Tuesday, May 11, 2010

Update Skit Pasal Giveaway...

Selamat pagi....

Pasal syarat giveaway tu kan...mari la eynda perbetulkan maksud syarat ke5 iaitu "Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-) " ye....

Eynda tak mintak karangan panjang berjela ye....contoh : Blog eynda kena kurangkan widget yg tak penting sebab selalu loading lambat utk pc yg slow macam pc saya... atau blog eynda kena tambah itu...ini...bla bla bla...

Cukup dah macam tu....paling simple....saya suka blog eynda sebab banyak gambar...atau saya tak suka blog eynda sebab kekadang dia menunjuk-nunjuk (kahkahkah)...

Harap semua tak pening kepala bila tengok syarat ke 5 tu ye... lagi pendek ayat ...blog eynda cool!!...atau blog eynda uweekkk!! :-p

Sekarang sudah boleh join giveaway kan??? ;-)


Actually syarat ke5 tu tak effect kat undian pun....syarat tu lebih bermaksud eynda minta pendapat tentang blog eynda....sebab macam mana tulis pun nanti undian akan guna Mr.Random.org okey :-)










13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

baru ingat nak wat karangan SPM...
hehehe..
=.=

honey amour said...

baru ingat nak buat karangan STPM..ha ambek ko..

ana said...

blog eynda membosankan..tapi hari2 aku masuk....



ekekekek..

eynda...nnt free neisya join ok....:-)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sis.. join la contest sumi :D

eynda said...

ceroi....panjang tu karangan SPM :-D

eynda said...

honey...wahh...stpm teruss :-D

eynda said...

Neisya...bosan tapi hari2 masuk...agak2 kenapa ye hehehe...ok lambat lagi tarikh tutup :-)

eynda said...

Sumi..ok akak gi jenguk :-)

bspotgurl said...

I sebenarnya tak kisah pun Eynda, it just I nak tulis apa yang I tahu pasal u & ape yg I rasa pasal u.. thats it. menang or tidak, itu tidak bermakna kita tak boleh jadi kawan ma..

Chik Na said...

nasib tak buat karangan tadi..:-). Chik Na dah buat contest eynda yea..

ana said...

eynda...ayat atas tu melawak ja tau...tp rasanya eynda paham...u know me...i know u...u jump i jump....
ehe

Mia-Ina said...

mia pun br ingat nak buat karangan spm..hehe

ERMAYUM said...

let me try

I love Eynda Blog because her writing sound very humble and reading it like knowing the true Eynda. Hidup Blog Eynda. Eynda BOLEH BOLEH

hmm ni kalu tak menang ni tak tau la heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails