Friday, May 7, 2010

Siapa Nak Kenal Eynda??

Salam Jumaat kawan-kawan.......

Eynda ada banyak dapat tag dari bloggers tapi tak terbuat lagi...kalau tak start memang takkan selesai kan...so eynda try rajinkan diri menjawab tag2 tu hari ni....

Tag ni eynda dapat dari zarin . Thanks dear...sorry ye lambat benar eynda nak bayar hutang :-p



SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?
Isteri + mama + bibik + nurse + drebar + tukang masak + supervisor rumahtangga dipendekkan lagi citer :-D



SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
Seorang pendengar yg baik.... selalu menjadi tempat meluah perasaan sejak zaman sekolah sampai sekarang....nak ikut dah boleh dapat ijazah bidang kaunseling :-p



5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
1~ Nak menunaikan umrah pas tu haji (ehh ni dah dua ke?)
2~ Nak henpon baru
3~ Nak netbook
4~ Nak kamera digital baru
5~ Nak pokok kemboja sepohon kat laman rumah baru.



SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Mohammad Hafiz



5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
Dia adalah dia...



BILA TARIKH COUPLE
Tarikh tak ingat... tapi 14 tahun yg lepas...



KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
Bila eynda yg betul bendul berkawan tapi rupanyer mereka mengata kat belakang...malas nak ingat!



LAGU TEMA CINTA ANDA
From This Moment On by Shania Twain..... kebetulan masa sedar dah jatuh cinta, lagu ni femes pulak kikiki....suka liriknyer...sangat2 suka :-)






APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
Berhenti merokok...tapi dia cakap tak merokok takleh berpikir...tak berpikir takleh keje...tak keje cemana nak bagi anak bini makan???



TAG 10 RAKAN LAIN

1) CT Kasih
2) Hakimin
3) Tihara
4) Shariz
5) Neisya
6) Desire Queen
7) Shabiela
8) Sweets Mama
9) Makcik Raihan
10) Zelia Hezlin



Sekian...harap2 yg eynda tag tu tak pernah dapat lagi tag ni ye....so dah kenal eynda 10% kan :-D

19 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

"2~ Nak henpon baru"
henpon ape eh sis???

eynda said...

Ceroi...nak beli nanti baru google apa yg best hihi...tapi dlm pikiran sekarang Nokia E72 jek :-D

A D I A said...

wah lamanya dah couple :) ingat youtube akak buat ucapan ke apa tadi.rupanya shania twain hehe.

eynda said...

Adia...4 tahun kenal tambah 10 tahun kawin :-D

Takdenyer nak pandai2 bab bagi ucapan dlm youtube tu hihi...

Queen said...

dah pernah dapat kak ....tapi takpe...manusia kan berubah.,..bukan selamanya kekal gitu kan...hehehe...segera saya jawab..

eynda said...

Nik...dah dapat ye...abaikan hehe...ye la manusia berubah...yg dulu baik dgn kita pun tetiba satu hari mungkin dah tak nak kawan dgn kita tetiba je kan hehe...

makcikrehan said...

hohohoho kena lagi... dah 8 bakul saman tak berbayor...adehhh... akan diusahakan..kikikikiki

eynda said...

MR...haaa...kumpul banyak2 saman nanti interest tinggi hehe...akak pun banyak saman tak bayar lagi :-p

sisdee said...

hahahha bagus tul reason ur hubby psl rokok ek hehehhehe

suke lagu tu gak eynda :)

eynda said...

sisdee...tu la jawapan psiko jek...lagu tu best kan...buat jantung berdebar-debar je hihi (gedik)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sesuai ngan sis la e72...
sgt sesuai...

yangyuyu said...

jwapan itu sebenarnya menunjukkan dia belum terbuka hati..tips utk husband berenti merokok

akak baca surah al imran ayat 83 hembus kat kepala dia tiap mlm (taim dia dah tidur, takyah hembus dekat2 pun leh..)lepas tu doa dia terbukak hati utk berhenti merokok..doa yg lain2 pun boleh. yg baik2 aje..amal 7 hari je..Kalau lebih takut lain jdnya..ngeh ngeh..

tips ni ustaz sy yg bagi, boleh juga amalkan utk anak2 degil..

Mr Bam memang tak merokok sejak dulu so, tak tau la berkesan ke tak..insyaallah kan..kita usaha saja..

yangyuyu said...

jwapan itu sebenarnya menunjukkan dia belum terbuka hati..tips utk husband berenti merokok

akak baca surah al imran ayat 83 hembus kat kepala dia tiap mlm (taim dia dah tidur, takyah hembus dekat2 pun leh..)lepas tu doa dia terbukak hati utk berhenti merokok..doa yg lain2 pun boleh. yg baik2 aje..amal 7 hari je..Kalau lebih takut lain jdnya..ngeh ngeh..

tips ni ustaz sy yg bagi, boleh juga amalkan utk anak2 degil..

Mr Bam memang tak merokok sejak dulu so, tak tau la berkesan ke tak..insyaallah kan..kita usaha saja..

LiAnA said...

suka jawapan part rokok tu.. bak kata hubby dgn rokok dia cari ilham.. stress hilang bila merokok.. erkkk..kita stress dia isap rokok camne lak yer ;p

fabulous.farah said...

kak eynda.. nak amik award seketul=p

http://maghfarah.blogspot.com/2010/05/award.html

Chik Na said...

kira eynda ni COO laa ..chief operation officer..kalu COO sakit or demam..lumpuhlah segala aktiviti rumah ;-)

Tihara said...

hah kena tag..padan muka lagi sekali :)

KASIH said...

tu dia.. nama kami kat atas sekali .. nanti free kami jawab.. oo nak pokok kemboja ya.. yang tu boleh ambil kat depan masjid bakar arang.. p patahkan saja.. kami teringin lama nak yang kale pink ngan merah..tak tau la bila nak p cari kat sg buluh..

NeenaAnuar said...

hihihhi.. statement yg last tu tak leh blah lar kak! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails