Friday, May 7, 2010

Menuju Puncak 100K!! (Status Terkini)

Hai...


Baru balik dari ambik anak kat sekolah...dah berkilometer jauh counter tu :-p

So ada sape2 yg dapat hit 100K??

Kalau nak hadiah sila tampil ke hadapan ye...email eynda : yuslindaidalee@yahoo.com

Berserta bukti printscreen angka 100K tu...

Harap ada pemenangnyer :-)




=======================================================


Dear friends...

Ketika ini pengunjung sudah cecah 99,844!!

Jangan lupa check counter setiap kali masuk blog eynda hari ni atau esok ye...kamu mungkin yg bertuah!!


Gud luck semua :-)






18 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
menuju puncak...
hehehehe...

Ezzah said...

hhuhuhuh..
yeaaahhh....
sy ke 99908! :)
dah x lama lagi tuh nk ke sasaran. :)

Salbiah bt Karim said...

alamak terlepas 100002 lak

Shida said...

alamak..ingatkan sempat..huhuhu..sekali dah terlepas sampai 24 org...takder rezeki...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

dah terlepas dahh.. 100025

Tihara said...

ai yoyo..terlepas dahh..padan muka hikhik 100027..

Chik Na said...

alamak..terlepas jugak... 100029

Softtouch [Hanim] said...

ala dah terlepas lah sis...tahniah pd pemenang..tahniah kak eynda visitor dah cecah 100k

Softtouch [Hanim] said...

ala dah terlepas lah sis...tahniah pd pemenang..tahniah kak eynda visitor dah cecah 100k

faqih said...

huhuhu. dh trlepas. tahniah akak :)

honeylanz said...

terlepas jugak... yg ke 100035

makcikrehan said...

awat kat skrin saya baru 81481???

counter ni tak baper nak tepatla kak... saya dulu pakai ni, pastu rasa mcm tak baper betui data dia...terus remove hehehe

anyway congrats for the 100K

Lady of Leisure said...

tahniah pada yg bertuah.. lady dah terlepas ke angka seratus lebih dah wakaka..

zailamohamad said...

Zaila pon dah terlepas;(

cik mas said...

hmmm..takde rejeko nmpknya... eynda buat lg tuk 200000 laks..

yangyuyu said...

aduh hanginnya, tadi lom lepas g..skang dah jauh terlepas..huhu memang takde rezki lah ni, btw traffic blog kak eynda memang cepat la..tahniah..hari ni je dah 600plus..hmm mlm ni mau jd 1k plus..

kepada pemenang, jgn malu2..hihi

NeenaAnuar said...

tak der rezeki lar nampaknyer! huhuhu...

Ena said...

salam kak eynda,

ingatkan apa la yg 100k tu.. hoho.. ena org yg ke 100373k sudahhhh.. ramainyer datang umah kak eynda nie kan! Alhamdulillah.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails