Sunday, May 9, 2010

SSF Bdr Sri Damansara + Tmn Tun Dr Ismail + Sunway Piramid.

Hari Sabtu kami ke SSF Bandar Sri Damansara. Saje je suka-suka tengok barang kat situ. Maybe ada yg nak beli kat situ nanti....



Cik adik ni je rembat anak patung kecik tu kat SSF....nasib baik murah RM9.80....mula2 terkejut sebab tersilap tengok harga ratus2 hihi...syampu tu?? Dia bawak dari rumah!! Muka tu buat2 aje tau harap maklum :-p


Lepas tu kami singgah Taman Tun Dr. Ismail utk lunch.....


Restoran HOMST, masakan chinese muslim.




Itik panggang......



Sizzling Oyster......



Prawn Cake....ehhh ada nasi tecit kat tepi tu :-D



Dah kenyang kami pegi Sunway Piramid pulak.....



Bila nak masuk Sunway Lagoon ye....dah 10 tahun duduk kat KL tak pernah masuk Sunway Lagoon :-D



Takyah pegi Genting Highlands dah kalau nak beli coklat Beryl's...kat Sunway Piramid pun ada...actually kan eynda dah lama tak jejak kaki ke Sunway Piramid ni...last sekali masa Adam kecik2 dulu.....sejak pindah Shah Alam dah tak jejak Sunway Piramid...so agak terkejut sebab banyak yg berubah...dah happening kat level bawah tu...ala-ala funfair pulak :-)




Duduk2 sambil minum air..makan eskrem...beli toys murah2 kat situ....ayam togel yg kaler kuning kat kaunter tu kalau tekan part mana ntah...bunyi punya ler kuat hehe...



Ingat tak mini kitchen kat IKEA yg eynda citer dulu...harga dekat RM400 kan....yg ni eynda jumpa kat ToyCity (sebelah kiri gambar) harga dlm RM129-RM159......tengok je la...tak beli pun :-p


Kat Sunway Piramid eynda dah beli salah satu dari wishlist eynda hari tu....apa dia?? Tunggu eynda buat entry ya *winkwink*







14 comments:

Alida Ali said...

wahh dpt hadiah sempena mother's day ye..bestnya...

eynda said...

Alida...kebetulan dapat masa dekat2 Mother's Day :-D

amar haziq said...

waa..sedapnya makan tengah hari..
saya selalu pergi taman tun,tapi tak perasan plak kedai tu


jenguk2 lah blog saya ye kak =>
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

ibh said...

Wahhh..tak sabo nak tau ni...

Chit Ana said...

kat restoran munawarah sek 9 kak pernah pi makan x?situ pun cine muslim gak hihi
selamat hari ibu buat kak ;)

Lynnda Hosni said...

Happy Mother's Day to you too Eynda... Rasa lama sangat tak borak2... take care...xx
psst:...kalo free email Me boleh... @ lybeau@hotmail.com..thanks... xx

mJ said...

eynda, sedap ke itik? ntah nape mmg tak lalu nk makan itik....

happy mother's day to you...

emmm...bile la nk dpt tarikh sesuai utk jumpa hannah? hehehe sabtu if ada kelapangan i meet u kat subng parade ye...tapi tak tahu sabtu biler, will buzz u later...

honey amour said...

hmm jalan2 ngan anak anak je ke..cik abang mana??wah..tanya laki orang gituew..ahakkkss..

IdzaLia said...

tak sabar tunggu entry wishlist tu.. (*__*)

Mummy Dasy said...

xsabo tgg n3 tu... lawa lak meja solek tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itik panggang???
sedap tak sis???

ana said...

let me guess...eynda dapat handpone baru.....ye ye ye...!!

fabulous.farah said...

ayam tu bunyi sangat annoying kan..kuat sangat

Nana said...

seronoknye jalan2 cari makan kali ni...menu diatas buat terliur ja :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails