Wednesday, May 12, 2010

Saya Angau!!

Kerana benda-benda kat bawah ni :-p






Nokia E72



Nokia N97



Nokia N97 mini



Nokia E75 (dah ada kat malaysia ke?)


Nokia N900





Vavavavava.....bila eynda berangan....time duit tarakkkk.....naik angau jadinyer ye....mula2 berangan nak E72.....pas tu jalan2 hari tu ternampak N97 & N97 mini pulakkk....bila google2 terjumpa N75 pulakkkk...baca2 paper ternampak N900 pulakkk!! Saje je kan nak bagi eynda "terliuq"..... dari harga yg boleh tahan jugak la sampai berangan nak yg harga boleh berangan dgn mat jenin tuuu....

Hhmmm...kalau kumpul RM100 sebulan...alooooo...lambatnyer nak dapat sebijik kikiki....ntah2 sampai berjanggut le guna E66 ku itu :-p







TQ Mr. Google...

20 comments:

Cik Emi said...

akak.. emi pakai Nokia E75 tuh. OK jugak. tapi ada ja application yang tak guna mcm office tuh.. E72 pun cun gak.. ramai member2 pakai yang ni. E75 ni berat kak. dia sama function mcm express music yg latest tuh cuma express music tuh lebih ringan sebab dia plastic. yang e75 ni steel.

ana said...

hihi...

Ena said...

ena minat yg E72 tu.. tapi hubby beli yg blackberry pulak.. terime aje la dah org nak kasi.. nak harap beli sendiri.. mrmm.. berjanggut la jawabnye..

Lady of Leisure said...

lady dok angau gak dengan n97 tu sebelum ni... nipis cantik kan.. hehe... n900 tu yg baru gak kan...

tifa said...

E66 pun ok gak Eynda. Tifa suka sangat E66 tapi tup tup hubby jualkan my E66 WITHOUT my permission whoa ..walaupun dia belikan yang baru tapi tetap tak sama dengan my e66 huhu *ada sentimental value

Azimah@Melati said...

ku dah lama angau ngan N97 tue....

eynda said...

Emi...akak sekarang minat yg ada keypad ala-ala laptop...E75 berat ek...E72 ramai guna kan...nipis jek :-)

eynda said...

neisya...awat gelak :-p

eynda said...

Ena...blackberry pun best jugak..bertuah Ena sebab hubby belikan :-)

eynda said...

Lady...ha'ah N900 tu latest...rasanyer screen dia lagi besar dari yg lain kot...seronok design cam tu...pernah tengok sorang perempuan guna rasanyer macam N97...sambil tunggu kete servis dia online letak N97 tu atas meja sebijik macam laptop...nampak cute :-)

eynda said...

Tifa..ye la kan...E66 pun dah cukup bagus...saje je eynda ni nak perabih duit...susah kalau giler gajet hihi...eynda kurang minat dgn handbags mahal2...tapi kalau gajet2 cam ni memang eynda takleh tahan :-p

eynda said...

Imah...eynda baru nak mula :-p

Ayu Miskim said...

eynda..E72 yg kat atas skali tu sebijik macam yg daku punye..

sLEEping BEauty said...

moga2 angau eynda mnjadik kenyataan...:P

hehheeee

Ayu said...

ayu prnh guna n97 n e72, masing2 ada keistimewaan...tp skrg pkai bb bold, lg best..;-)

tkpe, kumpul duit kak eynda..ayu pn amik pakej ngan celcom tu yg dpt murah..hihi

Azmiezas said...

Dear..kalau Eynda nak pakai N97 mini,..Eynda kena rajin menggodek-godek(tapi kita tau Eynda ni rajin orangnye..),..

macam-macam ada dalam..,..nak ber FB pun laju jer..tapi...

kita pulak yg suka pening sikit pasal function dia banyakkkk...sangatttt...

Jiejah @ Iza said...

eekekkeke saya pakai E71 jekkk ,nak gak hat E97 tp mau fitam 25x kot baru dapat beli ;-P

i_sofia said...

semoga impian akak jadi kenyataan..

bspotgurl said...

Eynda - takpe slow slow simpan nanti mesti boleh beli punyaa

honeylanz said...

Has guna e71..tp has rs e72 best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails