup le takat blog ni hihi..

ena said...

hahahaha shomelnya!!!

eynda said...

Ena...thanks :-)

Queen said...

comelnya hannah...bergaya la selai boleh sayang...besok2 dah besar kene control tau... =)

ibh said...

hannah pun nak bergaya ala retro juga..
Pandai posing mcm mama dia..hehehehe

sab said...

alahai..comelnyee...gewam!! :)

Cik Emi said...

hamoih2 si kecik ni! suka posing ek.. jenuh la bila dah besar nanti ni

A D I A said...

alo lo lo comeyyynya hannah, ikut cam auntie adia la gedik tapi pemalu heheh. eh hannah pemalu ke.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

comellnya hannah...memang dah ader gaya jadi barbie ni..

Adlina Husaini said...

leh gi test casting nehhh mana tau jadi cam amani adamaya tu =D

nairaariaa said...

kiut la hannah nie...da la pandai posing...kecil2 cili api...haha

Lady of Leisure said...

hehe gedik yang sangat comellll...
:D

Nana said...

hannahhhhh..lama tak jupe :) gedik santai. tp untuk hannah tukar jadik gedik cute ye..heheh

eynda said...

Nik...insyaallah kalau ikut cara mamanyer membesar hannah mesti jadi perempuan melayu terakhir cewaahhh!! :-p

eynda said...

sue..spek tu dia yg pilih tau :-D

eynda said...

Sab..tengkiu :-)

noradzlina.kamdani said...

majalah barbie, kdg2 jek beli tu pun klu g MPH JJ seremban 2...

eynda said...

Emi...besaq nanti pi mana pun mama jadi pengapit hahaha...

eynda said...

Adia...kalau jumpa hannah tau la dia pemalu ke tak :-p

eynda said...

Ibu Damia....bagi dia peluang nak jadi barbie...besar nanti takleh dah :-D

eynda said...

Adlina....tak konfiden nak bawak pi casting...hannah ni mood caca merba... adik amani tu cerdik dah boleh hafal2 skrip kan.. :-)

eynda said...

nairaariaa...thanks dear :-)

eynda said...

Lady...tu masa mood nak posing...kalau mood takmo posing dia mesti lari dari kamera :-p

eynda said...

Nana...ye la lama tak jumpa...last week pegi sabtu je...ahad banyak agenda :-)

eynda said...

Lin...hannah setiap kali ada keluaran terkini mesti nak...mama dia pun satu kepala :-p

makcikrehan said...

hamboih comey nyerrr..... dah ada org booking buat menantu kan? hihihihi.. tetiba teringat org ittew sis... hahah

fatin hanani said...

comeynya hannah :D
suka tgk pic yang dy posg cm barbie 2 heh comey

eynda said...

MR...hehehe...booking dah expired lorrr :-p

eynda said...

Fatin...tengkiu :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

senyuman ikhlas hannah leh wat jatuh jantung i sis...
hehehe...
;)

dilaOHdila said...

POSINK hanna tetap memikat...........

fabulous.farah said...

hololo comei nye anak kak enyda niiii

bspotgurl said...

semakin besar semakin comel si hannah ni tau

Siti Shuhadah Zainol said...

geramnye tgk hannah...comel sgt...

lydzar said...

kak eynda, hannah saya pon kalau tanya beli ktmana, tadi pegi mana etc..mesti dia cakap kt giant jugak hahaha..

saya pon boleh joint kak eynda jd duta giant kot :P

hannah mmg cute lahh

shabiela said...

aloloooooo... cute sgt2... comeynya je posing gitu.. gedik ms kecik xpe kak.. heheheh..

myranaqi said...

hannah so sweet ar...

Zana said...

gerammnya tgk hannah ni...cute sgt...
mcm mama jugak...

Huda said...

cute sgt hannah posing maut :) gerammmm...aunty tgk..hehe

ratusiput said...

tp barbie yg real ni lg tomeiiii......geyammmnye tgk muke hannah ni...meh sini nk pitit skit...

Chik Na said...

comelnya hannah..pandai bergaya gitu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails