Monday, May 17, 2010

Wah!! Sudah Ada Dalam Darahku!!

Bawak bertenang semua ye...jangan terkejut tengok tajuk tu....tapi macam suspen jugak kan kikiki....

Tengok le ni...apa lagi nak cakap...dah terang lagi bersuluh kan....yg paling tak tahan "You will soon be a famous blogger!!!" wah wahhhhh... :-p




Kalau nak cuba tengok tahap u all... masuk je ke link ni ok : How addicted to blogging am I ???

Nanti share2 la kat blog tu ye :-)

Eynda nak letak badge tu kat sidebar le hihi....

27 comments:

bspotgurl said...

Fuhh, ingatkan apa tadi Eynda nih

Danny Neza said...

salam kak Eynda..mmg bikin terkezut tau akk ni..hihihi..nk kna try ni..tp rasa kalau ada pon agaknya dalam 10% jer kut sbb sye baru lg..akk da sifu..hahahah

Ieda Al-Habsyi said...

ahahhaa!! macam best lah, nak try jap :) tapi 91% tu memang dasattt, hehehe! :)

fabulous.farah said...

memang blogging ni addicted. adeh. camano nk kurangkan sikit ni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sis memang pemes la...
=.=

Huda said...

addict sungguh :)

ira_kecik said...

ingat kan ape lah yg dah masuk dlm darah kak eynda.... wat suspen jer la kak eynda nie....hehehehe

nurulhudaresad said...

memang suspen......jap gi nak buat gak ahh...hehhehe

Queen said...

amiiiin....moga akak akan jadi the famous blogger in malaysia..yeay!

farra8979 said...

me tot akak pregnant ke, ape ke.. hihihi...

Si Kenit said...

oh
thanks kak eynda
nak buat lahh
hihihi =P

sheila said...

wa...nanti kalo dah femes..dapat income riban2, jgn lak lupa singgah kat blog cikai sheila ye...hehhehe

eynda said...

bspotgurl...hihi...bikin suspen aje kan :-D

eynda said...

Danny Neza...hehe tajuk over :-p Takpe try aje...akak dulu2 pun pernah jadi blogger baru ;-)

eynda said...

ieda...rasanyer ada satu soklan yg mengurangkan peratus...kalau tak agaknyer sikit lagi nak jadi 100% :-p

eynda said...

Farah...memang addicted kan...tapi kalau bercuti akak masih mampu kontrol keinginan nak ngadap blog....sebab tu tak dapat markah penuh tu :-p

eynda said...

ceroi...thanks...masin le mulut mu itu :-)

eynda said...

Huda....tau takpe :-D

eynda said...

ira...akak bikin suspen ye :-D

eynda said...

nurul...sila..sila... :-)

eynda said...

Nik..owwhh...terima kasih...aminnnn jugak :-)

eynda said...

farra...hihi...

eynda said...

Si kenit yg comel...sila buat :-)

eynda said...

sheila....insyaallah KALAU femes (ehh malu sebut cam ni tau)...eynda tak lupa kawan2...cuma cepat atau lambat je nak jenguk blog kawan2...sekarang ni pun terasa macam tu jugak...dah kurang masa nak boleh jenguk setiap blog...tambahan family pun perlukan perhatian lebih sekarang...insyaallah eynda tetap yg sama ;-)

NeenaAnuar said...

hahaha.. menarik kuiz nie.. nak try lah! :D

a.z.n.e.e said...

sy 88%! hehe..

Lady of Leisure said...

wakaka lady 74 je..
:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails