Monday, May 10, 2010

Subang Parade + Restoran Kayu Manis + Mother's Day Cards.....

Hari Ahad adalah Hari Ibu...kami pegi Subang Parade sana sini nampak masing2 bawak ibu makan tengahari...ada yg bawak bunga sejambak kat tangan...so sweet....eynda tak dapat bunga pun hehe...takpe la...kalau dapat netbook best jugak kan :-D

Ok la toksah berangan melampau ye eynda.... :-p

Hannah dah start kelas Tumble Tots 2nd semester...April - June....lepas habis semester ni maybe nak stop aje...coz dekat2 nak puasa...pas tu masa tu dah pindah, agak jauh nak pegi Subang Parade tu...rehat hingga next year masukkan ke tadika terus...




Tumble Tots Love You.....


Habis kelas kami ke Bukit Jelutong sebab nak ambik kunci kat kedai grill....singgah lunch kat Restoran Kayu Manis sempena Mother's Day hihi...lauk semua eynda yg order....hubby ikut je...Mother's Day katanyer :-D



Cendol sudah tentuuuuu....tapi mangkuk ni amat le kecik...kecik2 pun tak habis eynda minum tau :-D



Ni sayur campur...dlm bekas yam (keladi)



Chicken Green Curry...



Buttered Soft Shell Crabs....




Ni apa ntah...ada keladi gak...


Nasi putihnyer banyak betul....lauk pun makan tak habis....nasib baik boleh tapau...so malam ni hubby kata panaskan aje lauk yg lebih2 tu :-D


Eynda dapat kad sempena Mother's Day :-)




Dari Hannah....ihsan Tumble Tots hihi....



So sweet....actually masa kat Tumble Tots teacher suruh bagi kat mama...hannah cepat je jawab  "Ni Hannah punya!" Okkkkkk heheheh....tapi bila dah jalan2 jauh skit dia bagi kat eynda ... " Nah mama...utk mama...Mother's Day..." :-)



Ni Adam bagi...



Sila baca dgn teliti :-D



Kad tu dapat kat Hannah ler... "Ni buku Hannah!" hehehe...suka dia sebab mommy tikus tu boleh ditukar2 time minum...time mandi...time shopping...time tengok tv....siap suara mommy tikus gelak2 masa tengok tv hehe...


To Adam & Hannah...tq muahhhhsss...muaahhhsss.....mama sayang Adam & Hannah dunia akhirat....









**  Gambar snap guna coolpix S3000...belum habis khatam manual :-D

18 comments:

sLEEping BEauty said...

happy mothers day eynda ku cayang... wink*

Queen said...

yang bekas keladi tu nampak sangat sedap..crab tu plak heaven..heaven..sangat sokak..

happy mother's day kak eynda...

Nana said...

sama lah..nana mmg bulan puasa tanak ade class ape2 tuk irdina. hahah..hannah sama ngan irdina claim kad tu dia punye..hi3. sedapnye crab tuh! terliurrrr..

akak, semalam irdina nanges dlm kelas :( hannah dok tarik2 die pon tak jalan. nana rasa dia penat+ngantuk. so, smlm tak jupe kite kan. sekejap je awal tu

Ray said...

'Mama ratu hataku'???

Kekekkkekekke..Lawaknya Adam

sisdee said...

eynda...s3000 tu hadiah hari ibu ek :)

sedap gile tgk lauk2 tu..napa cendol tak abis :(

cikbedahlaser said...

baru nk tgur ade note dh.. clear... puas ati gmbr nye...

makanan nmpk lggggg lazat... eheheeh

slmt hari mama kak eynda... hnya allah dpt membalas jasa baikmu dlm membesarkan anak2 mu...

mrs.ecam said...

"mama ratu hataku???" kih3 ape2 la k.eynda yg pntg ank2 ingt kt mama die kn...slmt ari ibu kak...n aduih meleleh kak ai tngk menu2 2...slruppp

IdzaLia said...

sweetnya card mother's day dr anak2 akak eynda... hehee..

Lady of Leisure said...

sedapnya cendol tu... ok sangat hasil kamera baru ni kak eynda... sharp n clear gitu hehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xabes2 cendol...
hahahaha...

shabiela said...

wah, bestnya dpt 2 kad.. dr hannah dpt gak.. heheheh.. sha kena tggu anak2 besar skit kot br dpt.. gtau balqis, dia tnya hari ibu hr aper? hari jadi dia tau la.. huhu..

NeenaAnuar said...

happy mother's day kak eynda!

hahaha.. adam tulis hata ker mata hati ku tu? anyway.. sweet jerk semua hadiah dari anak kak eynda tu.. mesti kak enyda terharu ngan banggakan!

tapi kan kak.. tang cendol tu tak boleh lah lah! huhuhu..

Mia-Ina said...

hepi mother's day kak eynda...mia br dpt jenguk ni....

cendol itu menawan hatiku

ERMAYUM said...

sweet kad adam . ratu mataku? hheh sebab mama dia lawa kot

nazliahnazeer said...

happy belated mother's day kak eyndah. akk gtau la naz bape harga coolpix tu? cantek giler gambo. ;D

Mr PenyuBiru said...

wah! bestnyer sambutan hari ibu.ade makan².

p/s: contest kat atas tu cam menarik.nnt dah ade idea nnt saya join yer.

snowiffy said...

alahai cutenya hannah! da chubby skit la dia :)

Me said...

kak eynda, kedai kayu manis ni kat mana?? menarik sgt menunyaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails