Monday, May 17, 2010

Exam!! Stress!!



Minggu ni minggu exam Adam....
Sape yg stress??
Mama dia hokey :-(
Harap2 Adam tak stress masa jawab soalan periksa ye...
Semoga Adam terang hati masa jawab soklan2 periksa...
Dah pesan kat dia...baca doa sebelum jawab soalan.....baca soalan betul2....jangan panik....jangan kelam kabut....tapi jangan slow sangat hehe....buat yg mana adam tau jawapan dulu...baru patah balik buat soalan yg adam rasa susah...jadi tak buang masa....


Adam gunting rambut semalam....tetiba Hannah melalak takmo dekat dgn Adam...takut apa ntah...Hannah kata "Adam Power Puff Girls"

Ada sesape paham maksud Hannah??
Sebab mama dia sendiri pun tak paham hehehe....



Go Adam Go!! U can do it!!
Kalau dapat markah rendah pun mama terima sebab kita dah try yg terbaek kat rumah kan....hanya kita yg tahu :-)






34 comments:

sLEEping BEauty said...

gud luck ADAM !!
all da best ya...

hensem sgt dh potong rambut...hehee

mrs.ecam said...

encem la adam ngan rmbt br....nmpk kmas jek...heeeee apesal hannah tatot ek...ai pong x phm la...niway gud luck adam....ank yg pekse mak plak yg gundah gulana ek...besela nme pong 'ibu' kn...hekhek pis

Ayu said...

mnggu exam kan..anak ayu pn tgh exam.,w/pun tadika pn dh risau sgt...mcm tulah perasaan mak ek..;-)..

gd luck to Adam..terima je apapun kptsan sbb kita pn tau dia msti dh lakukan yg terbaik..

Jiejah @ Iza said...

go adam go ..chaiyok chaiyok hehehe..



adam saya pun gunting rmbut semalam :-))

Ieda Al-Habsyi said...

good luck my dear adam :)

IdzaLia said...

Gud Luck Adam.. (^__^)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck adam..bila sy dah jd mak ni br sy faham napelah mak kita risau dulu masa kita exam..skrg br sy faham sis...anak sy minggu depan exam tadikanya

nurulhudaresad said...

yeah...comment baru 6...so bersemangat nak komen....heehhehehe.......hensem la adam....muka dia ngan hanna memang sebijik la kak....ske tgk.....tapi nurul tetap HEART kat rambut hanna..hehehe..

gudluck encik Adam...........!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bergaya nye adam...
hehehe...
=.=

Adlina Husaini said...

hehe..tersenyum sendiri pulak sebab ina rasa mungkin satu hari nanti ina pun akan post topic yg sama bila aisy masuk sekolah =D

abg dia hencem sgt kot lepas potong rambut, dia nampak lain..tu yg takut hihi

Adlina Husaini said...

hehe..tersenyum sendiri pulak sebab ina rasa mungkin satu hari nanti ina pun akan post topic yg sama bila aisy masuk sekolah =D

abg dia hencem sgt kot lepas potong rambut, dia nampak lain..tu yg takut hihi

eynda said...

Intan...thanks...Adam gunting rambut nampak kurus :-D

Just Call Me Bitt said...

all the best kak eynda and adam!

eynda said...

mrs ecam...tu la eynda ada tanya hannah nampak apa kat muka abang adam...dia takmo jawab...tapi malam dah ok...lega jugak la..hehe...

eynda said...

Ayu...gud luck jugak utk anak ayu...tu la kat rumah dah ikut jadual study..harap2 semuanyer dipermudahkan...

eynda said...

Jiejah...thanks...hubby kata next week nak gunting rambut adam tapi eynda tengok dah panjang, takut cikgu disiplin cukur terus rambut adam...naya jek haha...

eynda said...

Ieda..thanks :-)

eynda said...

Lia...thanks :-)

eynda said...

Hanim...betul tu...bila kita jadi ibu baru la semua terjawab kan :-)

eynda said...

Nurul..hehe...tak ramai komen lately maybe sebab akak pun jarang blogwalking :-p

Muka adam & hannah ada iras skit kalau tengok...rambut hannah tu selalu orang tanya "original ke?" :-p

Of cos original :-D

eynda said...

ceroi...sekolah adam tak jadi pengawas pun dapat pakai tie :-D

eynda said...

Adlina...rasanyer semua ibu akan alami perasaan ni kan...adam kalau gunting rambut nampak kurus cengkung skit...sebab tu hannah takut kot :-p

melin said...

Sis,

My son yang umur 5thn pun ada exam this week. Mmg sebagai ibu, kita yang stress.

Kalau nak ikutkan my son tu baru 5 thn, mmg patutnya tak yah stress tapi tu lah...stress ni naturally datang, bayangkan budak 5 thn, tapi exam ada 8 papers..mana maknya tak stress...my son rilek je....sabar je lah

BTW, all the best tu Adam.

melin said...

Sis,

My son yang umur 5thn pun ada exam this week. Mmg sebagai ibu, kita yang stress.

Kalau nak ikutkan my son tu baru 5 thn, mmg patutnya tak yah stress tapi tu lah...stress ni naturally datang, bayangkan budak 5 thn, tapi exam ada 8 papers..mana maknya tak stress...my son rilek je....sabar je lah

BTW, all the best tu Adam.

sisdee said...

good luck adam...syahmi sekolah kebangsaan dah nk dekat ni sekolah agama dah lepas..so today dia cuti sekolah agama for one week :)

i dah stress gile last week hahahhhaahha...

LiAnA said...

good luck Adam.. moga tenang dn lancar jawab soalan..

adoii lawak betul hannah ni.. tetiba adam jd power puff girl kakakaka

ratusiput said...

good luck ye adam... :)

rimieilya said...

hensemnye die..akak nak ngorat blh?hehe

good luck adam..

fabulous.farah said...

ouh. dah nak cuti sek jadi musim exam dah bermula. gulak mama adam and adam

ratna said...

hansemnya adam.. kemas ajer..

shabiela said...

good luck adam..

adam power puff girls? heheh.. hannah.. hannah..

watie said...

minggu ni memang minggu exam kan kak eynda.. budak2 poli pun tgh berperang ni...encem si adam ni kak.. hehehe

Dayung Serian said...

ALL THE BEST ADAM:) U CAN DO IT!

Mia-Ina said...

cikgu mia doakan adam berjaya ya dlm exam..do the best

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails