Wednesday, April 21, 2010

Yang Ku Mahu....














~semua google~




Agak-agak yg mana dulu eynda dapat? Heheheheheh.....berangan jap....dah lamaaaaaa bersabar....bila la nak tiba masanyer ye....




** Jap nak kira...kalau beli tiga2 sekali agak2 melampau tak?? Nak pi cari calculator jap.....





54 comments:

BULLET said...

huhuhu...nak jugak la....

eynda said...

Bullet...nak jugak ke...jom kumpul duit syiling dari sekarang...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

erm...
semua ok...
semua terbaek...
hehehehe...

Jiejah @ Iza said...

eeerkkkkkkk sekarang mcm tingin yg no 3 hehehehehe

incik suami
dengarlah rintihanku ini wakakaka

eynda said...

ceroi....semua terbaek kannn...kalau le dapat semua...

sweets said...

sweet nk yg gmbr no1...

duk pujuk2 husbby nk camera..

eynda said...

Jiejah....alang2 nak beli kan...VAIO teruslah hahaha....macam boley dapat :-p

eynda said...

sweets...kamera compact eynda elok lagi....cuma rasa macam dah old fashion skit cewahhh....ngada2...tapi suka yg tu sebab kaler apple green...sebab kaler aje...boley?? :-D

m@ said...

kak...sekarang ni ma nk sngt hp e72 tu kebetulan hp dh kiok..e72 dlm list ma:)
moga semua impan akk tu tercapai..best2!

m@ said...

ha betul juga kak kumpul duit syiling...

2 tahun kumpul dpt hampr 4 ratus tau:-p

eynda said...

Ma..akak guna henpon apa pun mesti patah balik guna nokia...jom la beli cewaahhh...ha'ah kan kumpul duit syiling pun boleh simpan beratus tu....selalu buat shopping beli kuih muih bila tiba ramadhan...kat bazaar :-p

BULLET said...

kak, duit syiling yang bullet kumpul hari dah banyak...leh g warehouse sales pureen sabtu ni...huhuhuh

yangyuyu said...

mende2 tu, kalau dpt free hadiah lucky draw kan best..huhu..

kak, kamera akak dah ada..henfon yg guna skang pun canggih dah kan..beli la vaio tu dulu..:P

keyman said...

akak pejam mata je dapat la..heheh

no hal tu

sLEEping BEauty said...

semua santik2...
dpt semua sekali gus mmg terbaek wook~
heheee;)

eynda said...

Bullet...haaa...yg tu lagi penting...beli barang baby dulu tau ;-)

Adlina Husaini said...

ala eynda, tak yah kira..straight to da point je kat huby terchenta..sure dapat punya =D

aLiYaHaRiZ said...

amboi, amboi, amboiiii...kemain panjang langi wishlist k.eynda...hehehe..hb wany pakai E71 tp yg x best battery life dia..sehari dah kong. Lagi cakap banyak2 kat phone laaagi cepat kong. K.eynda buatlah research dulu...

Wany doakan semoga wishlist kak eynda tu semuanya termakbul..insyallahhh..

eynda said...

yangyuyu...kalau dapat free memang best kan...betul jugak idea tu...VAIO dulu la...cehhh...ntah2 hubby berleter lak nanti...mahal lorrr...

eynda said...

hakimin...baru je try pejam mata...bukak mata masih depan blog ni haaa.... :-D

eynda said...

intan...aduuuhhh...kalau dapat tiga2 memang akak sengih setahun! :-D

nurulhudaresad said...

kak eynda.....nurul nya wishlist kamera digital pink pon tak tercapai lg....akak bolh tunjuk plak gmbr lappy chumel vaio tu??hhhhwaaaaaaa......nangesss.....nak jugaaakkkk...heheheeh

eynda said...

Adlina...dah lama straight to da point....tapi dia point jari dia kat cahaya spk tu uwaaaaa....

eynda said...

Wani...panjang ke...baru tiga je tu kekekek...bateri kong maybe ada problem kot...so far akak guna nokia akak ok je...hubby akak guna brand lain pun ada masalah bateri cepat kong...tepat 5pm henpon dia dah habis bateri kekeke...macam dah diset time pulak! Ok nanti akak baca review lagi...jiran akak pun baru beli E72...tanya dia la :-D

screamingmommy said...

nak tumpang berangan sekaki.."droool":)

Queen said...

hurm..hurm...yang lappy tu kot....ehehhehe...

kalau nik..nak hilux 1 boley..ehehhehe

Legasi Piston Pecah said...

aku pon teringan nak pakai blackberry..sekarang dah ada blueberry..function sama ke?tapi harga memang murah..

Dayung Serian said...

best kalau dpt tiga2 tu kann:) mengikut telekan(chewahhh!) eynda akan dpt netbook VAIO dulu, boleh masuk handbag & update blog bila2 masa:)

Nini Aziz said...

eynda,no 1 tu sudah mesti-blogger mesti ade mcm2 jenis camera hehehe, no 2 itu mula2 saya pun suka tp kan better up ke blackberry- register line for blackberry lg sedapp functionnya.. no 3 itu saya juga mahu tapi beday lah lambat lg.. dan hubby aritu baru hadiah saya lenovo baru utk start bizz online..

eynda jgn risau..pejam celik itu tiga2 mesti dapat punya....dah dpt bgtau yerrr...

LiAnA said...

vaio tu sgt menarik!!!! huhu rambang mata mak org ni dah wakakaka..

dapatkan ketiga-tiga tu tp buat secara peringkat.. ceewaahhh mandai je kekeke

LovE iS CinTA said...

sy nk juge..sy nk kamera n laptop 2..

eynda said...

sreamingmommy...jom berangan sama2 :-D

eynda said...

Nurul...meh kita sama2 nanges...akak pun tak tau bila nak dapat nih...

eynda said...

Nik...wow..hilux terusss...kalau gitu akak pun nak crv sebijik la lalalalla...mentang2 boleh tulis kan...tulis aje dapatnyer tidak muahahaha.....

eynda said...

Legasi Piston Pecah...Blueberry pun nampak cantik ala-ala blackberry kan...kalau fungsi sama tak kisah la brand apa pun...eynda pun suka tengok blueberry tu selalu ada iklan dlm paper...murah pun murah...

eynda said...

Dayung Serian...bestnyer bila bayangkan komputer bersama-sama di mana saje dlm handbag...tapi hubby pernah perli...botol air anak pun dlm handbag...buatnyer tertumpah air dlm handbag mau meraung kena VAIO tuh...

Mia-Ina said...

amik yg terpenting la...klu mia, kamera tu

eynda said...

Nini...ok la dah ada lenovo...eynda perlu kan satu notebook/netbook sebab dlm bilik tido kat rumah baru nanti takde meja pc...mana boleh hidup tanpa internet walau dlm bilik tido kekekeke...blackberry ok ekk...dok rasa ramai guna blackberry dah...eynda suka yg jarang orang pakai hihi...tapi mana tau kot2 berubah hati kat blackberry time nak beli.... :-p

eynda said...

Liana...ye la kan..maybe salah satu je dulu...pokai la nak beli serentak huhu...

eynda said...

Myra...jom kita kumpul duit :-D

eynda said...

Mia...ye la kan...mana satu ye...pikir....pikir....lambat lagi nak dapat punnnn.... :-p

A D I A said...

klu adia, adia nak netbook VAIO dulu. camera walaupun 2 tahun lepas punya dah ada ngan E71 dah ada.

eh tapi ni unt k.eynda kan. lupa pulak. hehehe.

quezul said...

wah..semua mahal2 belaka...semoga impian eynda tercapai....sy berminat dgn hp tu...TP sy guna hp canggih2 pun tk guna jugak..selalu pakai hp tuk sms, call dan ambik gambar jer....

quezul said...

wah..semua mahal2 belaka...semoga impian eynda tercapai....sy berminat dgn hp tu...TP sy guna hp canggih2 pun tk guna jugak..selalu pakai hp tuk sms, call dan ambik gambar jer....

Shariz said...

Jom beli E72 dulu...hahaha...boleh geng sama :D

Vaio tu sgt cantik kan...mcm best jer masuk dlm handbag :)

IdzaLia said...

semua best2 barang tu kak.. hmm..

Lady of Leisure said...

ketiga2 tu sangat menarik... lady pun pengguna setia nokia, tapi tahun ni tak berapa nak setia sebab beralih pada iphone.. heheh

dilaOHdila said...

Wah NYDa...
dilla doakan moga IMPIAN mu jadi kenyataan

makcikrehan said...

bukan kak dah ada nikon cool pic ker?

Cikgu ILi said...

Wahhhhh angkat je le semua.jangan risau hubby bayarkan...:)

prince n princess mum said...

Nice gadgets!

bspotgurl said...

ishk ishk.. susah nak buat pilihan yg mana satu nak dulu.. E72 lah

~Eila @ Along~ said...

eynda,
syoknyaaa wishlist..hehe
kalo beli camera dulu ok kot?
penting tu kan..
tp phone penting gak... leh guna as modem...
notebook tu kalo p mana2 leh bwk..ringan je..
ehh sumer penting ah... :D

NeenaAnuar said...

rembattttt jerk semua kak! hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails