Wednesday, May 12, 2010

Tag Pasal Kasut.....



Tag pasal kasut ni eynda dapat dari ramai bloggers... dayung serian ... lady of leisure ....  liana ... sape lagi ek....

Eynda selalu tunjuk gambar kasut dah kannnnn....tapi ni eynda tunjuk yg eynda suka sangat pakai bila nak senang bergerak :-D



Brand : Sudah tentu forever BATA!

Warna : Sila tafsir sendiri.

Harga : RM39.90 kot.

Tahun beli : May 2010

Sebab beli : Ganti BATA lama yg rosak. Wedges range ni adalah feveret eynda...dah 3-4 kali eynda beli...rosak je ganti...rosak je ganti...tak pernah jemu...suka sangat BATA...beli la kasut apa pun takkan rasa selesa seperti pakai kasut BATA :-D



Orang yang anda tag :

1) CT Kasih
2) Sue IBH
3) Fatenton
4) Eti
5) Fid
6) Shabiela
7) Nafira
8) Desire Queen
9) Jeijah
10) Alya
11) mrs jon



Kalau dah dapat abaikan ye sebab tag ni dah lama berjalan-jalan di blog2 lain hihi....jangan lupa buat...boleh jugak dapat satu entry kannn ;-)

16 comments:

sisdee said...

hidup wedges...hehhehe

kita pun suke wedges :)

A D I A said...

oo penah try kasut ni kat bata :) sedap tapi takut tak selesa tang tali2 dia tu.

yangyuyu said...

size berapa tuh..hihi..sibuk lak

a.z.n.e.e said...

hehehe..

saya n the geng pun dh buat tag pasal kasut nih.. tak sangka, syok jgk tag kasut nih! menarik!

http://tentangaznee.blogspot.com/2010/03/tag-tentang-kasut.html

Tihara said...

BATA best..masa kecik2..kasut raya mesti dari kedai BATA

honeylanz said...

BATA berqualiti padan dgn harga dia ;)

Lady of Leisure said...

agree ngan kak has, bata sangat selesa sejak turun temurun kan..

sLEEping BEauty said...

wahh, peminat setia bata nie ye.... :)

Dayung Serian said...

memang nampak wedges BATA ni sangat comfortable & stable...harga berpatutan jugak kan eynda.

shabiela said...

bata mmg berkualiti.. wedges best.. heheheh.. thanks.. nnti sha jwb tag..

IdzaLia said...

simple & sweet nmpk kasut tu kak eynda..

TK said...

Wah Eynda mmg setia dgn Bata..dari dulu kini dan selamanya ye? Skrg mmg kasut bata cun2 n byk designs.

eynda said...

sisdee...selesa kan :-)

eynda said...

Adia...so far ok...tapi yg design ni kalau basah licin skit bahagian tapak kaki kita...ada design lain yg tak licin :-)

eynda said...

yangyuyu...eynda pakai size 6 :-D

fatenton said...

kak eynda,
ntah kenapa faten punye kaki asik melecet bila pakai kasut bata..
maybe sebab kaki faten besar sgt kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails