Wednesday, May 19, 2010

Online Best Friend Award!


Eynda dapat tag dari irakecik ...thanks ye..sorry ambik masa lama utk buat entry ni :-D

Ambik award kena jawab soklan2 ni pulak....




Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

1) Nick dia, irakecik sesuai dgn dia yg kecik tu :-)
2) Ada anak perempaun sorang, Nur Balqis Nafisha...
3) Ada butik tudung online...
4) Bercita-cita utk menjadi surirumah satu hari nanti...
5) Stay kat Johor...



Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.(Tak paham soklan sebenarnyer..about myself and my hobbies ka?)

1) Nick "eynda" asal dari Adam masa kecik2 sebut nama mama dia tapi pelat :-p
2) PC adalah teman baik di rumah selain hubby & anak2...
3) Tak terrer bawak kete.
4) Hobi membaca majalah...pantang jumpa kedai majalah mesti nak beli jugak walau satu majalah.
5) Suka beli baju & tudung tapi selalu rasa macam asyik ulang pakai yg sama :-p
6) Suka makan.
7) Suka duduk dlm ekon.
8) Asal usul dari Kedah.
9) Gila gadget!
10) Tak suka marah orang2 tersayang sebab selalu terpikir cemana hidup eynda tanpa diaorg :-(



Pick your 10 most deserving receipients and describe them

1) mommy otai aka Farah Salwa (farah rajin jenguk blog eynda hari2...mesti ada jejak dia...muaahhhss)
2) Neisya (antara kawan alam maya yg eynda kenal lamaaaa...sejak 2004 ke 2005 kan...)
3) meniti senja aka ceroi ( tak pernah miss tulis komen kat setiap entry blog eynda)
4) Sleeping Beauty aka intan( ada 2 orang gegirl yg nampak macam kembar)
5) Sisdee ( ibu kepada 2 orang anak..anak2 dia peel lebih kurang peel anak2 eynda jugak hihi)
6) CT Kasih ( tengah belajar guna DSLR hehe)
7) mrs jon (dah lama dia tunggu masa free nak jumpa Hannah)
8) Desire Queen (pandai mekap sekarang :-D)
9) Lady of Leisure (teringin nak jumpa dia yg lebih suka jadi anon...nak jumpa jugak Arri & Molly yg comels)
10) Softouch Hanim (baru dapat baby girl...sepasang dah anak dia...)



Leave a comment on the receipient's blog to tell them they've been tagged

Ok jap lagi...


Paste the award badge in your sidebar


Nanti eynda masukkan dlm slide di bawah ye...

8 comments:

sisdee said...

oh kita kena TAG..insyallah kita buat nnt ek :)

eynda said...

sisdee...orait take ur time :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq sis 4the award...
=)

sLEEping BEauty said...

thanks eynda....!! nnti intan amik ye..:)

KASIH said...

macam tahu-tahu saja nooo... :-)

Softtouch [Hanim] said...

nnti sy buat yer..tq...

Lady of Leisure said...

tq kak eynda... nanti lady buat ye..
:)

Lady of Leisure said...

btw, kalau pi shah alam mata lady meliar je kot2 ternampak akak.. kikiki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails